Sizce hangi işlemciyi almalıyım (Oyun ve performans)

ufon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazılım, ağır programlar vs. uğraşmayacaksan oyun için vaktim ve yeteneğim var dersen 6300 derim ve tavsiye olarak da, a10 6800k bekle derim.Teknolojik birşey almak evliliğe benzer şans meselesi :) aldığın üründe hepsini bekleme.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
A10 6800k teknobiyotik ve eksenbilgisayar stoklarinda var zaten ama onermem

ufon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
A10 6800k teknobiyotik ve eksenbilgisayar stoklarinda var zaten ama onermem

Bende düşündüm ama, sonuçta eksileri var örneğin;bellek olayı yeterli değil ama eğer iyi kullanırsa 12mb belleğe sahip kullanmayı bilmeyen işlemciye fark atar.
100 W çekmesine aldırmıyorum içinde iyi bir grafik işlemci var ve yedek olarak iyi iş görür.Benim önermeyeceğim tek konu, fm2 soketlerin geleceği endişe konusu ve bu soketli anakartlarda çeşit sıkıntısı var.

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bunların ikisi soket AM3+ 6100...3300 6300....3500 arasında pek bir fark yok oyun için elbette AMD derim diğer arkadaşlarında yorumunu göz önune almak lazım hayırlı olsun

Ghost_sniper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm Arkadaşlar

Ben Pc alıcam ama kararsız kaldım günümüz oyunları için programlar için vb.. hangi işlemci daha iyi AMD mi İNTEL Mİ

intel se eğer hangi modelleri ?

AMD vs İNTEL :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende laptop alçam amd işlemcimi olsun yoksa intelmi ama oyun için alıyorum lütfen yardım edin

Ghost_sniper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende laptop alçam amd işlemcimi olsun yoksa intelmi ama oyun için alıyorum lütfen yardım edin

Sadece oyun için mi alcan leptobu ?

valla leptopta oyun pek güzel olmuyo eğlendirmiyo oyun sıkıyo insanı ona ayriyeten klavye mause de alman lazım bi de günümüz oyunlarını açacak leptoplar baya maliyetli masaüstü 10 numara valla