Durmuşkandemir
Profesör
Arkadaşlar elimden geldiği kadar bir çok kişiye yardımcı olmaya çalışıyorum ama Benim hakkımda olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı yaparmısınız bildiğiniz kadarıyla @F1kan @lgsever @KeremEnginar @Hakkı Alkan @tolgacem
Kardeş o konuda dememiştim ama eyvallah sağol yine de o senin bakış açından dırÇok yakışıklısın, benden 5 puan.
Katılıyorum. Özellikle de telefon konularında samimi bir şekilde yardım etmeye çalışıyor.Abi baştan söyleyeyim insan ve insanlar hakkında hep iyimsersin ayrıca tarafsızsın olaylara başka açılardan bakabiliyorsun telefonlar konusunda ise sadece teknik açıdan değil günlük hayat anlamında önermeye daha da önem veriyorsun.Valla iyiki varsın.![]()
Eyvallah kardeşim sende aynı şekildeAbi baştan söyleyeyim insan ve insanlar hakkında hep iyimsersin ayrıca tarafsızsın olaylara başka açılardan bakabiliyorsun telefonlar konusunda ise sadece teknik açıdan değil günlük hayat anlamında önermeye daha da önem veriyorsun.Valla iyiki varsın.![]()
çok sağol kardeşim önemli olan burda ki arkadaşlık ve samimiyetimizKatılıyorum. Özellikle de telefon konularında samimi bir şekilde yardım etmeye çalışıyor.
Murat kardeş mallsef internet paketim bitmek üzere yenilensin söz bakacam video ya senden kırk puan ben den sana 80 puan gelsin baş tacısın
Çok bişey yok videoda zaten diyoki Kırk yapar ve milliyetçi ha.........Eyvallah kardeşim sende aynı şekilde
çok sağol kardeşim önemli olan burda ki arkadaşlık ve samimiyetimiz
Murat kardeş mallsef internet paketim bitmek üzere yenilensin söz bakacam video ya senden kırk puan ben den sana 80 puan gelsin baş tacısın![]()
Aynı fikirdeyim diğer ismini yazmadıkların yani art niyet ararsak bizi adam yerine koyup düşüncemizi istemiyor vb durumlar söz konusu olabilir bu şekil etiketleyip birkaç kişinin düşüncesini istemekBir konuda hata yaşmışsın Durmuş kardeşim. Sen ismini yazdıklarının senin hakkında görüş beyan etmelerini istemişsin. Onlardan da sadece lgsever görüşünü beyan etmiş, diğerleri seni duymamış bile. Şimdi konuya yorum yazmak isteyen biri "O belli kişilerden görüş istiyor, o halde bize iş düşmez" diyerek konuya yazmak istemez.
Lakin ben yine de yazayım: Gördüğüm kadarıyla, sorunsuz, yardımsever, müeddep bir arkadaşsın. Hep öyle kal ve devam et, inşaallah.
Bir konuda hata yaşmışsın Durmuş kardeşim. Sen ismini yazdıklarının senin hakkında görüş beyan etmelerini istemişsin. Onlardan da sadece lgsever görüşünü beyan etmiş, diğerleri seni duymamış bile. Şimdi konuya yorum yazmak isteyen biri "O belli kişilerden görüş istiyor, o halde bize iş düşmez" diyerek konuya yazmak istemez.
Lakin ben yine de yazayım: Gördüğüm kadarıyla, sorunsuz, yardımsever, müeddep bir arkadaşsın. Hep öyle kal ve devam et, inşaallah.
Aynı fikirdeyim diğer ismini yazmadıkların yani art niyet ararsak bizi adam yerine koyup düşüncemizi istemiyor vb durumlar söz konusu olabilir bu şekil etiketleyip birkaç kişinin düşüncesini istemekçok yanlış bir fikir daha öncede yapan arkadaşlar vardı diğer arkadaşlara hakaret gibi bir durum söz konusu.
