Sizce En Uygunu ?

BurakCpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın oyunlardaki performansından acayip şikayetçiyim. Bunun sebebinin işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. Yanılıyor olabilirim bu yüzden bu konuyu açmaya karar verdim. Hem nedenini hemde en uygun işlemciyi arıyorum. Bilgisayarımın özellikleri : 3Gb Ram ve 1 GB Ati Radeon 4800 serisi bir ekran kartım var. İşlemcim Intel Pentium 4CPU . Gerçekten yavaşlık işlemcimden kaynaklanıyor sanırım. Anakartım LGA 775 görüşlerinizi bildirip en uygun ve sağlam işlemci önerirseniz sevinirim. İyi günler Kolay gelsin..

BurakCpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok mu yardım edecek arkadaşlar ?

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Anakartınızın soket tipini yazmışsınız. Anakartınızın modelini yazın, destekleyen işlemcilere bakarak öneri yapalım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ATI 4800 uc-dort sene oncesinin iyi karti ama 3GB Ram fena degil ama Pentium 4 cok eskimis. Yeni oyunlari kaldirmaz. Ekran karti biraz daha is gorur ama Intel i3 veya AMD FX islemcili bir sisteme gecmeni tavsiye ederim.

ufon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lga 775 ve onu kullanan işlemciler geçmişte kaldı herhalde oyunda performans olmaz :) ayrıca o soketli anakarta uygun sıfır işlemci bulabilirsen bul!.