Soru Mi 14T Pro vs Poco F6 Pro vs Honor 200 Pro vs S24+

ahmettaha111

Doçent
Reaksiyon puanı
88
Aklımda:
  • Mi 14T Pro
  • Poco F6 Pro
  • Honor 200 Pro
  • S24+ (bütçeyi arttırabilirsem)
cihazları var.

Çok oyun oynamayacağım, ara sıra oynarım. Genelde video vs. izlerim. Batarya önemli. Uzun yıllar kullanabileceğim, kronik bir sıkıntısı olmayan güncel bir telefon arıyorum.

Mi 9T kullanıyorum şu an. Güncelleme sonrası batarya performansı düştü sadece, onun haricinde kasma, donma vs. herhangi bir şeyi yok.

Son düzenleyen moderatör:

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
Bunların içinden S24+ almak daha mantıklı

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
Neden hangi özelliğı öne çıkıyor
Markaların güvenilirliği açısından Xiaomi kullanıcılarından olumlu geri dönüş çok görmedim. Honor eşime almıştım daha önce Samsung kadar iyi olduğunu düşünmüyorum…

Markaların hizmetleri ve genel kullanıcı deneyimleri sebebiyle S24+ tercih edilebilir

ahmettaha111

Doçent
Reaksiyon puanı
88
Markaların güvenilirliği açısından Xiaomi kullanıcılarından olumlu geri dönüş çok görmedim. Honor eşime almıştım daha önce Samsung kadar iyi olduğunu düşünmüyorum…

Markaların hizmetleri ve genel kullanıcı deneyimleri sebebiyle S24+ tercih edilebilir
Peki s 24 plus hariç hangisini önerirsiniz

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Neden hangi özelliğı öne çıkıyor
Xiaomi telefonlar yazılımsal ve işçilik olarak fazlasıyla geri telefonlardır. Honor 200 Pro kendi fiyat bandı içerisinde rakipsiz diyebilirim. Eğer bütçeyi arttırmayı başarırsanız S24+ alabilirsiniz. Oda kendi fiyat bandında rakipsiz bir telefon. Arttıramazsanız ise en iyi seçeneğiniz dediğim gibi Honor 200 Pro olacaktır diye düşünüyorum.

Bu markaları önermem

İki senedir kullandığı. Apple iPhone 14 öneririm
O paralara 60hz bir telefon alınmamalı bence.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,751
Donanım olarak içlerinde en iyisi Mi 14T Pro ama MIUI gibi bir yazılıma sahip bir cihaza o paraları asla vermezdim. S24+ alabilirsiniz.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
Xiaomi telefonlar yazılımsal ve işçilik olarak fazlasıyla geri telefonlardır. Honor 200 Pro kendi fiyat bandı içerisinde rakipsiz diyebilirim. Eğer bütçeyi arttırmayı başarırsanız S24+ alabilirsiniz. Oda kendi fiyat bandında rakipsiz bir telefon. Arttıramazsanız ise en iyi seçeneğiniz dediğim gibi Honor 200 Pro olacaktır diye düşünüyorum.

O paralara 60hz bir telefon alınmamalı bence.
Benim için iki marka var başka yok Ben Samsung almıyorum o yüzden Apple ayrıca 60 hz yeterli ekrana çok takınlar biri değilim.Hatta 60 hz olması işime yarıyor

iş için kullandığımdan hızlı yenilemiyor iyi oluyor

Son düzenleme:

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Benim için iki marka var başka yok Ben Samsung almıyorum o yüzden Apple ayrıca 60 hz yeterli ekrana çok takınlar biri değilim.Hatta 60 hz olması işime yarıyor

Sizin gözünüz alışık demekki. 90 veya 120hz'den geçen biri için alışması zor olur 60hz'e.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,751

60 Hz kullanmak sizin için sorun olmayabilir ancak teknoloji ilerliyor, artık ekran yenileme hızları daha yüksek ve telefonlar daha akıcı. Neden eski ve kötü olanı tercih edelim?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
60 Hz kullanmak sizin için sorun olmayabilir ancak teknoloji ilerliyor, artık ekran yenileme hızları daha yüksek ve telefonlar daha akıcı. Neden eski ve kötü olanı tercih edelim?
Benim önerim S24+ bunuda ilk olarak yazdım…Tekrar ediyorum benim gözümden iki marka var…Apple vs Samsung başka yok şahsi kanaatim…

S24+ önerimden sonra kardeşimiz bana başka önerebileceğin bir telefon var mı dedi… Şahsi kanaatimce diğer markalar gözümde olmadığından diğer önerim olarak S24+’nın fiyatına daha yakın olan Apple İPhone 14 önerdim… 15.05.2023 tarihi itibariyle kullanıyorum çokta memnunum bu telefonun sebebiyle bir sonraki telefonumda İPhone olacak.

