Soru Mi 14T Pro vs Poco F6 Pro vs Honor 200 Pro vs S24+

ahmettaha111

Doçent
Reaksiyon puanı
88
Aklımda:
  • Mi 14T Pro
  • Poco F6 Pro
  • Honor 200 Pro
  • S24+ (bütçeyi arttırabilirsem)
cihazları var.

Çok oyun oynamayacağım, ara sıra oynarım. Genelde video vs. izlerim. Batarya önemli. Uzun yıllar kullanabileceğim, kronik bir sıkıntısı olmayan güncel bir telefon arıyorum.

Mi 9T kullanıyorum şu an. Güncelleme sonrası batarya performansı düştü sadece, onun haricinde kasma, donma vs. herhangi bir şeyi yok.

Son düzenleyen moderatör:

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,009
Bunların içinden S24+ almak daha mantıklı

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,009
Neden hangi özelliğı öne çıkıyor
Markaların güvenilirliği açısından Xiaomi kullanıcılarından olumlu geri dönüş çok görmedim. Honor eşime almıştım daha önce Samsung kadar iyi olduğunu düşünmüyorum…

Markaların hizmetleri ve genel kullanıcı deneyimleri sebebiyle S24+ tercih edilebilir

ahmettaha111

Doçent
Reaksiyon puanı
88
Markaların güvenilirliği açısından Xiaomi kullanıcılarından olumlu geri dönüş çok görmedim. Honor eşime almıştım daha önce Samsung kadar iyi olduğunu düşünmüyorum…

Markaların hizmetleri ve genel kullanıcı deneyimleri sebebiyle S24+ tercih edilebilir
Peki s 24 plus hariç hangisini önerirsiniz

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Neden hangi özelliğı öne çıkıyor
Xiaomi telefonlar yazılımsal ve işçilik olarak fazlasıyla geri telefonlardır. Honor 200 Pro kendi fiyat bandı içerisinde rakipsiz diyebilirim. Eğer bütçeyi arttırmayı başarırsanız S24+ alabilirsiniz. Oda kendi fiyat bandında rakipsiz bir telefon. Arttıramazsanız ise en iyi seçeneğiniz dediğim gibi Honor 200 Pro olacaktır diye düşünüyorum.

Bu markaları önermem

İki senedir kullandığı. Apple iPhone 14 öneririm
O paralara 60hz bir telefon alınmamalı bence.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,743
Donanım olarak içlerinde en iyisi Mi 14T Pro ama MIUI gibi bir yazılıma sahip bir cihaza o paraları asla vermezdim. S24+ alabilirsiniz.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,009
Xiaomi telefonlar yazılımsal ve işçilik olarak fazlasıyla geri telefonlardır. Honor 200 Pro kendi fiyat bandı içerisinde rakipsiz diyebilirim. Eğer bütçeyi arttırmayı başarırsanız S24+ alabilirsiniz. Oda kendi fiyat bandında rakipsiz bir telefon. Arttıramazsanız ise en iyi seçeneğiniz dediğim gibi Honor 200 Pro olacaktır diye düşünüyorum.

O paralara 60hz bir telefon alınmamalı bence.
Benim için iki marka var başka yok Ben Samsung almıyorum o yüzden Apple ayrıca 60 hz yeterli ekrana çok takınlar biri değilim.Hatta 60 hz olması işime yarıyor

iş için kullandığımdan hızlı yenilemiyor iyi oluyor

Son düzenleme:

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Benim için iki marka var başka yok Ben Samsung almıyorum o yüzden Apple ayrıca 60 hz yeterli ekrana çok takınlar biri değilim.Hatta 60 hz olması işime yarıyor

Sizin gözünüz alışık demekki. 90 veya 120hz'den geçen biri için alışması zor olur 60hz'e.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,743

60 Hz kullanmak sizin için sorun olmayabilir ancak teknoloji ilerliyor, artık ekran yenileme hızları daha yüksek ve telefonlar daha akıcı. Neden eski ve kötü olanı tercih edelim?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,009
60 Hz kullanmak sizin için sorun olmayabilir ancak teknoloji ilerliyor, artık ekran yenileme hızları daha yüksek ve telefonlar daha akıcı. Neden eski ve kötü olanı tercih edelim?
Benim önerim S24+ bunuda ilk olarak yazdım…Tekrar ediyorum benim gözümden iki marka var…Apple vs Samsung başka yok şahsi kanaatim…

S24+ önerimden sonra kardeşimiz bana başka önerebileceğin bir telefon var mı dedi… Şahsi kanaatimce diğer markalar gözümde olmadığından diğer önerim olarak S24+’nın fiyatına daha yakın olan Apple İPhone 14 önerdim… 15.05.2023 tarihi itibariyle kullanıyorum çokta memnunum bu telefonun sebebiyle bir sonraki telefonumda İPhone olacak.

Ekli dosyalar

• IMG_0562.png
    IMG_0562.png
    97.5 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_0563.png
    IMG_0563.png
    104.9 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_0564.png
    IMG_0564.png
    104.5 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme: