gm discovery al 200 tl cebinde kalsınsamsung gran dmı farklı bir modelmi büyük ekran olsun istiyorum ama param 900 tl ne yapablrm lütfen yardımcı olurmusunuz
lg alerjim var ya bilmiyorum iphone 4 e nedersnz yada samsung granda
samsung gran dmı farklı bir modelmi büyük ekran olsun istiyorum ama param 900 tl ne yapablrm lütfen yardımcı olurmusunuz
anladım hocam tşekkkür ederim lg k770 vardı bnde garantiden skntı cktm de başka markalara bakıyorum aklımda iphone samsung veeya htc filan var da
Bence üstüne 100 lira daha koy Nokia lumia 1320, Samsung Galaxy S4 mini veya Htc OneX alabilirsin..900 lira bütçeyle GM discovery almalı mıyız peki ? Bizi uzun vadede idare edebilir mi ?
samsung gran dmı farklı bir modelmi büyük ekran olsun istiyorum ama param 900 tl ne yapablrm lütfen yardımcı olurmusunuz
Elite alana kadar gider LgG2 alır100 TL daha ekle General Mobile Discovery Elite Lite al.
Arkadaşım gelmişsin burada çok bilmişlik yapıyorsun. Ben Elite mi dedim, Elite Lite mi dedim? Elite lite 1000 TL. LG G2 1400 TL civarı. Yoksa ben de biliyorum ki LG G2 daha iyi bir telefon ama 900 TL'lik telefon sorduğu için 100 TL daha ekleyip General Mobile Discovery Elite LİTE alsın dedim. Bak sizin gibiler yüzünden ''LİTE'' büyük gösteriyorum.Elite alana kadar gider LgG2 alır
lg alerjim var ya bilmiyorum iphone 4 e nedersnz yada samsung granda