yeleklerden hangisi ?Mont 1'i beğendim![]()
yeleklerden hangisi ?1. mont daha güzel görünüyor
Ne renk ile giyeceğin de önemli ama ben yeşili tercih ederim.yeleklerden hangisi ?
--- Gönderi Güncellendi ---
yeleklerden hangisi ?
yeşil olursa altında hangi renk kazak ve gömlek ve pantolon önerirsin?Ne renk ile giyeceğin de önemli ama ben yeşili tercih ederim.
Siyah veya bej iyi gider yeşil yelek ile. Hardal yelek ile ise sarı beyaz.yeşil olursa altında hangi renk kazak ve gömlek ve pantolon önerirsin?
yada diğer renk olursa kazak ve gömlek pantolon ayakkabı hangi renkler gider?
bence de yeşil yeleğin altından siyah ve bej iyi gidera.ama hardal olanın altından sarı gitmez.çünkü yakın renklerSiyah veya bej iyi gider yeşil yelek ile. Hardal yelek ile ise sarı beyaz.
Renkleri karıştırmış olmalıyım. Hardalın altına sarı gider nedir yabence de yeşil yeleğin altından siyah ve bej iyi gidera.ama hardal olanın altından sarı gitmez.çünkü yakın renkler
ben yeşil alırsam altında bej renkte kazak,bej alırsam onun altından yeşil kazak düşünüyorum.pantolon olarak da siyah düşünüyorum.
evet siyah olabilirRenkleri karıştırmış olmalıyım. Hardalın altına sarı gider nedir yaSiyah demek istemiş olabilirim.
hangisi yelek mi mont mu?benim tarzım değil ama yeleklerden 2 side fena sayılmaz
Arkadaşlar eski konu hortlatmaya gerek yok. Arkadaş almıştır alacağını.