Evet. 20 Şubat'ı da geçer muhtemelen.Açılabilir ama açılmama ihtimali daha yüksek.
Kardeşim her konuyu siyasete bağlamana hayranım.Hükümet saçma olduğu için büyük ihtimalle açılmayacak.
Cesaretim yok da, açılmaz be ?Açılır bence
İddia gelen gelsin ?
Bence açılmaz lise yurtlarına yerleşen depremzede vatandaşlarımız var.
Kardeşim her konuyu siyasete bağlamana hayranım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cesaretim yok da, açılmaz be ?
Deprem bölgesi olmayan illere vatandaşlar tahliye edildi zaten? Biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni. Ayrıca öğrenciler de psikolojik olarak etkilendi.Bağlanır. Deprem olmayan illerde okulların kapatılması kadar aptalca bir şey yok. Bir şeyler dokunuyor sanırım…
Ben gelirim.Açılır bence
İddia gelen gelsin ?
Ben çok mutluyum.Deprem bölgesi olmayan illere vatandaşlar tahliye edildi zaten? Biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni. Ayrıca öğrenciler de psikolojik olarak etkilendi.
Deprem bölgesi olmayan illere vatandaşlar tahliye edildi zaten? Biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni. Ayrıca öğrenciler de psikolojik olarak etkilendi.
Zaten Kahramanmaraş'ta ve Hatay'da öğretim bu yıl bitti. Kahramanmaraş ve Hatay diye şehirler kalmadı.O zaman forumlar eski haline döner 2021 gibi olursa.
Ama deprem olmayan bölgede 13 şubat da mı yoksa 20 şubat da mı açılıyor.
Deprem olan yerde açılmaz bence.
Hayır, hiç bir liseli ve üniversiteli o kadar etkilenmedi. Emin ol bu ülkenin gençleri çok daha ağırlarını yaşıyorlar, alışıklar. İnsanlar çıt kırıldım değiller.
Deprem bizi derinden etkilemişken ölüm/yaralı sayısı çok kötüyken ve artçı sarsıntılar devam ederken okullar açılmaz. ???️Arkadaşlar sizce bu yıl depremden dolayı okullar açılır mı? Bence açılmaz.
Şimdi deprem bölgelerinde yakınlarının yanına giden insan sayısı çoksa tahminen okullar açılmaz.Deprem bizi derinden etkilemişken ölüm/yaralı sayısı çok kötüyken ve artçı sarsıntılar devam ederken okullar açılmaz. ???️
Şimdi deprem bölgelerinde yakınlarının yanına giden insan sayısı çoksa tahminen okullar açılmaz.Deprem bizi derinden etkilemişken ölüm/yaralı sayısı çok kötüyken ve artçı sarsıntılar devam ederken okullar açılmaz. ???️
Demiştim ya tüh iddia gitti ?Açıklama geldi 20 şubatta 71 il eğitime başlıyor.
Bende açılmaz.Açılır muhtemelen. Maksimum 1 kez daha ertelenir daha fazla erteleneceğini sanmıyorum.
Tekrardan ertelenme ihtimali yok mu yani?Açıklama geldi 20 şubatta 71 il eğitime başlıyor.
Kim kaybetti.Demiştim ya tüh iddia gitti ?
Ben açılmaz dedim de giren olmadı ??Bende açılmaz.
Tekrardan ertelenme ihtimali yok mu yani?
Kim kaybetti.
Ertelenmeyecekmiş.Bende açılmaz.
Tekrardan ertelenme ihtimali yok mu yani?
Kim kaybetti.
Aga bee.Ertelenmeyecekmiş.
Belli olmaz. Karar değişir belki.Ertelenmeyecekmiş.
Bana da öyle geliyor da bakan kendinden çok emin açıklama yapmış. İlk gördüğümde şaşırdım. Lise yurtları da kullanılıyor çünkü. KYK yurtları yetmez.Belli olmaz. Karar değişir belki.
lise yurtlarının fazla kapasitesi yok ayrıca lise yurtlarını genelde zorunluluktan kullanan öğrenciler var zorunlu durumu olmasa zaten yurtta kalmaz evine yakın bölgedeki liseye devam eder.Bana da öyle geliyor da bakan kendinden çok emin açıklama yapmış. İlk gördüğümde şaşırdım. Lise yurtları da kullanılıyor çünkü. KYK yurtları yetmez.
Bence üniversite eğitimi daha önemli. Ayrıca yurtlar yetmezse lise yurtları da kullanılmak istenebilir.üniversiteler zaten uzaktan olmalı fakat yerel okullar liseler orta okul ilk okullar kesinlikle açılmalı hatta kayıp 3 hafta olan zaman ara tatiller ve yaz tatilinde alınarak tamamlanmalı. bu konuda destek ve istek oluşturmalıyız. ilk 12 yıl eğitim çok önemli ve kayıp olmamalı