Sizce Hangi Cep Telefonunu Almalıyım ?

Starkazanova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi Cep Telefonunu Almalıyım Sizce ?
Para sorun Değil Ama Sorum Şu Note 2 ve İphone 5 i çok beğendim ama kararsız kaldım başka markalar ve ürünleride örnek verebilirsiniz ne olur yardımcı olun
Unutmayın parası sorun değil.

Önceliklerim
-Mesaj konusunda iyi olmalı
-Kesinlikle film izlenmeli ya da dizi (iphone da dizimag var)
-interneti ve facesi süper hızlı olmalı
-telefonun bi havası olmalı :D
-ve işte ses,görüntü kalitesi falan ek özellikleri store lardaki uygulamalar ve çeşitli programlar olmalı
-son olarak kamerası en az 5mp olmalı , hd video kayıt lazım ve ses kalitesi ile kulaklık falanda iyi olmalı

Ayrıca bu markalardan başka önermeyin arkadaşlar
-apple
-nokia
-samsung
-blackberry
-htc

nokia lumia 920,samsung galaxy note 2 , iphone 4s,iphone 5 ♥,blackberry torch ,htc one x ilk tercihler:drool:

şimdiden sağolun..

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Boyutu sorun değilse Note 2,biraz daha beklerim diyorsan Xperia Z,iOS fanıysan iPhone 5

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hangi Cep Telefonunu Almalıyım Sizce ?
Para sorun Değil Ama Sorum Şu Note 2 ve İphone 5 i çok beğendim ama kararsız kaldım başka markalar ve ürünleride örnek verebilirsiniz ne olur yardımcı olun
Unutmayın parası sorun değil.

Önceliklerim
-Mesaj konusunda iyi olmalı
-Kesinlikle film izlenmeli ya da dizi (iphone da dizimag var)
-interneti ve facesi süper hızlı olmalı
-telefonun bi havası olmalı :D
-ve işte ses,görüntü kalitesi falan ek özellikleri store lardaki uygulamalar ve çeşitli programlar olmalı
-son olarak kamerası en az 5mp olmalı , hd video kayıt lazım ve ses kalitesi ile kulaklık falanda iyi olmalı

Ayrıca bu markalardan başka önermeyin arkadaşlar
-apple
-nokia
-samsung
-blackberry
-htc

nokia lumia 920,samsung galaxy note 2 , iphone 4s,iphone 5 ♥,blackberry torch ,htc one x ilk tercihler:drool:

şimdiden sağolun..
sen baştan 5 in yanına kalp koyarak tarafını belli etmişsin boşa kalabalık yapma istersen buralarda

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bütçen ne kadar ?Yani telefon için ne kadar mangır ayırdın ?

Starkazanova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Androidi uzun suredendır takıp edıyorum kendı telefonum android one x plus.

Ama sen anlattıgın ozellıklerle ıPhone 5 i anlatmıssın ama 4 ınch uzun ekranda fılm ne kadar ızlenır ınternette nasıl gezılır bılmem (iOS Dan daha stabil Platform nedenıyle daha hızlı bır telefon bulamazsın)

Öte yandan Benim önericegim senin tercihlerıne göre

Xperia Z 5 inch ekran su toz geçrmez şekil bir telefon full hd ekran başarılı bir ses çıkışı 13 mp kamera .
Droid DNA 5 inch ekran full hd super ıps lcd 3 ekran TÜM TELEFONLARDAN COK DAHA BASARILI BEATS SES CIPINE SAHIP SES CIKISI 8 mp Kamera Ve Özel İmage Sesne Cipi ni kullanıyor.
Nexus 4 4.7 inch True Hd Ips Plus Ekran (En az 3 4 sene guncel kalması garantılı) kulaklık cıkısı normal 8 mp kamera .
Iphone 5 4 inch Retina Display kulaklık cıkısı güzel iOs Sayesınde Hızlı Ve Stabil 8 Mp Kamerası var.

Bana kalırsa sana 5 inch bir telefon yakısır dızı falan cok keyıflı olur Note 2 dıyenlerı takma bu saatten sonra note 2 alınmaz aklından cıkar bence Benım Fıkrım Senın ıcın Xperia z Veya Droid Dna.

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony olmaz demişsin ama xperia ion u incelemelisin

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bence s4 Beklesin O zaman Note 2 Güzel Bence İstersen Özellikler Bakımından BlackBerry Genelde BBM İçin Kullanıyorlar Başka Bir Özelliği Yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sgs s3...one x...xperia s...note 2... kullanıcısı olarak note 2 diyorum..büyük ekran..büyük rahatlık...bir de tavsiyem ..kim ne derse desin..umlur ki çevren vardır...bütün saydığın telefonları eline al,incele, kıyasla...

blueice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaklaşık 5 gün önce siyah iPhone 5 aldım . Çok memnunum dizi film hiçbir sorun çıkmadan izliyorum , sesi de mükemmel :) birde kulaklığı mükemmel :) . tavsiye ederim :)