Ekli dosyalar

• IMG_0562.png
    IMG_0562.png
    97.5 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_0563.png
    IMG_0563.png
    104.9 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_0564.png
    IMG_0564.png
    104.5 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,751
Benim önerim S24+ bunuda ilk olarak yazdım…Tekrar ediyorum benim gözümden iki marka var…Apple vs Samsung başka yok şahsi kanaatim…

S24+ önerimden sonra kardeşimiz bana başka önerebileceğin bir telefon var mı dedi… Şahsi kanaatimce diğer markalar gözümde olmadığından diğer önerim olarak S24+’nın fiyatına daha yakın olan Apple İPhone 14 önerdim… 15.05.2023 tarihi itibariyle kullanıyorum çokta memnunum bu telefonun sebebiyle bir sonraki telefonumda İPhone olacak.
iPhone 14 yine bu bütçede tercih edilebilecek bir cihaz değil. Hem ks'nin bütçesinden yukarıda hem de rakibi S24, donanım açısından iyi değil.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
iPhone 14 yine bu bütçede tercih edilebilecek bir cihaz değil. Hem ks'nin bütçesinden yukarıda hem de rakibi S24, donanım açısından iyi değil.
Bütçe konusunda doğru şimdi kendim memnunum ondan ötürü önerdim…

E250
Galaxy 1-2
Galaxy Duos
S7 Edge
S10+
S22

Tam zamanlarında kullandım çıktıkları yıl aldım…Benim işim müteahhitlik inşaat alanı zorlu bir Kullandığım Samsung’lardan zorlu şartlara dayanabilen tek model Galaxy 1 ve Duos başka yok hepsi çöp oldu…

2017 İPhone 7 Plus (kullandım ve sattım) satma sebebim o Zaman’lar iCloud’da 160 MB indirme sınırı vardı birde doğru dürüst şarkı dinleyemiyorduk ve Kocaman telefona o batarya yetersiz geliyordu…

2023 İPhone 14 aldım (S22 kendi haline bozulunca) İstediğim özgürlüğe sahibim

6 binden fazla foto 2 binin üstünde video (aylık ödeyip yedekliyorum) 15 bine yakın Mail diğer WP felan görüşmelerim görüntülü 12 saat süren oluyor yurtiçi yurtdışı (telefonu bildiğin eşek niyetine kullanıyorum)

Vallahi pili mili iki senedir telefonda en ufak tık yok bırak tık’ı ısındığını hissetmiyorum…S22 elimi yakıyordu

Şu durumda bana ne sorsan İPhone al derim

Dün gece 22.00’da fişten çektim daha %20 şarj var sabah beri mesaj yazıyorum foruma ve 21 telefon görüşmem var

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
114
evet, bana görede alınmaz. çoğu konuda S22'nin bile gerisinde kalıyor. zaten bu fiyata S24 varken iPhone 14'ü bırak 16 almak bile saçma olur.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
Burada İPhone 14; S22’den daha geride denirse bana kâğıttan okuma yapılmış olur görsel koyuyorum

Tarih 20 mayıs 2022 ve S22 almışım

Tarih 11 mayıs 2023 ve S22 pişmanlığım (serviste lanet olsun bu telefonu aldığım güne dedim iade parasını alasıya 1 ay uğraştım)

Ekli dosyalar

• IMG_0568.png
    IMG_0568.png
    128.7 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_0567.jpeg
    IMG_0567.jpeg
    118.3 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_0569.png
    IMG_0569.png
    90.3 KB · Görüntüleme: 5

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,751
Burada İPhone 14; S22’den daha geride denirse bana kâğıttan okuma yapılmış olur görsel koyuyorum

Tarih 20 mayıs 2022 ve S22 almışım

Tarih 11 mayıs 2023 ve S22 pişmanlığım (serviste lanet olsun bu telefonu aldığım güne dedim iade parasını alasıya 1 ay uğraştım)
Hocam hemen hemen her telefon konusunda bunu dile getiriyorsunuz. Yaşadığınız sorunu anlatmanız, başkalarını uyarmanız çok güzel bir şey ancak bunlar en nihayetinde hiçbir kroniği olmayan cihazlar. S22 serisinde bayarya ve ısınma problemleri yaygındı ama güncel Samsung cihazlarında bir problem yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiğim şey şu, siz S24+ dışında iPhone 14 al demişsiniz ama öznel bir sebepten olduğunu belirtmemişsiniz. Bu bütçede alakasız bir cihaz ve kimseyi yanlış yönlendirmek istemeyiz.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
“Telefonun kutusunu atanlara gelsin” diye bana mesaj yazana cevabımdır

