Sizce hangi telefonu almalıyım??

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu an s3 mini kullanıyorum ancak telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum sizce xperia Z1 mi galay note 3 mü lg g2 mi temel amacım oyun oynamak yoksa galaxy note 10.1 2014 mü almalıyım:biggrin:çok kararsızım yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O kadar para verip amacın sadece oyun oynamaksa iphone 5S al.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Benim sahsi kanaatim note 3 diyorum guncelleme destegi ve s-pen deneyimi ekrandan alacagin zevk farkli olur

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Xperia Z1 tabiki Lumia 1020 41mplik kamerasından bile daha iyi çekim yapıyor 20.7 mp BIONZ görüntü işlemcisi + Carl Zeis G lensi var
Donanımı zaten harika 4 çekirdekli Snapdragon 800
Xperia Zye göre hoparlörü ve kulaklık girişini değiştirmişler
Suya ve toza daha çok dayanıklı
Tasarımı diğer 2 telefona göre daha şık
Sony TV lerinde kullandığı Bravia Engine 2 + Triliminous ekran + X-reality görüntü motorunu ekledi harika bi telefon diğerlerinden daha donanımlı şık ve sağlam
Şimdi Note 3 ü 3gb ram diyeceksinde 8 çekirdek olacak onda dolayısıyla zaten 2gbramlik ayarda bir telefon olarak düşünebilirsin onu Birde 4K video kaydı Türkiye sürümünde olmayacak çünkü Exynos işlemci 4k video çekimini desteklemiyor sadece 4G-LTE teknolojisi olan ülkelerdeki sürümlerinde bulunan işlemcide yani Snapdragon 800 işlemci kullanılan modellerinde olacak o da Türkiyede yok açıkçası

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben Z1 diyorum. S3'ün ve G2'nin tasarımını çöpe at gitsin. Ama bence de amacın oyunsa 5S al. Daha uygun fiyatla daha fazla eğlence istiyorsan sana iPad 5 + 3310 öneririm, hem telefon hem tabletin olmuş olur hem de sadece tablet fiyatına. İkisini de beğenmediysen Playstation 4 veya XBOX One'ı bekle. Senin için seçim çok.

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z1 tabiki Lumia 1020 41mplik kamerasından bile daha iyi çekim yapıyor 20.7 mp BIONZ görüntü işlemcisi + Carl Zeis G lensi var
Donanımı zaten harika 4 çekirdekli Snapdragon 800
Xperia Zye göre hoparlörü ve kulaklık girişini değiştirmişler
Suya ve toza daha çok dayanıklı
Tasarımı diğer 2 telefona göre daha şık
Sony TV lerinde kullandığı Bravia Engine 2 + Triliminous ekran + X-reality görüntü motorunu ekledi harika bi telefon diğerlerinden daha donanımlı şık ve sağlam
Şimdi Note 3 ü 3gb ram diyeceksinde 8 çekirdek olacak onda dolayısıyla zaten 2gbramlik ayarda bir telefon olarak düşünebilirsin onu Birde 4K video kaydı Türkiye sürümünde olmayacak çünkü Exynos işlemci 4k video çekimini desteklemiyor sadece 4G-LTE teknolojisi olan ülkelerdeki sürümlerinde bulunan işlemcide yani Snapdragon 800 işlemci kullanılan modellerinde olacak o da Türkiyede yok açıkçası
Ortada birşey yk sende görmeden konuşanlardansın lumia 1020 den daha iyi testmi ettin inceledinmi xperia z içinde diyorlardı kamerası vasat çıktı z1 kamerası iyi olmasına rağmen şuan piyasa olan hiç bir tel 1020 den iyi çekim yapacağını sanmıyorum artı kamerasına okadar güvenen sony niye 20mplik aparat tanıttı xperia z1 20.7mp+20mp lik lens kamerasını takmasına rağmen=40.7mp öyle bile Lumia 1020nin 41mp sine yetişemiyor :D ama z1 in diğer özelliklerine birşey diyemem onlar beklediğim gibi ama walkman çipi bekliyordum 4k çekim bunlar eksik kalmış diğer özellikler güzel.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ortada birşey yk sende görmeden konuşanlardansın lumia 1020 den daha iyi testmi ettin inceledinmi xperia z içinde diyorlardı kamerası vasat çıktı z1 kamerası iyi olmasına rağmen şuan piyasa olan hiç bir tel 1020 den iyi çekim yapacağını sanmıyorum artı kamerasına okadar güvenen sony niye 20mplik aparat tanıttı xperia z1 20.7mp+20mp lik lens kamerasını takmasına rağmen=40.7mp öyle bile Lumia 1020nin 41mp sine yetişemiyor :D ama z1 in diğer özelliklerine birşey diyemem onlar beklediğim gibi ama walkman çipi bekliyordum 4k çekim bunlar eksik kalmış diğer özellikler güzel.
Ortada birşey olmasına gerek yok Z kullanıyorum ve gayet başarılı çekimler yapıyor dünyada ilk HDR video çeken telefon hem bu cihaz hemde Samsung HTC gibi firmalara göre oldukça daha fazla tecrübeli Sony bu işlerde. Senin mantığınla olaya bakarsak 30mpliğin lensini takınca 50.7 oluyor diyorsun burada istersen 100mp kamera koy önemli olan yazılım lensi şimdi herkes yapıyor ama kaç kişi Carl Zeis G lens kullanıyor ? G lensi dijital makinelerde kullanıyorlar ve emin ol en az 8 bin TLDEN başlıyor bunun yanı sıra o aparat sadece Z1 için değil NFC uyumlu tüm cihazları için tanıtıldı Z1 e özel yapılmış bir aksesuar değil 4k çekimi Note 3 Türkiyede veremeyeceğini yazmıştım zaten o zaman neyini tartışıyorsunki sen benimle ? Bu arada Z yi de eline almadan internet kuşluğu yapma gayet kaliteli cihaz hem Lumia 1020 Türkiyede yok hala sen nereden biliyorsun o zaman ? internetten gördüğünle yorum yapıyorsun bana yok z kötü z1 kötü ben z yi kullandımda biliyorum sen ordan burdan okuduğunla cevap yetiştiriyorsun

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
bence oyun oynamak için alıyorsan iphone 5 derim 5s daha net olarak piyasaya çıkmadı oyun performansı pek belli değil ama sabredebilirsen 5s i bekle derim iphone larda oyun performansı daha iyi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu mesajda 31 mesajı 32 yapmak içindi :D

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
şu saatten sonra eski model telefon onermem. note3, ve z1 tavsiye olunur. iphone ekranı parmak kadar zevki olmuyor oyun video gibi şeylerde

Reaksiyon puanı
16,128
Xperia Z1 tabiki Lumia 1020 41mplik kamerasından bile daha iyi çekim yapıyor 20.7 mp BIONZ görüntü işlemcisi + Carl Zeis G lensi varDonanımı zaten harika 4 çekirdekli Snapdragon 800 Xperia Zye göre hoparlörü ve kulaklık girişini değiştirmişlerSuya ve toza daha çok dayanıklı Tasarımı diğer 2 telefona göre daha şık Sony TV lerinde kullandığı Bravia Engine 2 + Triliminous ekran + X-reality görüntü motorunu ekledi harika bi telefon diğerlerinden daha donanımlı şık ve sağlamŞimdi Note 3 ü 3gb ram diyeceksinde 8 çekirdek olacak onda dolayısıyla zaten 2gbramlik ayarda bir telefon olarak düşünebilirsin onu Birde 4K video kaydı Türkiye sürümünde olmayacak çünkü Exynos işlemci 4k video çekimini desteklemiyor sadece 4G-LTE teknolojisi olan ülkelerdeki sürümlerinde bulunan işlemcide yani Snapdragon 800 işlemci kullanılan modellerinde olacak o da Türkiyede yok açıkçası
bu cevabı tuttum daha manalı yani nokta bu mesaj.

