Soru Sizce EA Play için 25 ₺ mı yoksa indirimde olan 100₺'lik tek bir oyun mu?

BurakCakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İyi forumlar öncelikle herkese. Nerdeyse 1 aydır oyun oynayamadım ve günde oynayabilecek vakitlerim kısıtlı. Normalde severek oynadığım F1 2019 oyununun 2021 versiyonu 100₺'ye ps store'da indirime girmiş ancak bununla birlike EA Play'e de dahil edilmiş. Sizce 25₺'ye üyelik alıp F1'in yanında diğer Fifa, Nba Live vesayre oyunları da yükleyip oynamak mı daha mantıklı yoksa arada sırada oynayacağım için kütüphanemde kalıcı olarak dursun mantığıyla 100₺'ye almak mı daha mantıklı, günlerdir kafamda tartıştığımdan sizlere sormak istedim.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Bunu sorma hata. 25 TL'ye EA üyeliği al bütün sevdiğin oyunları indir. Aylık yenilemen lazım sadece. Öyle hatırlıyorum ben. Yada yıllık al aklından çıksın. Ben öyle yapıyorum.

BurakCakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bunu sorma hata. 25 TL'ye EA üyeliği al bütün sevdiğin oyunları indir. Aylık yenilemen lazım sadece. Öyle hatırlıyorum ben. Yada yıllık al aklından çıksın. Ben öyle yapıyorum.
Hocam bi de son olarak EA'in mesela yeni yapacağı oyunlarda 10 saatlik bi erken erişim süresi vardı, bunun haricindeki EA Play'e dahil olan oyunlarda da 10 saatlik bir süre var mı yoksa üyelik süresince kullanabiliyor muyuz aklımda bu soru da kalmıştı hazır size sorayım

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Hocam bi de son olarak EA'in mesela yeni yapacağı oyunlarda 10 saatlik bi erken erişim süresi vardı, bunun haricindeki EA Play'e dahil olan oyunlarda da 10 saatlik bir süre var mı yoksa üyelik süresince kullanabiliyor muyuz aklımda bu soru da kalmıştı hazır size sorayım

Üye olursan her türlü imkana sahip olabilirsin. Aklımda öyle kalmış. En son 1.5 sene önce almıştım EA şimdi ne durumda pek bilmiyorum açıkçası

BurakCakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Üye olursan her türlü imkana sahip olabilirsin. Aklımda öyle kalmış. En son 1.5 sene önce almıştım EA şimdi ne durumda pek bilmiyorum açıkçası
Tamamdır hocam çok sağolun tavsiyeniz ve yardımınız için :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Rica ederim :)