Sizce hangi kulaküstü kulaklığı almalıyım ?

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar .Bütçem 250-350tl arası .
2 gündür araştırma yapıyorum karşıma çıkan f/p ürünleri sırayla
1- Anker q10 -- (ne kadar 60 saat kullanım süresi yazsa da kullanıcı deneyimlerinde 35-40 saat arasında performans sunuyormuş, basları çok güzel dediler ben çok noisemaster biri değilim ama ses kalitesi iyi olsun isterim , birde dip ses çok çok az var dediler fark edilmeyecek kadar, tereddüte düşüren şey alttaki sayacağım kulaklıklara göre kafamı ve kulaklarımı daha çok rahatsız eder mi? bide boyuna asınca kulaklıkları çeviremiyoruz o kötü )
2-Sony WH-CH510 -- (kulaklık genel itibariyle güzel duruyor anker q10 a göre ama üst kısmına umuşak bir yapı koymamışlar direk plastık , kafaya baskı oluşturur mu? sorusunu sordurtuyor bana, kullanım süresi 30 saate yakın dediler bu çok güzel ve ANC özelliği de var , kullanış açısından düşünürsek boyuna astığımızda kulaklıkların ped kısımlarını içe çevirebiliyoruz boyunda emanet gibi durmuyor ama şöyle bişey var kulaklık katlanmıyor , taşıması ankere göre daha zor olur gibi )
3-JBL T500BT -- Bu kulaklık hakkında çok iyi şeyler okumadım doğrusu ve yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım ama yazalım madem dedim :D Şarj süresi az geldi bide çok dipses var dediler . Anker ile kıyaslayınca baya var dediler dip sesi, zaten pil süreside az olduğu için düşünmüyorum açıkcası

SİZCE HANGİSİNİ SEÇMELİYİM ?

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Merhabalar .Bütçem 250-350tl arası .
2 gündür araştırma yapıyorum karşıma çıkan f/p ürünleri sırayla
1- Anker q10 -- (ne kadar 60 saat kullanım süresi yazsa da kullanıcı deneyimlerinde 35-40 saat arasında performans sunuyormuş, basları çok güzel dediler ben çok noisemaster biri değilim ama ses kalitesi iyi olsun isterim , birde dip ses çok çok az var dediler fark edilmeyecek kadar, tereddüte düşüren şey alttaki sayacağım kulaklıklara göre kafamı ve kulaklarımı daha çok rahatsız eder mi? bide boyuna asınca kulaklıkları çeviremiyoruz o kötü )
2-Sony WH-CH510 -- (kulaklık genel itibariyle güzel duruyor anker q10 a göre ama üst kısmına umuşak bir yapı koymamışlar direk plastık , kafaya baskı oluşturur mu? sorusunu sordurtuyor bana, kullanım süresi 30 saate yakın dediler bu çok güzel ve ANC özelliği de var , kullanış açısından düşünürsek boyuna astığımızda kulaklıkların ped kısımlarını içe çevirebiliyoruz boyunda emanet gibi durmuyor ama şöyle bişey var kulaklık katlanmıyor , taşıması ankere göre daha zor olur gibi )
3-JBL T500BT -- Bu kulaklık hakkında çok iyi şeyler okumadım doğrusu ve yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım ama yazalım madem dedim :D Şarj süresi az geldi bide çok dipses var dediler . Anker ile kıyaslayınca baya var dediler dip sesi, zaten pil süreside az olduğu için düşünmüyorum açıkcası

SİZCE HANGİSİNİ SEÇMELİYİM ?
Bütçe yükselebilirseniz bunu almalısınız : Link Onun dışında Sony öneriyorum ben.

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bütçe yükselebilirseniz bunu almalısınız : Link Onun dışında Sony öneriyorum ben.
o modeli görmüştüm evet ama pek hoşuma gitmedi görünüşü , evet anker de sony nin yanında pek şık durmasa da önerdiğiniz model bana görünüş itibariyle hiç hitap etmiyor diyebilirim

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Akg dünya devi alırsanız en iyi tercih olacaktır :)
valla doğrudur açıkcası çok hakim değilim bu kulaklık piyasasına , normalde kulaçiçi kablulu almak istiyordum sonradan bi anda kulaküstü bluetoot a kaydım , bakalım belki bu modellerden birini aldığımda kulaksütüne alışkın olmadığımdan konfor bulamazsam kulak içi kulaklık almak durumunda kalabilirim, ama önerinizi değerlendiricem

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Jbl i kesinlikle çıkardım listeden , anker q10 ve Sony whch510 arasında gidip gidip geliyorum, biliyorum ikisinden biri beni tatmin edicek ama insan almışken iyisini ve uzun ömürlüsünü almak istiyor, anker daha ağır ve kaba durmasına karşın daha konforlu olacakmış gibi geliyor nedense bana, kafa üstü pedinden mi desem kulak çevrelemesinden mi desem bilemiyorum, gerçi anker de kulak yönünden sıkıntı yaşanmasa da ağır olduğundan kafaya baskı yapıyormuş, Sony hem hafif hemde bass dışında ortalama aynı performansı sunuyor ama kafa üstü kısıma bi yumuşak tabaka koymamışlar biraz ucuz hissiyatı verdiriyor , valla Sony e daha yakınım ama her an anker e dönebilirim , güzel bi indirim yakalarsam ikisinden birinde acımam yapıştırırım , hala önerilerinize açığımm