Soru Sizce hangisini almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EskiPc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EskiPc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Size bir sorum olacak ben bir mekanik klavye alıcağım aklımda 2 model ikiside mavi yani blue switch eleştirileriniz için teşekkürler.
Klavye modelleri ;
Gamepower Warlock Compact 350 TL/Gamepower Overlord 299 TL

salihaktan_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
543
İkisi de güzel klavye fakat Warlock Compact hakkında çok fazla kötü yorum okumuştum zamanında. Ben olsam diğer modeli tercih ederdim.

Reaksiyon puanı
1,640
Gamepower Warlock Compact kronik sorunlu bir ürün. Diğerini de almanı önermem. Rampage ve Gamepower gibi markalara yönelmeni tavsiye etmem.
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Bu iki ürünü araştırmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

salihaktan_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
543
Ben 1 yıldan uzun bir süredir Gamepower Calypso Blue Switch Mekanik Klavye kullanıyorum ve memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım hatta su geçirmezliğini test etmek için abartıp muslukta da yıkadım klavyeyi ve sorunsuz çalışmaya devam etti.

EskiPc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Gamepower Warlock Compact kronik sorunlu bir ürün. Diğerini de almanı önermem. Rampage ve Gamepower gibi markalara yönelmeni tavsiye etmem.
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Bu iki ürünü araştırmanı tavsiye ederim.
Hocam ben mekanik arıyorum yoksa bu ürünleri bende almam ama mekanik almak istiyorum diğer klavyelerden farkı olsun diye hem tuş ömrü de fazla oluyormuş