Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Gençler iPhone 9 alınır mı sizce?
Bana değer gibi geldi ya. En uygun fiyatlı iPhone olacak diyorlar.Henüz çıkmadi ve çıkış süresi uzayacak gibi . Beklemeye değmez .
Fiyatı uygun olacak evet ama özellikle son virüs olaylarından sonra uzadıkça uzayacak gibi . 11 e yönelin bence .Bana değer gibi geldi ya. En uygun fiyatlı iPhone olacak diyorlar.
Doğru aslında 11 de iyi bir alternatifFiyatı uygun olacak evet ama özellikle son virüs olaylarından sonra uzadıkça uzayacak gibi . 11 e yönelin bence .
Tasarım açısından da daha güzel benceXS şuan 6300₺ civarında ve indirimlerde 6000₺ civarına düşüyordu. Alabilirseniz XS öneririm. OLED ekran, çelik kasa ve 1GB ram farkından dolayı XR'dan kat kat iyi bir cihaz bence.
Tasarımı sorun etmezseniz ve denildiği gibi gerçekten uygun fiyatlı olursa alınabilirGençler iPhone 9 alınır mı sizce?
Tasarım açısından da daha güzel bence
Fiyatı da makulXS şuan 6300₺ civarında ve indirimlerde 6000₺ civarına düşüyordu. Alabilirseniz XS öneririm. OLED ekran, çelik kasa ve 1GB ram farkından dolayı XR'dan kat kat iyi bir cihaz bence.
Tasarımmmmm çok önemliiiiiTasarımı sorun etmezseniz ve denildiği gibi gerçekten uygun fiyatlı olursa alınabilir
O zaman XS en iyi tercih olur şahsi fikrim XS XR'dan da iPhone 11'den de daha iyi bir telefonTasarımmmmm çok önemliiiii![]()
Iphone 9 tasarım olarak beni heyecanlandırmıyor.Tasarım dışında A13 bionic işlemciyle gelir, fiyatıda 4000 i geçmezse alınabilir.Gençler iPhone 9 alınır mı sizce?
Öğrenci dostu bir telefon olabilirEğer fiyatları gerçekten uygun olursa neden olmasın. Tasarım veya kamera kalitesi benim için çok önemli değil.
düşüneceğim.....seviyorsan al
Kat kat iyi olan bir durumu yok. Performans olarak XR ekranı sayesinde testlerde XS'i geçiyor. (Kaynak iPhonedo) Ayrıca XR da ortalama 8 buçuk 9 saat ekran süresi alırken XS 6 saat civarında. O yüzden XR yabana atılacak güçsüz bir cihaz değil.XS şuan 6300₺ civarında ve indirimlerde 6000₺ civarına düşüyordu. Alabilirseniz XS öneririm. OLED ekran, çelik kasa ve 1GB ram farkından dolayı XR'dan kat kat iyi bir cihaz bence.
Hocam forumlarda xr,11 gibi cihazların kimse performansını yada bataryasını eleştirmiyor.Bu cihazlara yapılan iki eleştiri var: 1-tasarım 2-ekran kalitesi ve çözünürlüğü ben bugün bı iPhone alsam tercihimi xs den yana kullanırım.Niye xs? ekranı kaliteli, tasarımı güzel yani tek elle kullanım için en ideal iPhone.Kat kat iyi olan bir durumu yok. Performans olarak XR ekranı sayesinde testlerde XS'i geçiyor. (Kaynak iPhonedo) Ayrıca XR da ortalama 8 buçuk 9 saat ekran süresi alırken XS 6 saat civarında. O yüzden XR yabana atılacak güçsüz bir cihaz değil.
Ben şahsen almamGençler iPhone 9 alınır mı sizce?
Apple'ın uygun fiyat tabiri 5-6 bin tl'dir bkz. İPhone XRBana değer gibi geldi ya. En uygun fiyatlı iPhone olacak diyorlar.
Öğrenci dostu Apple ürünü olmaz ki.Öğrenci dostu bir telefon olabilir![]()
Sanırım degil direk IPhone 8 tasarımında olacak sadece 11 serisindeki islemci ve kamera olacak tasarim olarak yine cerceve imparatorluguÖğrenci dostu Apple ürünü olmaz ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun dışında Xs alınabilir bence tasarım önemli dediğiniz için. 9, 6'ya benzeyecek sanırım tasarım olarak.
Bana göre Xiaomi daha ögrenci dostuÖğrenci dostu Apple ürünü olmaz ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun dışında Xs alınabilir bence tasarım önemli dediğiniz için. 9, 6'ya benzeyecek sanırım tasarım olarak.