Sizce ne almalıyım?

CanArda0166

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Resmi 9T cihazından iPhone 13 Pro Max cihazına geçmek istiyorum. Genel olarak oyun, sosyal medya ağırlıklı takılıyorum. Sizce 1Tb hafıza 6gb ram ve A15 işlemci için 30k vermeye değer mi? Yoksa Android olarak yeni modellerden önerebileceğiniz ve uzun yıllar kullanabileceğim bir telefon öneriniz var mı?

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Resmi 9T cihazından iPhone 13 Pro Max cihazına geçmek istiyorum. Genel olarak oyun, sosyal medya ağırlıklı takılıyorum. Sizce 1Tb hafıza 6gb ram ve A15 işlemci için 30k vermeye değer mi? Yoksa Android olarak yeni modellerden önerebileceğiniz ve uzun yıllar kullanabileceğim bir telefon öneriniz var mı?
İphone 13 Pro max şu anda piyasadaki en iyi cihaz.Güçlü işlemci,çok iyi yazılım ve sağlam donanım ile minimum 8 yıl performans konusunda seni fazlası ile memnun edecek bir cihaz.30k TL vermeye değer mi? bu tartışılır ama bu fiyat Apple dan ziyade dolar kuru ve vergiler ile alakalı bir durum.Android tarafında S21 ultra yada Snapdragonlu S20 Fe iyi bir tercih olur ama 13 Pro max kadar ömrü olmaz.Sosyal medyada en iyi kaliteyi istiyorsan iPhone dan şaşma derim.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Cihaz güzel ama değer mi konusuna gelirsek asgari ücretle çalışıyorsanız ve bunun için kredi falan çekecekseniz değmez ama maddi durumunuz iyi 20k falan kazaniyorsaniz alın