Orginal olması yani samsung çakma değil.
Kullanımı çok kolay.
orginal malzeme kalitesi.
Tipi
Kısaca her şeyi
Farklı cihazlarla veri aktarımı yapamaması. (bluetooth, nfc..)
Arka plan resmi dışında değiştirilebilir bir arayüzü olmaması.
Widget olmaması, kafana göre sayfa düzenlenememesi.
Telefon içeriğine telefon üzerinden ulaşabileceğin bir dosya yöneticisi olmaması.
Yıllardır var olan ancak iphone'lara yeni eklenmiş 1-2 özellik dışında hiçbir fonksiyonu olmayan kamerası.
Gibi..
Bunları eklediğin zaman iPhone un ne mânası kalıyor?
Ne manası mı ? Stabilitesinden ödün vermediği sürece androidin tıpa tıp aynısı olsaydı androidi siler süpürürdü iphone .
Bunları eklediğin zaman iPhone un ne mânası kalıyor?
Kısıtlı iPhone kullana kullana kendinizi iyice kısıtlamışsınız. =))
Kendimi kısıtlamak için girdim zaten iPhone a neden mi
-Galaxy Gio ma yüklemediğim rom kalmadı hatta %80 nini kendim yaptığım rom oldu
-hTC One ı da sadece 1 ay kullanmama rağmen yapmadığım şey kalmadı peki bana vakit kaybından başka ne getirisi oldu sizi bilmem ama benim için vakit çok önemli bu tür şeyler ise eğlenceli ancak çok vaktimi alıyor bundan dolayı iPhone kullanıyorum
Benim için bu farketmiyor işim varsa işimi yapıyorum. Bu tür şeyler çok zamanımı almaz. Hem iphone kullandığım zamanlarda da sürekli jailbreak işleriyle uğraştım durdum. Ama ne yaparsan yap, düz bile kullansan iphone bir süre sonra kabak tadı veriyor bu gerçek. Ama siz diyorsunuzki vaktimi öldürüyor, kendimi kontrol edemiyorum. o ayrı mesele saygı duyarım.
Hem konuda iPhone'un sevmediğim yönleri sorulmuş ben de anlattım. Siz de buna saygı duyun =))
Benim saygım sonsuz ancak iPhone da asla olmayacak şeyleri yazmışsınız ondan dolayı