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ortada birşey olmasına gerek yok Z kullanıyorum ve gayet başarılı çekimler yapıyor dünyada ilk HDR video çeken telefon hem bu cihaz hemde Samsung HTC gibi firmalara göre oldukça daha fazla tecrübeli Sony bu işlerde. Senin mantığınla olaya bakarsak 30mpliğin lensini takınca 50.7 oluyor diyorsun burada istersen 100mp kamera koy önemli olan yazılım lensi şimdi herkes yapıyor ama kaç kişi Carl Zeis G lens kullanıyor ? G lensi dijital makinelerde kullanıyorlar ve emin ol en az 8 bin TLDEN başlıyor bunun yanı sıra o aparat sadece Z1 için değil NFC uyumlu tüm cihazları için tanıtıldı Z1 e özel yapılmış bir aksesuar değil 4k çekimi Note 3 Türkiyede veremeyeceğini yazmıştım zaten o zaman neyini tartışıyorsunki sen benimle ? Bu arada Z yi de eline almadan internet kuşluğu yapma gayet kaliteli cihaz hem Lumia 1020 Türkiyede yok hala sen nereden biliyorsun o zaman ? internetten gördüğünle yorum yapıyorsun bana yok z kötü z1 kötü ben z yi kullandımda biliyorum sen ordan burdan okuduğunla cevap yetiştiriyorsun
İlk hdr olmasına rağmen farka bak sen söylemişssin samsung htc göre daha fazla tecrübesi var ona rağmen kullandığı kameranın aynısını s4 kullanmasına rağmen z de çekimler daha kötü benim mantığımı anlamamışsın anlamanda mümkün değil ben orda espirili bir dille eleştirdim kötülemek için söylemedim dikkat edersen z1 de 20.7mp var ekstra kompakt lensleri Cyber-Shot QX10 18mp 248 dolarCyber-Shot QX100 ise 20mp 498 türkiye fiyatı ne olur sen düşün ben orda büyük olanı söledim 40.7 yapıyor lens 30 değil topladığında bile Lumia 1020 nin 41mp kadar anca oluyor güldüm yaw burda mp fazlalığından bahsetmedim ama çekimler sonucunda z den beklenen daha fazlaydı ins z1 öle olmaz demek istedim ama sen hayal kurmuyor uyduruyorsun daha telefonu eline almadan ve piyasaya sürülmeden karşılaştırma yapılmadan incelemden lumia 1020den daha iyi çekim yapıyor demişsin birşeye şartlanmayın denemeden bilemezsin ben ayrıca telefonu daha çıkmadan 6 ay önce takip etmeye başladım Sony xperia z1 diğer özellikleriyle kendini gösterecektir kamerasıda fena değil ama 1020 den iyi çekim yapacağını sanmıyorum Sony z1 e özel tanıttı demedim ama kamera odaklı olduğu için kompakt lense ağırlık vererek z1 i ön plana çıkarmaya çalıştı tabikide diğer cihazlarlada uyumlu çalışıyor profesyonel olarak düşünüyorsun telefonun üstüne 1000tl daha verip o lensi takarsın :D ben 4k bekleniyordu olsa fena olmazdı dedim sen note 3 türkiyede veremeyecek yazmışsın ben kim vericek yada bi telefonla kıyaslamadım :S lumia 1020 türkiyede yk ama Nokia lumia 920 kullandım ve 2012 yılında çıkmış olmasına rağmen hala çoğu telefondan iyi performans sergiliyor düşük ışıkda rakip tanımıyorken üst modellerini düşün 925/1020...lumia 920 8mp sony xperia z 13mp ama lumiadan daha kötü foto çekiyor mp fazla olmasına rağmen ordan anlarsın ne demek istediğimi ama z1de donanım bazında baya iyi gözüküyor kamerada fena durmuyor geldiğinde göreceğiz ozman daha net karar verebilirsiniz.
8758370058_1f49d6f485_z.jpg
8758368192_d988df1909_z.jpg
21-01-100-crop-details.jpg
testanswer.jpg

gsmarena_013.jpg
xperia-z-vs-s4.jpg

image60.png

nokia-lumia-1020-pureview-lens-zoom.jpg

image60.png
nokia_lumia_1020_ois_haber1.jpg

Önce çek sonra yakınlaştır
nokia_lumia_1020_haber1.jpg

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
asus fonepad note 6 veya acer liquid s2 türkiyeye gelirmi???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5S'in türkiye'ye geliş fiyatı bu senin saydıklarınla aynı olur. Yoksa nasıl rekabet edecek rakipleri ile? Madem bu saydıklarına yetecek paran var 5S'i de alacak paran olur diye tahmin ediyorum...

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung Galaxy Note 3 sizin için daha iyi bir seçim olacaktır.

androids

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben direk sanabsoliyim nite 3 hem guclu hem ekrani buyuk oyun icinse hemen al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pekii bana yardımcı olablcek var mı kiii :) bende s3 mini, htc desire x ve blackberyy 9860 arasında kaldımm yarın bir gün alıcam insallah.. Arkadaslar hangisini önerirsiniz ve neden önerirsiniz yazarsanız sevirinirmm :)

Reaksiyon puanı
16,128
pekii bana yardımcı olablcek var mı kiii :) bende s3 mini, htc desire x ve blackberyy 9860 arasında kaldımm yarın bir gün alıcam insallah.. Arkadaslar hangisini önerirsiniz ve neden önerirsiniz yazarsanız sevirinirmm :)
s3mini al black bery sana uymaz gıcık eder seni.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sizin kafa gitmiş arkadaş diyorki 1300 tlye kadar telefon arıyorum ama yine diyor note 3 note le note 2 nin arasında fark yoktur tip şekil istiyorsan havalı görünmek istiyorsan git çalış iphone 5s al ben şuanda kullanyorum ve internetyten bakın dünyanın en hızlı cep telefonu şuanda o git 5s al fakat çok çalışman lazım iphone 5s ilk çıktığında 2700 tl idi şuyanda 1800 tl git çalış asgari ücretle 2 ayda alırsın istersende 1 yıl bekle 1000 tlye kadar düşeceğini tahmin ediyorum fakat hayır ben diğer telefonlarıda alma demiyoru onların aralarındada çok güzel havalı cihazlar var fakat farklı görünmek istiyorsan benim sana tercihim 5s