Hocam bende sizin gibi düşünüyordum fakat iş böyle değilmiş açıkçası. HDD 1-2 wattan fazla yiyor anakartta yer olmadığından 2 sıvı soğutma fanıda psu bağlı sadece onlar 48w yiyor. Ben alırken aynı böyle düşünmüştüm ama her halükarda iade edilmesi gereken bir psu.O dediklerin hiç güç harcamıyor 1-2 Watt birşey. Güç kaynağı arızalı da olabilir ama bence yetersiz diye değil yani kesinlikle. CPU güç bağlantısını tam yapmadıysan ondan da olabilir. Anakartta 12Pin var senin Psu dan 8 gidiyor. Yani ya bundan ya Psu arızalıdır yoksa 750 Watt yeterli bir güç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ups işini hallederim o sıkıntı değil. Zaten 2 korumalı prizle çalışıyor şuan bile riskli iş yapmam ne olur ne olmaz ama haklısınızHigh power kalitesi belli bir ürün olarak biliniyor:
High Power HPJ 1200GD F14B 1200W 80+ GOLD Astro GD Serisi Tam Modüler Güç Kaynağı: Amazon.com.tr
High Power HPJ 1200GD F14B 1200W 80+ GOLD Astro GD Serisi Tam Modüler Güç Kaynağı: Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 126839
Bunun gibi bir canavara ve sisteme ucuz psu yakışmaz ve yanlarına bir de mutlaka online ups cihazı gerekir... Elektrik şoklarınadan etkilenirse yazık olur o canavar sisteme.