Sana kâğıttan okuyorsun doğru konuşuyorum bak ikisi ilede çektiğim iki ayrı foto ben her iki telefonu da bizzat kullandım

IMG_0570.png
IMG_0572.png
IMG_0573.png

Hocam hemen hemen her telefon konusunda bunu dile getiriyorsunuz. Yaşadığınız sorunu anlatmanız, başkalarını uyarmanız çok güzel bir şey ancak bunlar en nihayetinde hiçbir kroniği olmayan cihazlar. S22 serisinde bayarya ve ısınma problemleri yaygındı ama güncel Samsung cihazlarında bir problem yok.

Bahsettiğim şey şu, siz S24+ dışında iPhone 14 al demişsiniz ama öznel bir sebepten olduğunu belirtmemişsiniz. Bu bütçede alakasız bir cihaz ve kimseyi yanlış yönlendirmek istemeyiz.
Kimseyi yanlış yönlendirmedim; S24+ önermişim arkadaşın sorusu ÜZERİNE Apple İPhone 14 demişim sormasa S24+ diyorum zaten

Diğer cevabımda ayrıntılara girmek zorunda değilim ancak kendinizinde dediği gibi S22 cihazları sorunluydu serviste bunu dedi kronik sorun var bu modellerde dedi iade oldu

Son düzenleme:

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
ben kullanmıyorsun diye bir şey demedim.
Demedin de kardeşim bak ben kullandım
S22 sorunlu model bunu kendi servisi de dedi…

Ben diyorum ki başlık açmışım kullanmışım ve sorun yaşamışım ve sanada yazmamışım.Ortaya yorum yapmışım… Sen çıkıyorsun ters konuşuyorsun “ telefon kutusu atan arkadaşa” diye

Ben ikisini de kullanmışım sorunlu model olduğunu diyorum… Sen internetten ekran görüntüsü alıp cevap yazıyorsun kâğıtta ne yazdığına bakmam sorunlu olduğunu biliyorum da ondan

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
114
Demedin de kardeşim bak ben kullandım
S22 sorunlu model bunu kendi servisi de dedi…

Ben diyorum ki başlık açmışım kullanmışım ve sorun yaşamışım ve sanada yazmamışım.Ortaya yorum yapmışım… Sen çıkıyorsun ters konuşuyorsun “ telefon kutusu atan arkadaşa” diye

Ben ikisini de kullanmışım sorunlu model olduğunu diyorum… Sen internetten ekran görüntüsü alıp cevap yazıyorsun kâğıtta ne yazdığına bakmam sorunlu olduğunu biliyorum da ondan
hepsinin sorunu olduğunuı nereden biliyorsun? servi hepsi için mi dedi? S24'ü bırak S23'e rakip olamayacak telefonu öneren ben değilim. zaten gerçekleri söyledim diye de uyarı aldım daha ne olsun. 3DMark ile AnTuTU puanlarını bekliyorum.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
hepsinin sorunu olduğunuı nereden biliyorsun? servi hepsi için mi dedi? S24'ü bırak S23'e rakip olamayacak telefonu öneren ben değilim. zaten gerçekleri söyledim diye de uyarı aldım daha ne olsun. 3DMark ile AnTuTU puanlarını bekliyorum.
IMG_0563.png
IMG_0562.png

Bak güzel kardeşim S24+ önermişim bundan sonra konuyu açan arkadaşımız özel soru sormuş bu soruya cevaben naçizane Apple İPhone 14’ü kendi görüşüm olarak önermişim

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,751
Konuyu kapatalım arkadaşlar.

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
114
Ekli dosyayı görüntüle 196834Ekli dosyayı görüntüle 196833

Bak güzel kardeşim S24+ önermişim bundan sonra konuyu açan arkadaşımız özel soru sormuş bu soruya cevaben naçizane Apple İPhone 14’ü kendi görüşüm olarak önermişim
sonuç olarak önermişsin. ben de seni yanlış bilgilendirmeden rapor atim nasıl olur? iPhone 14'ü bırak 16'nın S24 Plus'tan iyi olduğunu kanıtla ben forumu bırakıyorum, açık ve net. hatta burayı da ekran görüntüsü al sonradan değiştirmeyeyim diye.