Tek tek hepinize teşekkür ederim aslında anlatılmak isteyenle anlaşılan çok yanlış olmuş yani ortada art niyet falan Yok hepinizin fikrini tek tek merak ediyorum ayrı ayrıda duymak isterim iyi ya da kötü saygım sonsuz etiketledilerim öyle aklıma gelenler sonradan Benim de aklıma geldi yanlış anlaşılır mı diye ama düzeltme vakti gelmişti o yüzden yoksa sizler ve okumayan bir çok arkadaşlardan şahsım adına özür dilerim böyle bir yanlış anlaşılmaya yol açtıysam Eğer sonuçta burda hepimiz arkadaşızKonuyu yanlış açıklamışsın ama yinede iyi niyetli yardım sever birine benziyorsun bugüne kadar negatif bir yönünü görmedim![]()
Kardeşim sen tam bir İos gibi stabilsinArkadaşlar elimden geldiği kadar bir çok kişiye yardımcı olmaya çalışıyorum ama Benim hakkımda olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı yaparmısınız bildiğiniz kadarıyla @F1kan @lgsever @KeremEnginar @Hakkı Alkan @tolgacem
Şu yorumdaki uslubunuzdan yola çıkarak, nacizane yorumum; mutevazi ve saygılı bir kişiligi yansıtıyorsunuz, Bildiklerinizi bu durumla pekistirince Forum için olumlu bir izlenimTek tek hepinize teşekkür ederim aslında anlatılmak isteyenle anlaşılan çok yanlış olmuş yani ortada art niyet falan Yok hepinizin fikrini tek tek merak ediyorum ayrı ayrıda duymak isterim iyi ya da kötü saygım sonsuz etiketledilerim öyle aklıma gelenler sonradan Benim de aklıma geldi yanlış anlaşılır mı diye ama düzeltme vakti gelmişti o yüzden yoksa sizler ve okumayan bir çok arkadaşlardan şahsım adına özür dilerim böyle bir yanlış anlaşılmaya yol açtıysam Eğer sonuçta burda hepimiz arkadaşız
Kardeşim sen tam bir İos gibi stabilsin![]()
Güncellenmemiş hali = @DurmuşkandemirO dediğin eskidendi. Bir yıldır millet kan ağlıyor, şikayetler gırla gidiyor, Apple bi sürü yavaşlatma davalarıyla mahkemelere düştü. E şimdi sen bu durumda @Durmuşkandemir'e biraz haksızlık ettin sanırım.![]()
Güncellenmemiş hali = @Durmuşkandemir![]()
Vayyy Furkan kardeşim benim çok sağolKardeşim sen tam bir İos gibi stabilsin
Sakin, kararlı ve iyimsersin. Elinden geldiğince yardımcı olursun insanlara. Birde cidden sıcak kanlısın ya
mallsef millet maf oldu bu ıos 11 ile güncellemeden korkuyorum ama ben dedim yorum da yapmayın güncellemeninO dediğin eskidendi. Bir yıldır millet kan ağlıyor, şikayetler gırla gidiyor, Apple bi sürü yavaşlatma davalarıyla mahkemelere düştü. E şimdi sen bu durumda @Durmuşkandemir'e biraz haksızlık ettin sanırım.![]()
çok sağol hocam yani niyetim başkaydı yanlış oldu umarım kusura bakmaz arkadaşlar da yoksa hepinizin yeri ayrı forum olmak kolay önemli olan sdn gibi aile olabilmekŞu yorumdaki uslubunuzdan yola çıkarak, nacizane yorumum; mutevazi ve saygılı bir kişiligi yansıtıyorsunuz, Bildiklerinizi bu durumla pekistirince Forum için olumlu bir izlenim)
güzeldi sevdim bunu ama yine ıos almayım ben kalsın soğuttu beni 6s den sonraGüncellenmemiş hali = @Durmuşkandemir![]()
Eyvallah kardeşim sağol profil resmin güzelmiş nostalji lga 775 çift çekirdek işlemci desteği 1 gb ya da 2 gb da kadar ram kapatisesi olması lazım dı 400 ne kadar komik geliyor şimdi teknoloji çok ilerliyor göz açıp kapayana kadarçok faydalısın kardeşime göre 1'sin o 0yani...
bu asrock 775i945gz 4gb destekliyor:Eyvallah kardeşim sağol profil resmin güzelmiş nostalji lga 775 çift çekirdek işlemci desteği 1 gb ya da 2 gb da kadar ram kapatisesi olması lazım dı 400 ne kadar komik geliyor şimdi teknoloji çok ilerliyor göz açıp kapayana kadar
Arkadaşlar elimden geldiği kadar bir çok kişiye yardımcı olmaya çalışıyorum ama Benim hakkımda olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı yaparmısınız bildiğiniz kadarıyla @F1kan @lgsever @KeremEnginar @Hakkı Alkan @tolgacem