Sizce Dizüstü Bilgisayarmı?Masaüstü Bilgiisayarmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ktlpby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben arkadaşla konuşurken sen 1800 liraya pc topla ben 1800 liraya bir laptop gösteririm daha iyi olur dedi :) aynı paraya performans olarak hangisi daha iyi olur ? şekle önem vermiyorum :) performance :D ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Tabiki masaüstü daha iyi olur. Masaüstünde toplayacağın parçaları seçme aralığın çok çok fazla.

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya ama masa üstündede kasaydı ekrandı maliyet artıyor :) ama leptpta o parçalar yok :) daha çok donanıma kayarsın :) ben öyle düşündüm yoksa bende masaüstü yancısıydım :D :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Tabikide ekran kartı konusunda dağlar kadar fark olur :)

mutluamca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun oynayacaksan maasaüstü fazla oynamayacaksan tabiki dizüstü arkadaş 250 tl daha ucuza gelecek ekranı büyük olacak diye masaüstü aldı çok pişman her taraf kablo taşısan taşınmaz uff ...

ilica18

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kesinlikle laptop...! istediğin odada istediğin yerde kullan herşey wi-fi kablo derdin yok..çok kullanışlı...

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
laptop al özgürlüğün tadını çıkar evdeki bütün odalar senin oluyor o zaman daha da ileri gidelim mesela yazın çık balkona ohh keyif yap yahu :D

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bence topla ve hadi göster de gösterebilirse al :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
eğer oyun oynayacaksan kesinlikle pc almalısın. laptop ile oyun oynanmaz. bi kere oyun oynanacak laptop için (iyi bir işlemci + 256 bit ve üzeri ekran kartı) çok yüksek bütçeleri gözden çıkarman lazım. böyle bir laptop alsan bile performansı pc kadar stabil olmaz. birkaç saat oyun oynadınmı yavaşlamaya başlar.

yok eğer şöyle bir laptop alırım diyorsan bilmem tabi:

TOSHIBA X500-14H CORE İ7-740QM 1.73GHZ-8GB-1.5TB-18.4-1536MB GTX460M - 4500 TL

eğer oyunla işin olmayacaksa veya üst seviye grafikli oyunlarla işin olmayacaksa laptop alabilirsin. oynayacağın oyunları söylersen daha iyi fikir verebiliriz.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Uzun süreli oyun oynamayacaksan kesinlikle notebook derim ben. Çok büyük rahatlık, kablo yok, az yer kaplar, mobildir vs. Gidip Sony veya Toshiba alırsan çok para verirsin ama senin bütçene göre çok güzel bir fiyat / performans makinası alabilirsin - LG ya da Lenovo modellerini bir incele. Biraz daha yukarı çıkarabilirsen bütçeni Dell i tek geçerim.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Dizüstü ile oyun oynamak hiç sağlıklı değil.
Taşınabilir olmasından başka bir getirisi de yok.
Aynı parayı vereceksen tabii ki masaüstü daha çok başarım sağlar. Sinirlendiğinde rahatlıkla klavyeyi yumruklayabilirsin. :)