Sizce de kıbrıs artık fazla olmaya başlamadı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
322
Kıbrıs Türk öğrencilerin karantina masraflarını 2200 küsür liraya çıkarmış. Geçen aylarda da "işgalci Türkiye kıbrıstan defol" diye slogan atıyorlardı. Düşünceleriniz nedir?

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
322
Kaldırdım hocam pardon.

Son düzenleme:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Şu kuralı ihlal ettiğinizi biliyorsunuz değilmi ?

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
322
Videonun 2-3dk lik kısmını izledim. Bence ülke olarak adamların hakkı adam zaten durduk yere bir şey demiyor. Bizim içimizdeki bozuklar bu kardeşlerimize laf atıyor bu adam da kendini savunuyor
Lütfen tamamını izleyin. Türkler modernliği, medeniyeti kıbrıstan almıştır gibi şeyler söylüyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Açıkçası burada bir kin nefret oluşturmamak lazım.
Sonuçta KKTC kendi içinde özgür ve bağımsız bir ülke. Adamların kendi devlet başkanı ve kendi Sağlık bakanlığı var. İsterse aşıyı ücretli yapar isterse karantinayı paralı yapar bizim buradan karışmamız biraz abess olur.
Adam çok biliyorsan bu masrafları bana öde o zaman der.
İşgalci Türkiye muhabbetine gelirsek 3-5 kendini bilmezin lafı ile mi olacak ? Ona bakarsan bize bile işgalci Türkiye diyen var :D Ne işiniz var Suriye'de diyen var. Ermenileri katlettin Kürtleri katlediyon flan diyenler var her önüne geleni taksaydık işimiz vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...