Sizce hangisi virüs programı ?

yasonal71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ücretli antivirüs alırken norton 360 mı almalı; yoksa kaspersky pure mi almalı; size göre göre hangisi etkili, sistemi yormayan, virüs silerken sistem dosyalarına zarar vermeyen...Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
pek farkı yok.purenın avantajı usb tarama yapması.ben norton 360 kullanıyorum gayet memnunum.bılgısayara zararlı yazılım gırdığınde tarama yapmadan direk karantınaya taşıyor.yanı ıkısınıde kulandım.ama pure bıraz daha yoruyor gıbı yada bana öyle gelıyordur

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kaspersky Internet Security ile başladım Eset Smart Security ile yola devam ediyorum... Oyun açtığınız anda otomatik olarak oyun moduna geçer ve sistemi tümüyle sizin emrinize sunar, Live Grid bulut ağı ile en etkili savunma sistemini kullanır, Ebeveyn Kontrolü ile sınırları belirlemenize yardımcı olur, her türlü zararlı yazılımı anında saf dışı bırakarak karantinaya postalar, USB-Harici HDD-Bellek Kartları vs. pc ye taktığınız anda medyayı açmadan önce size tarama seçeneği sunar... En güzel yanı da bunları yaparken sistemi neredeyse hiç kasmayan hafif yapısıdır... Zamanının büyük bir kısmını program ve donanım testleriyle geçiren bir kullanıcı olarak Eset Smart Security tavsiyemdir ve şiddetle tavsiye etmiyor :laugh: akılla, mantıkla, test sonuçlarına bakarak tavsiye ediyorum...

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benim fovarı eset smart securitiy 5
Yok sayacak kadar hafif pc diğer antilerden daha az kasiyor....

yelkowan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
F-Secure İnternet Security

Deneyin ve farkı görün diyorum.

De1uxee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky İnternet Security Forever

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eset Smart Securtiy'den sasmamak lazim :D Bilgisayari hicbir sekilde kasmiyor.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
esetin üstüne tanımam abi gram kasma yapmıyor pcde

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mac kullananlarda güvenlik yazılımı kullanmalımı .

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu yazıyı bir değerlendir. Online alışveriş yapıyorsan sınıfta kalan firmaları alma. Az önce Zemananın Facebook sayfasında rasladım. Norton sınıfta kalmış..

Merhaba,
Dün sabah, İngiliz televizyonu BBC'de, Zeus, Banker ve SpyEye gibi finansal virüsleri anlatan bir belgesel yayınlandı.(Belgeseli aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.)

http://www.youtube.com/watch?v=EUGTlVSefeo

Belgeselde Norton, TrendMicro, McAfee, Eset, Sophos, Panda ve AVG gibi büyük oyuncular sınıfta kalırken, Zemana bu tehditleri engelleyebilen sadece “5” güvenlik firmasının arasında yerini almış.(Test sonucuna aşağıdaki linkten ulaşabilirisiniz.)

Zemana, BBC Testlerinde

Merhaba,
Dün sabah, İngiliz televizyonu BBC'de, Zeus, Banker ve SpyEye gibi finansal virüsleri anlatan bir belgesel yayınlandı.(Belgeseli aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.)

http://www.youtube.com/watch?v=EUGTlVSefeo

Belgeselde Norton, TrendMicro, McAfee, Eset, Sophos, Panda ve AVG gibi büyük oyuncular sınıfta kalırken, Zemana bu tehditleri engelleyebilen sadece “5” güvenlik firmasının arasında yerini almış.(Test sonucuna aşağıdaki linkten ulaşabilirisiniz.)

http://1.bp.blogspot.com/-bGQM0Be48nk/TzFDrQm2lMI/AAAAAAAAAMo/fZrGAB1-9SA/s1600/BBC.jpg

Bu video bizi çok gururlandırdı çünkü Zemana'nın kuruluşundan bu yana üstüne basarak söylediğimiz şeylerin bir kere daha onaylandığını görmüş olduk. Klasik AntiVirüs çözümleri sizi Zeus gibi hergün kimlik (imza) değiştirme yeteneği olan virüslerden koruyamıyor. Zemana ise kimlik yerine davranış analizi ve tespiti yaptığı için bu saldırıların önüne geçebiliyor.

Ne yani antivirüsleri kaldırıp Zemana AntiLogger mı kuralım?
Hayır, kesinlikle, Zemana AntiLogger’ın AntiVirüs yerine geçeceğini söylemiyoruz sadece günümüzde katmanlı korumanın şart olduğunu, AntiVirüs ve Internet Security yazılımlarınızı, AntiLogger benzeri çözümler ile desteklemeniz gerektiğini vurguluyoruz. Özellikle de internet bankacılığı kullanıcısıysanız!

Bu testten bize gelen bir bayi istek maili üzerine haberdar olduk, hiç değiştirmeden bayi mailini altta veriyorum.
"Dear Zemana Ltd.,
W.G. is interested in selling your product(s).
Message from W.G.:
I watched a documentary on Financial Malware earlier today and was shocked to see that the big names like Norton 360 and McAfee did not catch the financial malware that Zemana AntiLogger caught, Then through research I found that Zemana is #1 in the Top Ten Reviews. Im one to share computer security information with friends and family and was elated to learn that I could also earn a commission doing it. Certainly a win win scenario for me. I hope you will allow me to resell your product as a new affiliate.
To approve/decline the request or to see more information, login to your account, click on the *Affiliates* link and then on the *Pending Requests* link.
Please let us know if you have any questions.
Regards,
Plimus Sales"

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bence Avira Antivirus Premium, ama sunduğun seçeneklerde ise tabiki kaspersky.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Tartışmasız "Eset"

revontulet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teker teker bir aylik deneme surumlerini indiriyorum. Kaspersky-norton yaklasik 3-4 ay sonra format atiyorum ayni sirayla devam. 1 senelik lisans alamasam bile korsan kulllanmiyorum, cozumu boyle buldum. Pure daha hosuma gitti digerlerinin yaninda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
'NORTON SMART SECURITY'' veya ''NORTON İNTERNET SECURİTY'' veya ''NORTON 360'' kısacası Tüm ''NORTON'' AİLESİ.