Sizce hangi zeki telefon ?

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lg'nin 3d özelliği ağır basıyor birde :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
3D'yi surekli kullanamiyorsunuz ki sonucta.. Xperia Ray'e bakin birde..

Bilginizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia ray'a da bakmıştım ama onun tasarımı pek hoşuma gitmedi onun dışında eksi bir özellik bulamadım.
birde bu telefonu buldum bu nasıl sizce ?

http://www.teknosa.com/kategori/tel...125070768/htc-wildfire-s-black-akilli-telefon
Bana kalırsa Android versiyonu düşük bir telefon almanı tavsiye etmem ve rami kesinlike 1 gb olmalı.
Gösterdiklerin arasında bana kalırsa Samsung SIII Mini Ram ile çift çekirdek işlemci bakımından söyledim.
Ön yüklü olarak Jelly Bean ile geliyor yazıyor. Bence Jelly Bean ile ön yüklü olarak gelmesi artı bir özellik. Bazı Özellikler Android versiyonu düşük olduğunda kullanılamıyor.
Örn. Google Chrome v.b. özellikler öncelikle android versiyon bilgisine bakıyor.

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bana kalırsa Android versiyonu düşük bir telefon almanı tavsiye etmem ve rami kesinlike 1 gb olmalı.
Gösterdiklerin arasında bana kalırsa Samsung SIII Mini Ram ile çift çekirdek işlemci bakımından söyledim.
Ön yüklü olarak Jelly Bean ile geliyor yazıyor. Bence Jelly Bean ile ön yüklü olarak gelmesi artı bir özellik.
s3'ünde piksel sorunu var diyorlar .s

Bilginizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg ninde güncelleme sorunu bulunmaktadır. Sony'nin de sar değeri yüksek diğer telefonlara oranla piksel sorunu konusunda ise
2 yıl içinde doğru hatırlıyorsam 3 -4 piksel ölünce Super amoled ekranlarda servise verebiliyordun. Diye hatırlıyorum.
Genede bana kalırsa çoğu akıllı telefonun eksi yanları var ama özellikleri bakımından hangisi senin daha çok hoşuna gidiyor.

Donanımsal özellik mi ? Yazılımsal özellikler mi ? Tasarım, Şıklık mı ?

Başlıkta yazdığın gibi zeki telefon istiyorsan. 1. Yazılımsal özellik, güncelleme 2. Donanımsal özellik 3. Tasarım gelmeli...

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5

by*cambaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sola ya da s3 mini al çünkü lgnin ürünü eskidi artık güncelleme yok.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
S3 Mini'yi tercih edenilirsin.S3 teki tüm yazılımsal özellikler var.Jelly Bean'li hemde.Bu fiyatlara alınacak 3 tane telefon var.Xperia P,S3 mini ve Desire X.3'ünden birini seç bence.Desire X'in de özellikleri çok iyi değil ama HTC farkı olunca alınası bir telefon oluyor.Kiyas.la sitesinden karşılaştırma yapabilirsin.Telefondan yazıyorum,link veremeyeceğim.Bu arada çok fazla telefon araması yapmayacaktan iPod Touch alabilirsin.Ben aldım memnunum :)