Soru Sizce Geçmelimiyim ?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Windows 11, 10 a göre daha çok fps verdiği apaçık ortada, beta sürümünde olduğu için geçmek istemiyorum, Siz ne dersiniz ?
Sistemim:
R3 4300 GE
B550MH
16GB Ram 3200 MHz DDR4 CL16

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
4 gün sonra resmi olarak tanıtılacak o zaman geçersin.
Doğru diyorsun, kesin karar verilir ozamana zaten ve sürekli güncellemede almaya başlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben win11'in nabız yoklamak için piyasaya sürüldüğünü düşünüyorum, sonuçta Microsoft hala resmi bir açıklama yapmadı. Bence resmi bir sürüm çıkmasını bekleyin.
Tartışılır bu konu ama çıkması gereken yılından biraz daha erken çıktı o yüzden şüphelendim

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Bende beğendim. Forumda herkes oyunlarda falan FPS artışı oluyor diyorlar ve gerçek dedikleri. Ama yine de tam sürüm çıksın, Microsoft açıklama yapsın öyle geçersiniz. Bir kaç sorun vardır. Güncellemeler ile düzeltirler iyice ve daha iyi bir işletim sistemi olabilir böylece.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Bende beğendim. Forumda herkes oyunlarda falan FPS artışı oluyor diyorlar ve gerçek dedikleri. Ama yine de tam sürüm çıksın, Microsoft açıklama yapsın öyle geçersiniz. Bir kaç sorun vardır.
Tabiikide sorun vardır ama güncel sürüm olduğu için bu hatalar düzelicektir bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha henüz beta sürümündeyken bu kadar acele karar verme :)
Fps farkı var oyüzden acele etmek istiyorum :)

Mehmet Berke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Ben inanılmaz merak ediyorum ama tam sürüm çıkmadan yüklemeyeceğim. Güvenlik açıkları olması muhtemel.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Ben inanılmaz merak ediyorum ama tam sürüm çıkmadan yüklemeyeceğim. Güvenlik açıkları olması muhtemel.
3. Taraf uygulamaları ile pek işim yoktur benim, Steam ve Riot Gamesden oynuyorum sadece, 15-20 fps gayet iyi değer.

Resmi sitesinden açıklama yapılmasını bekliyorum, hemen indiricem.