Sizce iyimi? Gelin herkes inceleme paylaşsın

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Bir kesim oyuna 7 den fazla puan vermem desede ben oyunda epey ilerledim ve gayet beğendim sizce bu oyun iyi mi oyunumuz Death Stranding hep beraber bir inceleme yapalım benim incelemem
Spoiler vardır!!!

Oyun Amerikada meydana gelen büyük patlamadan sonra İnsanların evlerine kapanmasını ve dünyada o patlamadan tek hayatta kalmış kişi olan biz ve bb nin hikayesini konuya alıyor

Spoiler bitti

Şimdi inceleme gelelim oyun tek kelimeyle eksiksiz şu ana kadar oyunda hiçbir eksik görmedim Kv lerden kaçarken bb'nin ve Sam'in endişesini yaşıyorsunuz Oyunun hikayesi okadar iyi anlatıyorki film gibi izliyorsunuz ama oyunu aksiyon oyunu diye oynamayacaksınız aksiyona gireceksiniz bile bunu kargoyu korumak için yapacaksınız müzikler efsane ara sahneler türk dizi lerinden çok çok daha iyi incelemem bu kadar notum 10/10
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bir formda gezerken çok saçma bir yorum gördüm (Oyun sırf kojima yaptığı için seviliyor bu sadece yürüme simülasyonu)
1-Oyun incelerken kim yapmış bakılmaz
2-Yürüme simulasyonları hafife alınacak bir tür değil
3-Oyuna Türüme simulasyonu demekde yanlış

Son düzenleyen moderatör:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
gelin giysisi incelicez sandım

bence iyi oyun izledim birazını

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
gelin giysisi incelicez sandım

bence iyi oyun izledim birazını
;);););)

ben oyunu biraz daha oynayacağım by

pc den

Reaksiyon puanı
6,381
Herkes inanılmaz sıkıcı falan dedi ama kimse hikayeye bakmadı. Hikaye en iyi hikayelerden biri. Bu oyunun hikayesi eşsiz bir hikaye. Ki bir insan oyun oynarken de sabredemiyorsa onun sorunudur. Horizon zero dawn'da aslında baya uzundu kimse sıkıcı demedi herkes açık dünya ama içi boş dedi.

Az puan almasının nedeni de insanların eleştirmeyi bilmemesi. Eleştirmek bir şeyi iyi ve kötü yanları ile değerlendirmek demek. İnsanlar sadece kötü yanlarını sıralayıp oyuna sövdü. Sonra oyun ezildi.

O hikayeyi nerede bulacaklar başka? Bu türü nerede bulacaklar? Ama kimse umursamadı, kimse hikayeden bahsetmedi. Kimse oyunun bir bütün olarak eşsizliğinden bahsetmedi. İnsanlar yazık ediyor inanılmaz oyunlara.

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Herkes inanılmaz sıkıcı falan dedi ama kimse hikayeye bakmadı. Hikaye en iyi hikayelerden biri. Bu oyunun hikayesi eşsiz bir hikaye. Ki bir insan oyun oynarken de sabredemiyorsa onun sorunudur. Horizon zero dawn'da aslında baya uzundu kimse sıkıcı demedi herkes açık dünya ama içi boş dedi.

Az puan almasının nedeni de insanların eleştirmeyi bilmemesi. Eleştirmek bir şeyi iyi ve kötü yanları ile değerlendirmek demek. İnsanlar sadece kötü yanlarını sıralayıp oyuna sövdü. Sonra oyun ezildi.

O hikayeyi nerede bulacaklar başka? Bu türü nerede bulacaklar? Ama kimse umursamadı, kimse hikayeden bahsetmedi. Kimse oyunun bir bütün olarak eşsizliğinden bahsetmedi. İnsanlar yazık ediyor inanılmaz oyunlara.

Aynen kardeşim

VE bana bir ego gibi geldi birgisayarı çalıştırmadığı için kötülemeye çalışıyor gibi

Reaksiyon puanı
6,381
VE bana bir ego gibi geldi birgisayarı çalıştırmadığı için kötülemeye çalışıyor gibi
Anlayamadım tam olarak. Eğer insanlar bilgisayarı açmadığı için kötüledi diyorsanız zaten ilk ps4 için çıktı yani çalıştırmama olmaz ama pc için bile çıksaydı insanların öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Anlayamadım tam olarak. Eğer insanlar bilgisayarı açmadığı için kötüledi diyorsanız zaten ilk ps4 için çıktı yani çalıştırmama olmaz ama pc için bile çıksaydı insanların öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.

Ben Ps4 alamadığı için de dedim ve şey demek istedim ben oynamazsam kimse oynayamaz tarzı bir çocuk tavrı bu ve spoiler yazmamaya dikkat eder misin tam bitirmedim oyunu

Çünkü bende küçükken yaşadım olayı bilgisayarım kötüydü ve bende çevremde birisi oyun övdüğünde hemen kötüleme çalışırdım

Reaksiyon puanı
6,381
Ben Ps4 alamadığı için de dedim ve şey demek istedim ben oynamazsam kimse oynayamaz tarzı bir çocuk tavrı bu ve spoiler yazmamaya dikkat eder misin tam bitirmedim oyunu
Yok insanların yapacağını zannetmiyorum öyle bir şeyi.
Ya zaten insanların tek derdi oyunu gömerek havalı olmaya çalışmak. Kimse ciddi eleştirmiyor youtube hariç. O verilen puanları veren insanların çoğu Ankara'da "bebe" denilen insanlar.

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Yok insanların yapacağını zannetmiyorum öyle bir şeyi.
Ya zaten insanların tek derdi oyunu gömerek havalı olmaya çalışmak. Kimse ciddi eleştirmiyor youtube hariç. O verilen puanları veren insanların çoğu Ankara'da "bebe" denilen insanlar.

Haklısın da şuan oyunu oynadığım için mesajları çok göremiyorum o yüzden geç cevap veriyorum

çıktım oyundan bu kadar yeter zaten 2.30 saat herkese tekrar görüşürüz pc yi kapatıyorum

4 gb ramla ultra ayar death stranding de çok iyi oluyor

hemde geforce 210 dx 10.1 efsane dlss da açıyoruz sanki rtx miş gibi

Nasıl diye soran olursa sorun söyleyeyim

Soran yokmu yahu

Son düzenleme: