kara_kutu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Başlığı biraz ayrıntılı yazdım gibi oldu ama soruma döneyim. Kaspersky kullanıyordum ve tavsiye ediyordum bunu forumdaki ilgili konulara yazdığım mesajlardan da gören olmuştur. Kaspersky 2012 kullanırken herşey güzel gidiyordu ama 2013 beni tatmin etmedi. Sistem açıkları taramasını yapıyorum 4 adet açık buluyor bunları 2012 versiyonunu kullanırken onar diyerek onarıyordum ama 2013 versiyonunda herhangi bir buton çıkmıyor. Ayrıca tam tarama yaptığımda da bulduğu virüsleri sil temizle gibi kenardan uyarı çıkmıyor. Bu da bende güvensizlik hissi uyandırdı. Zaten açılışta kapanışta v.s az da olsa yavaşlatıyordu bunu es geçiyordum koruması var diye ama bu durumdan sonra Kaspersky kaldırdım ve yeni antivirüs aramaya başladım.
Öncelikle hangilerine baktım;
ESET 5.2.9-İndirdim ama kurarken bi hata aldım. Hata kodu 2878. İnternette araştırdım çözümünü bulamadım. Eseti önerecek olanlar bu soruna çözümü de yazarsa daha iyi olur.
Norton-Onu da indirdim kurdum ama indirdiğim ama bilgisayara reset atmak zorunda kaldım. Dondu 2-3 dk bekledim ama en sonunda reset attım ve kaldırdım.
Bilgisayar Özellikleri:
4.00GB Ram
1.00GB Ekran Kartı
2.40Ghz İşlemci
intelCore-i5
Konu benim gibi antivirüs arayan arkadaşlara da rehber olması dileğiyle. Yardım edecek herkese teşekkürler.
Öncelikle hangilerine baktım;
ESET 5.2.9-İndirdim ama kurarken bi hata aldım. Hata kodu 2878. İnternette araştırdım çözümünü bulamadım. Eseti önerecek olanlar bu soruna çözümü de yazarsa daha iyi olur.
Norton-Onu da indirdim kurdum ama indirdiğim ama bilgisayara reset atmak zorunda kaldım. Dondu 2-3 dk bekledim ama en sonunda reset attım ve kaldırdım.
Bilgisayar Özellikleri:
4.00GB Ram
1.00GB Ekran Kartı
2.40Ghz İşlemci
intelCore-i5
Konu benim gibi antivirüs arayan arkadaşlara da rehber olması dileğiyle. Yardım edecek herkese teşekkürler.