Sizce İki telefondan hangisi?

Sizce hangisi ?

• Samsung ace

Kullanılan: 11 22.9%
  • Xperia Noe v

Kullanılan: 37 77.1%

• Kullanılan toplam oy
    48

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar uzun süredır araştırmalarım sonunda bütçeme uygun,kalıtelı telefon olarak samsung ace yada sony erıcson neo v almayı düşünuyorum.ıkı telefonu ınceledım.fakat fazla bırşey anlamadığımdan karar veremedım.mesela neo v java desteğı varmış.bu telefonda ne işe yarar,neo v de vıdeo göruntü hd yazıyor ama kamera ıkısınınde 5 mp.neo v de renk sayısı 16 mılyon renk dıyor,ace de ekran türü tft ıken neo v de 3.7 bravıa ...vs

teknosada baktım ace nın fıyatı 649,neo nun fıyatı ıse 849 tl.yanı arada 200 tl fark var..sızce özellıklerı bakımından neo v ye 200 tl daha fazla vermeye değer mı? yoksa ace ıle arasında özellıklerı bakımından pek kayde değer fark yok 200 tl daha fazla vermeye değmez mı dıyorsunuz.sızlerın önerılerınızı beklıyorum

IKI TELEFONUN KARŞILAŞTIRMASI

http://www.teknosa.com/ProductCompare.aspx

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Neo V ace alıcana gio al daha ucuz ve aynı gibi ayrıca temiz bulabilirsen ideos x5 de bakabilirsin.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kesinlikle Neo V almalısın. Şu kadarını söyleyeyim şu saatten itibaren Android işletim sistemli telefon alacaksan mutlaka 4.0 olmalı yada 4.0'a güncellenmeli.

[MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] 'ede aynını söylemiştim. O pek dinlemedi ama tecrübelerini paylaşır sanırım bizimle :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Kesinlikle Neo V almalısın. Şu kadarını söyleyeyim şu saatten itibaren Android işletim sistemli telefon alacaksan mutlaka 4.0 olmalı yada 4.0'a güncellenmeli.

@Kurşun Kalem 'ede aynını söylemiştim. O pek dinlemedi ama tecrübelerini paylaşır sanırım bizimle :)

[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] Dinlemedim değil, bilmediğim konularda mutlaka bilenin tavsiyesine kulak veririm. Ama o zamanda şartlar el verişli değildi. Maddi açıdan zor bir dönemdi. Zaten LG almadın, Sony Xperia 8 aldım. Gerçi o da 2.1 idi. Güncel olup olmamasına dayalı bir problem yaşamadım, ihtiyacım olan bütün programları rahatlıkla kurup kullanabildim. Şu an özel bir romla 2.2'ye geçtim, sebep ise 2.1'den daha hızlı olduğundandır. Şu an hiç bir sıkıntım yok. Ama tabi ki dediğin gibi eğer imkan varsa, güncel cihazlar tercih edilmeli bu gibi durumlarda. Tabi teknoloji ilerlemekte, güncel diye bir şeye yetişmek biraz zor. Buradaki en önemli konu, güncellemeler konusunda işi ciddiye alan ve hızlı olan bir marka tercih etmek.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] sizde haklısınız işin içinde maddi konular girdimi olayın şekli değişiyor ama imkan varken günceli alınmalı bencede; sanırım arkadaşın kafasını karıştıran iki telefon arasındaki 200 tl lik farkki bence o farka değer noe v :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
valla 8 kişi den 7 si Sony demiş :) Fark ortada, kesinlikle sony almanı tavsiye ederim..

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tavsiyem Sahibinden'i takip et , Nakite ihtiacı olupta Evkur vb gibi sitelerden uzun vadeli taksitli cihaz alıp satmak zorunda kalan çok kişi var. 10 Günlük HTC Sensation 800TL ye kaçırdım ben adamı aradığımda cihazı 5dk önce satmıştı , 650 TL ye LG Optimus Black aldım , İmei numaraları kayıtlı , cihazla eşleşiyor , Garanti belgesi var , Cihaz 5 günlük vs gibi . Ama tabi tercih sebebi.

Verdiğin 2 örnekten kesinlikte Sony Ericssson Xperia Neo V.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben sony almayı düşünüyorum bir ay içinde ama 512 mb ram var acaba sorun yaratırmı ? :S

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Neo V ace alıcana gio al daha ucuz ve aynı gibi ayrıca temiz bulabilirsen ideos x5 de bakabilirsin.
daha öncede gıo almayı düşünuyordum.gıo alacağına ace al dedıler.:)arasında fazla fark yok.ıdeos x 5 bana göre pahalı.hem servıs olayı nasıl oluyor?

@Kurşun Kalem 'ede aynını söylemiştim. O pek dinlemedi ama tecrübelerini paylaşır sanırım bizimle :)

Xperia Neo V al pişman olmazsın...

valla 8 kişi den 7 si Sony demiş :) Fark ortada, kesinlikle sony almanı tavsiye ederim..

Tavsiyem Sahibinden'i takip et , Nakite ihtiacı olupta Evkur vb gibi sitelerden uzun vadeli taksitli cihaz alıp satmak zorunda kalan çok kişi var. 10 Günlük HTC Sensation 800TL ye kaçırdım ben adamı aradığımda cihazı 5dk önce satmıştı , 650 TL ye LG Optimus Black aldım , İmei numaraları kayıtlı , cihazla eşleşiyor , Garanti belgesi var , Cihaz 5 günlük vs gibi . Ama tabi tercih sebebi.

