Sizce hangi ekran kartı ? Ve 6k sistem önerisi

GetBack123

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ayrıca 6k civarlarında bir sistem toplayacağım elden alabileceğim bir firmadan (istanbul'da oturmuyorum).
Sizin sistem tavsiye ve bu 3 ekran kartı arasında hangisini tercih ettiğinizi söylerseniz sevinirim.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

GetBack123

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Tam senlik hazır mağazaradan gidip görerek alabileceğin bir sistem. ( Öbür Türlü tek tek elle toplaman çok zor. 6k bütçe ile. )

Evet bu sistem güzel ama Ram 2600 Mhz olması ve bir kaç kişiden kasanın fırın olduğunu belirtmesi geriye itti beni :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Evet bu sistem güzel ama Ram 2600 Mhz olması ve bir kaç kişiden kasanın fırın olduğunu belirtmesi geriye itti beni :)

İntel tarafında Z serisi anakart almadıkça üst düzey RAM modellerini destekleyemiyor zaten. İntel tarafı için sorun değil yani o RAM modeli.

Kasa konusuna gelirsekte senin bileceğin bir şey. Benim gözümde ana parçalar İşlemci ve Ekran kartı. Daha iyi kasa alacan diye bu parçalardan kısacaksan yazık edersin...

Daha iyisini bulabiliyor veya toplayabilirsan başarılar dilerim :) AMa bu fiyata bu donanımdan iyisi yok gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: Yakın yerde Vatan mağazası varsa mağazadan gidip kasayı canlı incele bence. O kadar söylendiği kadar kötü olabileceğini sanmıyorum...

GetBack123

Asistan
Reaksiyon puanı
17
İntel tarafında Z serisi anakart almadıkça üst düzey RAM modellerini destekleyemiyor zaten. İntel tarafı için sorun değil yani o RAM modeli.

Kasa konusuna gelirsekte senin bileceğin bir şey. Benim gözümde ana parçalar İşlemci ve Ekran kartı. Daha iyi kasa alacan diye bu parçalardan kısacaksan yazık edersin...

Daha iyisini bulabiliyor veya toplayabilirsan başarılar dilerim :) AMa bu fiyata bu donanımdan iyisi yok gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: Yakın yerde Vatan mağazası varsa mağazadan gidip kasayı canlı incele bence. O kadar söylendiği kadar kötü olabileceğini sanmıyorum...
Peki gamegaraj'da uygun fiyatlı ürünler var ama Inno3d ve Palit gibi markalar kullanılıyor genellikle siz önerir misiniz veya oradan önerdiğiniz bir sistem

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,190
@GetBack123, 2 markada fp ürünleri üretiyor sıkıntı olmaz