Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Donanımlar birbirleriyle uyumlu fakat HDD olmamış seçmiş olduğun HDD yedeklemek için kullanılır,düşük güç tüketimine sahip olduğu için işletim sistemi kurduğunda beklediğin performansı alamazsın o yüzden işletim sistemi kuracağın sağlam bir disk önereyim sana WD 500GB 32 MB caviar black
HDD'nin 1Tb 64mb olanı var ona bak istersen.
Ayrıca o psu yetmez, kasaya daha fazla veremem dersen fazladan psu al, 650-750 watt arası modüler alırsan rahat edersin, hem kullanmadığın kablolar fazlalık yapmaz rahat olur, sıcaklık olmaz kasada.
Amd toplarsanız daha ucuza gelir ayrıca stok fan kullanmanızı önermem stok fan hem size hemde işlemciye eziyetO kadar toplamışken kule tipi bir soğutucu iyi gider.
O kasayı ben 5770 ile sorunsuz kullanıyorum fakat gtx 460 ile kullanan varsa bir sor istersen.Ramlaride ocz veya cosair yapabilrisiniz çok fiyat farkı yok ayrıca ramlerde cl nin düşük olması iyidir yüksek olması değil bu konuda çok yanılan var.
Arkadaş masaüstü toplayıp notebook alayım diyorsan o parayla notebook alsan güncel oyunları sittin sene düzgün oynayamazsın bence. Masaüstü al tabiki, aynı paraya ikisinin de vereceği performans arasında dağlar kadar fark olur, masaüstü daha performanslı olur yani.
Bence o paraya AMD Phenom 2 x6'lı sistem toplayabilirsin.Hiç değilse 6 çekirdekli olur boşa para vermezsin gözünle algılayamayacağın 5-10 fps için İntel alıp boşa para harcama derim ben.Ha bir de AMD sürekli 938 Pin'den gittiği için ilerde çıkartacağı 8 çekirdekli işlemciye yükseltme imkanın olur