Sizce Bu Sistem Güzelmidir ?

Weeper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Yeni Bir Kasa Toparlıyorum Ancak Birazda Araştırmak istedim bunuda iyi bilenlere sormak lazım :happy:

code.gif
Anakart - GIGABYTE MA770-DS3
code.gif
İşlemci - AMD ATHLON 64 X2 DUAL 5400+ 2.8GHz
code.gif
Kasa&Psu - THERMALTAKE SOPRANORS 101 (VG7400BWS) 400W PENCERELİ ATX SİYAH KASA
code.gif
Ram - 3 GB Kingston 800Mhz x3(2GB+1GB)
code.gif
Ekran Kartı - SAPPHIRE ATI HD 3870 512MB 256BIT GDDR4 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 EKRAN KARTI
code.gif
HDD - SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB CAHCE SATA2 SABİT DİSK
code.gif
DVD - SAMSUNG SH-S223F 22X SATA DVD YAZICI SİYAH

Bazı Ek donanımlar daha var ama eklemedim. (Klavye, mouse, speaker, kulaklık vb..)

Sizce Bu Sistem Güzelmidir. Oyunlarda Rahat Performans Alabilirmiyim ?

Weeper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flood olcak belki ama kimse cvp vermeyecekmi :( :S

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Gayet sağlam bir sistem,hatta biraz sabredip AMD nin yeni nesil işlemcilerini bekleyebilirsin ;)

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
güzel ama dual core olması kötü bence intel platformu nu dene core 2 duo daha iyi olur.sen oyun amaçlı düşünmüşsün ve oyunlarda AMD daha performanslı ama diğer uygulamalarda intel daha iyi ayrıca AMD den daha sağlam.yıllarca kullanırsın.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
AMD 6000+ al öncelikle. Ramlerini de OCZ yada Corsair yap. Ekran kartını aynı model bir HIS ICEQ3 filan yap. Fiyatlar aynı Sapphirle. Tamam???

O zaman güzel olur işte :D

ama sonradan dikkat ettim. bu anakarta 400 Mhz ram takamazsın haberin olsun :D
800 Mhz'den başka bişe de düşünme zaten. Kurtarmaz aşşası.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Genel olarak güzel.. Ancak Ram frekansların düşük. eğer maddi imkanın varsa 800 MHz yada en azından 667 MHz alman senin için daha iyi olur..

ayrıca oyun performansı için vista kullanmamanı öneririm yada biraz daha RAM takviyesi öneririm.. xp de daha iyi performans alacağın açık..

oc yapacak isen intel işlemci almanı öneririm. oc yapmayacaksan AMD fazlasıyla işini görür..çünkü oc siz bir pc için fiyat/performans bakımından AMD gayet iyi..

Weeper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD 6000+ al öncelikle. Ramlerini de OCZ yada Corsair yap. Ekran kartını aynı model bir HIS ICEQ3 filan yap. Fiyatlar aynı Sapphirle. Tamam???

O zaman güzel olur işte :D

ama sonradan dikkat ettim. bu anakarta 400 Mhz ram takamazsın haberin olsun :D
800 Mhz'den başka bişe de düşünme zaten. Kurtarmaz aşşası.

Çok Pardon :D Ramler 800 Mhz 3 Gb Yaptım..

Genel olarak güzel.. Ancak Ram frekansların düşük. eğer maddi imkanın varsa 800 MHz yada en azından 667 MHz alman senin için daha iyi olur..

ayrıca oyun performansı için vista kullanmamanı öneririm yada biraz daha RAM takviyesi öneririm.. xp de daha iyi performans alacağın açık..

oc yapacak isen intel işlemci almanı öneririm. oc yapmayacaksan AMD fazlasıyla işini görür..çünkü oc siz bir pc için fiyat/performans bakımından AMD gayet iyi..

oc yapmayı düşünmüyorum o kadar fazla performansa ihtiyacım yok beni idare etsin yeterlidir.

