Sizce Hangisi Alınmalı

Aliyülala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Şu an zenfone 5 kullanıyorum. Malumunuz 4.5g ne yazık ki zenfone 5 de kaldırmıyor. Ben bi öğrenciyim. Bunu da göz önünde bulundurarak sizce Lg g5 mi almalıyım yada o tarz bi amiral gemisi (Maddi açıdan beni zorlar) Yoksa fiyat performans telefonlarına mı yönelmeliyim? GM 5 m plus gibi?

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bak kardeşim bu telefonlar karşılaştıralamaz biri 2500 civarı diğeri 999TL

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Öğrenciysen fiyat performansa tabiki yönelmelisin, G4 Alabilirsin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaşlar ben yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Şu an zenfone 5 kullanıyorum. Malumunuz 4.5g ne yazık ki zenfone 5 de kaldırmıyor. Ben bi öğrenciyim. Bunu da göz önünde bulundurarak sizce Lg g5 mi almalıyım yada o tarz bi amiral gemisi (Maddi açıdan beni zorlar) Yoksa fiyat performans telefonlarına mı yönelmeliyim? GM 5 m plus gibi?

Merhaba,

Bahsettiginiz iki urununde kendi fiyat segmentlerinde basarili. Herhangi bir kiyaslama yapmak dogru olmaz.

Maksimum butcenizi belirtirseniz daha acik bir yonlendirmede bulunabiliriz.

Aliyülala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış anlaşılma olmasın. Telefonları kesinlikle karşılaştırmıyorum. Benim sormak istediğim soru şu 2500 lira vermek değer mi bi telefona kendimizi sıkıntıya sokup. Yoksa bin liralık telefon paklar mı?

trcyzr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öğrenciysen 2500 liralık cihaz bence gereksiz(bana kalırsa normaldede gereksiz ama neyse) benim sana tavsiyem Sony Xperia C4 olur bence muhakkak incelemelisin ama Android çok kurcalarım geliştirmekten hoşlanırım diyorsan GM 4G

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yanlış anlaşılma olmasın. Telefonları kesinlikle karşılaştırmıyorum. Benim sormak istediğim soru şu 2500 lira vermek değer mi bi telefona kendimizi sıkıntıya sokup. Yoksa bin liralık telefon paklar mı?

Bu sorumum cevabini sizin beklentileriniz belirler. Siz en ust seviye oyunlari en iyi grafikler ile oynamak isterseniz 1000 tl bandindaki urunler ile olmaz o is. Ne olur. En ust seviye oyunlari en iyi grafiklerde degilde normal ayarlarda oynatir. En iyi kamerali urunu 750 tlye alamazsin. Ama fiyatinin cok olmasi en iyi kameraya sahip oldugu anlamina da gelmiyor. Ornegin 2800 tllik iphone 6s en iyi kameraya sahip degil. 2500 tllik sony z5 en iyi kameraya sahip degil. 2300 tllik samsung note 5, iphone 6s ve sony z5 den daha iyi kameraya sahip mesela. Bunun gibi ornekleri arttirabiliriz.

2500 tllik urun icin kendimizi zorlamaya degermi?

- Eger siz urunu gundelik sosyal medya, webde gezinme, birazda guzel foto ceksin dersen o zaman daha uygun fiyata guzel bir urun almak mumkun.

Tavsiye:

* cok para vermeden guzel bir urun almak istiyorsan 1000 tl bandinda gelecek olan general mobile 5 plus al. Hem paran cebinde kalir hemde gundelik islerde basarili,oyublarda orta seviyede performans sunan, gunumiz ag ve baglati teknolojilerini destekleyen, herkesten daha guncel bir urune sahip olmus olursun.

* butceyi biraz arttirabilirim donanimim biraz daha guclu olsun dersen. Hepsiburada da 1300 tl, kipa da 1400 tl olan lg g4 almanizi tavsiye ederim. Cok iyi bir ekran ve kameraya sahip olan cihaz guclu olan sd808 islemcisi+3gb ram+32gb rom ile geliyor. 1300-1400 tlye daha iyisi yok. Tavsiye ettigim urundur. Kamera,ekran konularinda 2500 tllik urunler ile ayni kalitedr hatta bazilarinda daha iyi bu konuda.

Saruman 12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Note 4 alabilrsin her açıdan güzel telefon

Owl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,
Öncelikle kullanım alışkanlıklarınız nelerdir. Telefonda oyun oynuyorum. FOtograf çekerim. Sürekli elimden düşmez diyorsanız. İyi bir telefon alabilirsiniz.
Şayet whatsapp, facebook çalışsın. Fotograf ayda yılda bir çekerim. İşimi görsün diyorsanız. Uygun fiyatlı telefon alabilirsiniz. Önceki telefonum düşük bir modeldi şuan iphone 6s var aradaki kullanım alışkanlıkları aynı olduğu için pek fark gelmedi.

Aliyülala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Öncelikle kullanım alışkanlıklarınız nelerdir. Telefonda oyun oynuyorum. FOtograf çekerim. Sürekli elimden düşmez diyorsanız. İyi bir telefon alabilirsiniz.
Şayet whatsapp, facebook çalışsın. Fotograf ayda yılda bir çekerim. İşimi görsün diyorsanız. Uygun fiyatlı telefon alabilirsiniz. Önceki telefonum düşük bir modeldi şuan iphone 6s var aradaki kullanım alışkanlıkları aynı olduğu için pek fark gelmedi.

Aslına bakacak olursak hiç oyun oynamam oynarsam da şu an zenfone 5 de problem çıkarmayan bir iki oyun. Genel itibari ile internette takılırım. Bir yanım gm 5 plus al her türlü götürür seni diyor. Bir yanım bir daha ne zaman telefon alacaksın en iyisini al diyor. Kararsız kaliyorum

GokhnGs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aslına bakacak olursak hiç oyun oynamam oynarsam da şu an zenfone 5 de problem çıkarmayan bir iki oyun. Genel itibari ile internette takılırım. Bir yanım gm 5 plus al her türlü götürür seni diyor. Bir yanım bir daha ne zaman telefon alacaksın en iyisini al diyor. Kararsız kaliyorum
o bendede var gm plus alsam mı diyorum 4 g deki gibi galeri falan olmucaksa pek iyi durmaz

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bir kere para ver adam gibi kullan 3 sene falan
Al bir note 5 g5 s6 s7 vb bir tel

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
GM 5 PLUS al... çok daha ekonomik ve performansıda yeterli...

mubatu123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bence G4 almalisin hem paran cebinde kalir hemde gayet iyi bir performans alirsin