42Darkking34
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Mi note 10 lite mi yoksa redmi note 9 pro mu almalıyım
NedenMi Note 10 Lite.
İkiside değil.Realme 6 Pro al keyfine bak.Mi note 10 lite mi yoksa redmi note 9 pro mu almalıyım
Miui 12 işletim sistemi cok guzel o yüzden xiaomi alcamİkiside değil.Realme 6 Pro al keyfine bak.
Ben kendi fikrimi söyledim.Miui arayüzünü seviyorsan xiaomi alman tabiki daha mantıklı.Miui 12 işletim sistemi cok guzel o yüzden xiaomi alcam
Miui 12 çok guzel miui 12 olmasa honaor 20 alcaktimBen kendi fikrimi söyledim.Miui arayüzünü seviyorsan xiaomi alman tabiki daha mantıklı.
Kararınızı zaten vermişsiniz insanların size önerilerini yoksayıp beğendiğin için alacağını söylüyorsun , seçimini kafanda yapmışsın zaten neden konu açma gereksinimi duydunMiui 12 işletim sistemi cok guzel o yüzden xiaomi alcam
2 xiaomi telefon seçeneği sunmuşKararınızı zaten vermişsiniz insanların size önerilerini yoksayıp beğendiğin için alacağını söylüyorsun , seçimini kafanda yapmışsın zaten neden konu açma gereksinimi duydun
İki xiaomi aradinda kalıp sordumKararınızı zaten vermişsiniz insanların size önerilerini yoksayıp beğendiğin için alacağını söylüyorsun , seçimini kafanda yapmışsın zaten neden konu açma gereksinimi duydun