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
O anakart ile işlemciyi kullanıyorum.Gayet güzel birazda overclock yaparsan tadından yenmiyor :)

Hepsiburada.com da fiyatlar biraz pahalı.Toplam (ram hariç) 860 ytl tutuyor.
Ben Exa.com dan topladım sistemimi bence oraya bakman da yarar var.Peşin alacaksan kesin ordan al çünkü baya indirim yapıyorlar.

Bence o sistemde bazı eksikler var.
Kasa güzel ama power biraz düşük.
Ekran kartı pek iyi değil.
Aşağıda önerdiğim HDD 32mb bellekli daha performanslı

Ben sana bi sistem topladım Exa dan, aşağı yukarı bende aynı sistemi kullanıyorum.1680x1050 çözünürlükte bütün oyunları gayet güzel kasmadan çalıştırıyor.

Fiyatı 1000ytl (ram de dahil)Peşin alırsan 850 belkide daha aşağıya düşürürler.(Ben 1100 ytl lik sistem toplamıştım 900 e düşmüştü.Üste bi kaç bişi daha aldım 1000 ytl ödedim.)

Ufak bir not : Ramini 4gb yap.Oyunlarda gerçekten çok fark ediyor.

adszma4.jpg

http://img218.imageshack.us/img218/4342/adszma4.jpg

Yerleri Kadıköyde http://www.exa.com.tr/

//// edit : 6000+ TR de kiler 90nm çok ısınır ve elektirik harcar.65nm bulabilirsen al.(3.1 ghz de çalışır)

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
small_hayta 'Nın dediklerine Katılmakla birlikte, OC Kesinlikle Yapmalısın OC yapılmamıs 1 AMD AMD Değildir :whistling: :icon_:

Weeper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O anakart ile işlemciyi kullanıyorum.Gayet güzel birazda overclock yaparsan tadından yenmiyor :)

Hepsiburada.com da fiyatlar biraz pahalı.Toplam (ram hariç) 860 ytl tutuyor.
Ben Exa.com dan topladım sistemimi bence oraya bakman da yarar var.Peşin alacaksan kesin ordan al çünkü baya indirim yapıyorlar.

Bence o sistemde bazı eksikler var.
Kasa güzel ama power biraz düşük.
Ekran kartı pek iyi değil.
Aşağıda önerdiğim HDD 32mb bellekli daha performanslı

Ben sana bi sistem topladım Exa dan, aşağı yukarı bende aynı sistemi kullanıyorum.1680x1050 çözünürlükte bütün oyunları gayet güzel kasmadan çalıştırıyor.

Fiyatı 1000ytl (ram de dahil)Peşin alırsan 850 belkide daha aşağıya düşürürler.(Ben 1100 ytl lik sistem toplamıştım 900 e düşmüştü.Üste bi kaç bişi daha aldım 1000 ytl ödedim.)

Ufak bir not : Ramini 4gb yap.Oyunlarda gerçekten çok fark ediyor.

adszma4.jpg

http://img218.imageshack.us/img218/4342/adszma4.jpg

Yerleri Kadıköyde http://www.exa.com.tr/

//// edit : 6000+ TR de kiler 90nm çok ısınır ve elektirik harcar.65nm bulabilirsen al.(3.1 ghz de çalışır)

Malesef Peşin Alamıyorum Şu An Maddi imkanım buna yetiyor. Exada fiytarlara bende baktım ancak elimde bulunan kredi kartıyla anlaşmaları bile yok

Ayrıca Oyun için topladım ama oyunkolik değilim Call Of Duty 2, Cod WW ve Pes09 oynarım ancak ahım şahım grafiklerede ihtiyaç duymuyorum oyunu tıkanmadan oynayayım yeterli geri kalan işlerde kodlama ile uğraşacağım için bu yeterli sanırım Yardımcı olan arkadaşlara Teşekkür ederim.