Sizce Blackberry bold 9900 almalı mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spy60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar ben HTC one x kullanıyordum onu kuzenime vermek zorunda kaldım... ( uzun hikaye ) Şimdi Blackberry bold 9900 almak istiyorum, sizce almalımıyım?

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben HTC one x kullanıyordum onu kuzenime vermek zorunda kaldım... ( uzun hikaye ) Şimdi Blackberry bold 9900 almak istiyorum, sizce almalımıyım?
KESİNLİKLE ALMA!! sen bi kere android oyunlarına ve arayüzüne alıştıktan sonra blackberry kadar iğrenç bir telefona geçersen senden şüphe ederim aynı fiyata çok çok daha iyi ve kullanışlı telefonlar alabilirsin. illa android al demiyorum istersen lumia veya iphone da alabilirsin. ama bence blackberry alma.

izmirdenbiradam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir blackberry kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum fakat bu kişisel bir tercih deneme şansın varsa zorla dene derim

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Benim arkadaşımda var bu dediğin telefondan.Arkadaşım hiç memnun değil.Keşke buna vereceğim parayla iphone alsaydım diyor.Blackberry telefonlarında fazla oyun ve uygulama yok.Blackberry kullananların çoğu BBM için istiyor.Eğer sende BBM için istiyorsan alabilirsin ama yok ben uygulama ve oyunda isterim dersen ya android'li bir telefon ya da iphone alacaksın.

kmlsengul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KESINLIKLE ALMAAA NOKIA 3310 DAHA IYI, en azindan snake var. ben daha once bbm den dolayi 9300 kullandim, ardindan 9790 aldim herkes blackberry i birakti. Bi kere dokunmatik sorunu var, her gun telefonun bataryasini cikarip takman lazim, cunku kasilmalar oyle bir hal aliyor ki kafayi yiyorsun. Tavsiyem curve 8520 al zaten cuzdan parasi + iphone samsung tarzi bir telefon alabilirsin bence. Ama bir telefon almak istiyorum sadece dersen kesinlikle blackberry alma. Her telefon daha iyidir inan bana.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Blackberry 9900 multimedia olmasada sosyal ağlar için gayet şık ve güzel bir telefon. Bir one x kullanıcısısın eski olsa da onun hazzını yaşamışsın bir kere yani sen oyun istersin şunu istersin bunu istersin.Samsung düşünme de her telefonu düşün :) Ha ben artık oyun istemem sosyal ağlar olsun whatsapp fb twitter falan dersen alabilirsin . Ancak oyun vb şeyler için 1.tercihin android olsun :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
blacberry adamın ciğerini soğutur bence alma

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Facebook Twitter ve BBM işimi görür uygulamaya fazla takılmam diyorsan. 7 lira civarı bis paketini alır sınırsız internete girersin gayet hoştur... onun dışında uygulamalar oyun ve video takıntın varsa kesinlikle alma derim...

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Valla akıbeti de belli değil zaten RIM'in, bugün var yarın yok. Bence alma.

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kudurmuş paran varsa al.
Arkadaşım offline navigasyonu olmayan, uygulamaların %90'ı paralı olan. Ucuz falan da değil ha. Bis yoksa bir halta yaramayan BB nin nesi hoşuna gittiki?

adstayla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence alma. Bu telefona vereceğin para ile çok daha güzel bir telefon alabilirsin. Samsung akıllı telefonları araştır derim. Mükemmel özelliklere sahipler ...

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Teşşekür ederim arkadaşlar iyiki almadım ama genelde sosyal ağ ve whatsapp kullanıyorum arada asphalt 7 gibi oyunlar oynuyorum tavsiyleriniz için çok teşekür ederim :)

Blackberry 9900 multimedia olmasada sosyal ağlar için gayet şık ve güzel bir telefon. Bir one x kullanıcısısın eski olsa da onun hazzını yaşamışsın bir kere yani sen oyun istersin şunu istersin bunu istersin.Samsung düşünme de her telefonu düşün :) Ha ben artık oyun istemem sosyal ağlar olsun whatsapp fb twitter falan dersen alabilirsin . Ancak oyun vb şeyler için 1.tercihin android olsun :)

Ben samsung tan nefret ederim telefonsuz kalsam samsung almam ben blackberry çok merak ettiğim için almak istiyorum sosyla ağda filan iyimiş ama wep te ne kadar hızlı onu bilmiyorum. özelliklerine baktım bataryası çok düşük işime yaramaz zaten one x bile bataryası dayanmıyor o nasıl dayacak ki :)

