Sizce Hangi HTC?

Bycapoeira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1500TL BUTCEM VAR SIZCE HTCNIN HANGİ MODELİNIN ALMALIYIM ?:confused1::(:unsure::crying::bored:

worthyd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım... Aynı ikilemi bende yaşadım.. :D .. HTC XL Mİ XE Mİ diye.. ama son olarak xe de karar kıldım we aldım... NEDENLERİ İSE : xe xl ye göre birazdaha küçük... ele daha iyi oturuyor.. telefonu tek elle kullanmak mumkun oluyor.. TAbi benim elimde biraz buyuk..ayrıca ... Hız olarak htc xe xl ye göre daha iyi durumda...HTX xl de bulabileceğin hersey xe de de war ... tabi ben performansa daha öneml werdiğim için xe yi şeçtim.. Birde telefon karsılastırmalarında xl ile xe yi karsılastırmıslar.. çoğunda xe gösterilmiş...hızlı oldugu için olsa gerek... ya beraberlık ya da xe kazanmıs.. 3 hafta arastırdım .. aldım :D mutluyum.. hele şimdi icecream da gelmek üzere...

tesla.tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer 1500ün tamamını harcarım diyorsan HTC sensation öneririm. Ancak daha ucuza sensation'ın yaptığı her işi Desire S de yapabilir, onu da tercih edebilirsin.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Htc sensation xe derim ama biraz eklemeniz lazım, xl ona göre hem büyük hem tek çekirdekli, ama kamera açısından xeden iyi diye okudum. Desire hd modeli de vardı heralde onun da performansı iyiymiş. Bence videolu karşılaştırmaları inceleyin.

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer acil değilse şubata kadar bekle yeni modeller gelicek şuanki modellerin fiyatları düşecektir, ancak acilse XE derim.

GulerAnil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abicim her türlü Sensation XE derim. ibeats kulaklığı, beats audio ses kartıyla piyasadaki en iyi müzik telefonudur.ayrıca 1.5 Ghz hızında çalışan dual core işlemcisi var.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ses kartı olduğu hakkında bilgi var mı?

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle XE. Ama biraz daha beklersen Vigor alabilirsin.

bluehand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc sensation XE'den oldukça memnunum.Öneririm

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ohoo:) Sensationla aralarında hoparlör sesi farkı yokmuş, yani onda fark olsa millet derdi heralde aha xede ses donanımı da değişmiş derlerdi:) Çip değişse o çipin hakkını verecek hoparlör koyarlardı, diye söyleyeyim de açık olsun:)

gaberdey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Sensation xl derim. benim için büyük ekran önemli.hız konusunda xe den cok cok az hız farkı olabilir zaten onu fark etmessiniz bile.kamera konusunda xl xe den daha üstün loş ısıkta üstün performasn sağlıyo buda zaten foto geçerken genelde karsşılastığımız problem xl ile bu ortadan kalkıyo.internette sorf xl ile cok daha eylenceli olur bence. zaten ben akıllı telefonu ben iki elimle kullanan biri olduğum için benim için büyük olması daha iyi.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
%99 olarak beats bir ses kartı
HTC'nin beats özellikli telefonlarının hiçbirisinde bu destek "donanımsal" olarak verilmiyor. Şimdiye kadar çıkan telefonların tümünde beats audio özelliği yazılımsal olarak sağlanıyor, bu yazılımda neredeyse bütün htc modellerine uyarlanmış durumda.