MuhammetKangal
Öğrenci
Arkadaşlar yakın zamanda telefon alcam aklımda Huawei Mate 8 (64gb modeli) , Sony Xperia Z5 Premium ve Samsung Galaxy Note 5 var sizce tüm özellikleri genel düşünürsek hangisini tercih etmeliyim?
Neden note 5 i tercih etmeliyim?Bence note 5 almalısınız .
Sebebinide öğrenebilir miyimNote 5 öneririm
4K benim için önemli değil mate 8 in tasarımı hoşuma gitti ve donanım olarak her iki telefondan daha iyi kararım mate 8 den yana olucak sizce nerden almalıyım bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirimMate 8 (64GB) almalısınız.
Tek eksiği 4K video çekemiyorsunuz.
Z5 Premium S810 cihazı ve S810'dan her ne kadar revize edilmiş versiyon da olsa sorunları tam olarak giderilmiş bir işlemci olamadı.
Note 5 kullanıyorum memnunum ama Mate 8'i listeye koyduğunuza göre tasarımı hoşunuza gitmiş olmalı. Tavsiye ederim Mate 8'i.
Eğer 4K video sizin için önemliyse Mate 8 tercih etmeyin.
Evet 4K ya önem veren biri değilim çok video çeken birisi değilim daha çok fotoğraf cekerim4k video ile 1080p videoyu 4k tv monitörünüz yoksa ayırt edemessiniz kaldiki 5 dkk lik 4k video cekimi 1.5 gb yer kaplıyor yani benim cihazimda olmasa bunun eksikligini yasamazdim.
note 5 donanım tarafında daha güçlü değilmi a9 dan sonra 2015 in en güçlü işlemcisi olarak biliyorum ben mate 8 in daha yüksek benchmark rakamları alması 1080 p ekran olması note 5 bazı yerlerde geçiyor hatta4K benim için önemli değil mate 8 in tasarımı hoşuma gitti ve donanım olarak her iki telefondan daha iyi kararım mate 8 den yana olucak sizce nerden almalıyım bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim![]()
Ben genel olarak YouTube da baktığımda note 5 olsun z5 premium olsun İPhone 6s plus olsun onları benchmark testinde geri bıraktığını gördümnote 5 donanım tarafında daha güçlü değilmi a9 dan sonra 2015 in en güçlü işlemcisi olarak biliyorum ben mate 8 in daha yüksek benchmark rakamları alması 1080 p ekran olması note 5 bazı yerlerde geçiyor hatta
mate 8'in iphone 6s plus'u benchmarklarda geride bırakmasının mümkünatı yok a9 işlemcisi benchkmarklarda 2015te terör estiryordu kaldıki şuan huawenin en güncel işlemcisinden bile güçlü snapdragon 820 ve exynos 8890dan hemen sonra geliyorBen genel olarak YouTube da baktığımda note 5 olsun z5 premium olsun İPhone 6s plus olsun onları benchmark testinde geri bıraktığını gördüm
Mate 8 Exynos 7420 ile Exynos 8890 arasında konumlanmış Kirin 950 işlemciye sahip.note 5 donanım tarafında daha güçlü değilmi a9 dan sonra 2015 in en güçlü işlemcisi olarak biliyorum ben mate 8 in daha yüksek benchmark rakamları alması 1080 p ekran olması note 5 bazı yerlerde geçiyor hatta