Verdiğin 2 örnekten kesinlikte Sony Ericssson Xperia Neo V.

arkadaşlar neo v tavsıye edıyorsunuz ama samsung ace den gözle görülür ne farkı var onu açıklamadınız.karşılaştırmalara baktım bazı özellıklerı değişık ama bunlar telefon ıçın olmazsa olmazları mı?yanı boş yere 200 tl fazla vermeyım.verdığıme değsın dıyorum
birde sony erıcsonun servısı her ılde varmı?samsungtan daha mı kalıtelı telefon yapıyorlar?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şuan Ram'de bir sorun yaşanmıyor 512 Mb ram şuanki uygulama ve oyunlara göre oldukça yeterli , ama ileride ne olur bilemeyiz.
Min 1ghz işlemcili bir cihaz bulursan kaçırma derim.

--- Mesaj Güncellendi ---

@beyzabetül

Neo V 1ghz , Ace 800 Mhz
Neo V 512 Mb Ram var , Ace'de 278 Mb
Kamerası Sony Kalitesinde

Daha saymalımıyız ?

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şuan Ram'de bir sorun yaşanmıyor 512 Mb ram şuanki uygulama ve oyunlara göre oldukça yeterli , ama ileride ne olur bilemeyiz.

@beyzabetül

Neo V 1ghz , Ace 800 Mhz

Daha saymalımıyız ?

eyvallah usta :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356

@beyzabetül

Neo V 1ghz , Ace 800 Mhz

Daha saymalımıyız ?

yanı sıze göre aradakı bu fark çokmu önemlı?

arkadaşlar sanırım neo v almaya karar verdım.kararım son anda değişmezse:)şimdı de renk konusunda kararsız kaldım.sızce lacıvert olanı mı daha güzel yoksa gümüş beyaz olanımı?bırde ınternetden alsam sorun olurmu?mesela hepsıburada .com sıtesınde fiyatı bıraz ucuz gözukuor.ordan yada başka sıteden sıparış etsem herhangi bir sorun çıkar mı?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
gümüş beyaz olan güzel hepsiburada'dan bir çok defa alışveriş yapmışlığım var kolay kolay bir şey olmuyor :) başka siteleri bilemem

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
gümüş beyaz olan güzel hepsiburada'dan bir çok defa alışveriş yapmışlığım var kolay kolay bir şey olmuyor :) başka siteleri bilemem
ozman hemen sıparış vereyım.bırçok yorumlarını okudum.2 günde yolluyorlarmış.yalnız ben havala ıle ödemeyı düşünuyorum.şuan baktım havale ıle 757 tl yazıyor.5 tl de banka alsa 762 tl.diğer taraftan bımeks te 829 ,teknosa da 849 tl ama parayı alıpta sonra göndermemezlık yapmasınlar:)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İstersen biraz bekle Vatan'da %25 ind. yapıyorlar haftasonları daha ucuza bulabilirsin.

Ek olarak Hepsiburada 'da çok sorun yaşamış biri olarak ve sayısız forum konularında tüm sülalesini iyi tanıyan sayısız madurlardan biriyim o yüzden tavsiye etmiyorum :)
Ama duyduğum kadarıyla 1 haftadır bir sorun yaşanmıyormuş

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
İstersen biraz bekle Vatan'da % ind. yapıyorlar haftasonları daha ucuza bulabilirsin.

Ek olarak Hepsiburada 'da çok sorun yaşamış biri olarak ve sayısız forum konularında tüm sülalesini iyi tanıyan sayısız madurlardan biriyim o yüzden tavsiye etmiyorum :)
Ama duyduğum kadarıyla 1 haftadır bir sorun yaşanmıyormuş
yukarda refdoxs sorun yaşamadığını söyledı:)sitede yorumlara baktım olumsuz bırşey yazmıyor.bunun dışında hızlıal.com sıtesını buldum.orda kargo dahıl 720 tl yazıyor:)vatanda her üründe ındırım yapıyorlar mı?gecen bı ara bende gördum ace 570 tl ye düşmüştü:)

bunun dışında ürün hakkında yazılan olumsuz yorumlar şunlar:

RESETLEME SORUNU,SERT PLASTIK AKSAMI ZAMANLA(SICAK SOĞUK) HAVADAN SES YAPABILIYOR,EKRAN KORUMASI YAPMaDAN KULLANILMASI SAKINCALI,ÇABUK ÇIZILEBILIR,GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA YOK,(SADECE GOOGLE TALK ÜZERINDEN KONUŞMA)-Sar değeri rakiplerine göre oldukca fazla.1.10 (Sar; radyasyon yayma değeri.)Arka kapak çıkartması zor, kırılacak hissiyatı veriyor
bu yazılan yorumlar bıraz kafamı karıştırmış durumda:(

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben optimus black kullanıyorm 1,56 larda benm cihaz mesela 10 sene snra falan mutasyona uğramayı düşünüyorm :)
Vatan arada sırada indirimleriyle telefon konusunda ucuz geliyo beklemekte fayda var,
Resetleme sorunu yeni sürümle düzeldi biliyorum , Ekran koruması hercihaza laızm , Görüntülü konşma ne bilm hiç kullandığım birşey değil , Sorun olarak Kayda değer birşey görmedim ben.