Sizce bu fiyata bu pc alınırmı ? (Asus CX019)

Sizce Değermi

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

frozen_king

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Asus un taichi 31 cx019 i7 3537u modelini cok begendim biraz pahalı ama güzel pc . Dokunmatik olmasi ben cezbediyor. gecenlerde ipone benzeri bi telefonu almaktan beni son anda kurtardı .

Sizce bu fiyata bu pc alınırmı ?
AMACIM OYUN OYNAMAK VE SOLİD KULLANMAK ASLINDa ikisini tek pc de yapmak için bukadar para harcanırmı?

yorumlar için teşekkurler

Link: http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./12x2XFR

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Intel HD Graphics diyo nasıl oyun oynıcaksın bununla ?
Bence oyun için istiyorsan ve bu kadar da paran varsa git MSI GT70 Dragon felan al

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bu bilgisayarla ilgili yorumları okudum. Teknolojik olarak başarılı ama kullanış olarak başarısız bir cihaz. İki ekran kulağa güzel gelse de, iki ekranı aynı anda kullanamıyorsun, tablet olarak kullanmak için ise cihaz çok ağır kaçıyor. Ayrıca cihazın ayrı grafik kartı olmaması da büyük bir handikap. Bir de yanılmıyor isem ekranlardan sadece biri dokunmatik.

Bu fiyatı bu fantaziye vereceğine dokunmatik tek ekranlı, grafik kartlı ve fiyat olarak çok daha avantajlı bir cihaz alabilirsin. Bu cihaz i5 olabilir oyunlarda i5 i7 farkı hissedilmeyecek farkı az zaten...

metalksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi bence arkadaşların da dedği gibi o kadar paran varsa dokunmatik olmayanın en iyisini rahatlıkla alırsın. Dokunmatik pc sistemi daha gelişmeli bence