Reaksiyon puanı
4
BlackBerry şu anda alma. Telefonlar kötü değil ama Android kullanıcıları genelde telefonu oyun gibi yazılımlardan dolayı kullandıkları için BlackBerry'i sevmiyorlar. BlackBerry hiç bir zaman oyun hitaplı hazırlanmadı, hep iş telefonu olmuştur. Eğer ben oyun oynamak istemiyorum sadece sosyal ağlarla hızlı etkileşim kurmak istiyorum ve işimde bana yardımcı olsun diyorsan al. Fakat biraz bekle, 30 Ocak'ta BlackBerry 10 işletim sistemli telefonlar duyurulacak ve Şubat ayı içerisinde de ülkemizde satışa sunulacaktır. Biraz internetten BlackBerry 10'un videolarını izlersen Android'den çok üstün bir işletim sistemi olduğunu göreceksin. Bu sefer hem iş hem oyun için telefon hazırlıyor RIM. Benim elimde Curve 9360 var, Şubat ayı geldiğinde satıp yeni cihazlardan almayı hedefliyorum. Aklında soru işareti varsa sorabilirsin.

KESINLIKLE ALMAAA NOKIA 3310 DAHA IYI, en azindan snake var. ben daha once bbm den dolayi 9300 kullandim, ardindan 9790 aldim herkes blackberry i birakti. Bi kere dokunmatik sorunu var, her gun telefonun bataryasini cikarip takman lazim, cunku kasilmalar oyle bir hal aliyor ki kafayi yiyorsun. Tavsiyem curve 8520 al zaten cuzdan parasi + iphone samsung tarzi bir telefon alabilirsin bence. Ama bir telefon almak istiyorum sadece dersen kesinlikle blackberry alma. Her telefon daha iyidir inan bana.
Sizin bahsettiğiniz cihazların tümü BlackBerry 6 işletim sistemi kullanmakta. Yeni dalga cihazlarda (BlackBerry 7 ve 7.1) bu tür donma sorunları bulunmamakta.

Valla akıbeti de belli değil zaten RIM'in, bugün var yarın yok. Bence alma.
Teknoloji haberlerini fazla takip etmiyorsunuz sanırım. 30 Ocak'ta RIM'ın gümbür gümbür gelen BlackBerry 10 işletim sistemini tanıtan etkinliği var, cihazlar yurtdışında aynı gün satışa çıkıyor. CrackBerry.com adresi ve YouTube'dan detaylı görsellere ve bilgilere ulaşabilirsiniz. Android'den üst seviye bir işletim sistemi çıkartmışlar.

Teşşekür ederim arkadaşlar iyiki almadım ama genelde sosyal ağ ve whatsapp kullanıyorum arada asphalt 7 gibi oyunlar oynuyorum tavsiyleriniz için çok teşekür ederim
:)

One X'te Android gibi sürekli işlemciyi sömüren bir işletim sistemi olduğunu unutma. Evet doğru diyorsun yeni dalga BlackBerry cihazlarının bataryaları düşük fakat sen Android'de ki gibi oyun oynamayacaksın bu telefonla. Sosyal ağlarla sürekli etkileşimde kalıp fotoğraf ve video çekersen bile bir gün gidecek bataryan. BIS paketi aldığından dolayı sayfalar gayet güzel açılacaktır.

Ben samsung tan nefret ederim telefonsuz kalsam samsung almam ben blackberry çok merak ettiğim için almak istiyorum sosyla ağda filan iyimiş ama wep te ne kadar hızlı onu bilmiyorum. özelliklerine baktım bataryası çok düşük işime yaramaz zaten one x bile bataryası dayanmıyor o nasıl dayacak ki :)

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
BlackBerry şu anda alma. Telefonlar kötü değil ama Android kullanıcıları genelde telefonu oyun gibi yazılımlardan dolayı kullandıkları için BlackBerry'i sevmiyorlar. BlackBerry hiç bir zaman oyun hitaplı hazırlanmadı, hep iş telefonu olmuştur. Eğer ben oyun oynamak istemiyorum sadece sosyal ağlarla hızlı etkileşim kurmak istiyorum ve işimde bana yardımcı olsun diyorsan al. Fakat biraz bekle, 30 Ocak'ta BlackBerry 10 işletim sistemli telefonlar duyurulacak ve Şubat ayı içerisinde de ülkemizde satışa sunulacaktır. Biraz internetten BlackBerry 10'un videolarını izlersen Android'den çok üstün bir işletim sistemi olduğunu göreceksin. Bu sefer hem iş hem oyun için telefon hazırlıyor RIM. Benim elimde Curve 9360 var, Şubat ayı geldiğinde satıp yeni cihazlardan almayı hedefliyorum. Aklında soru işareti varsa sorabilirsin.

Sizin bahsettiğiniz cihazların tümü BlackBerry 6 işletim sistemi kullanmakta. Yeni dalga cihazlarda (BlackBerry 7 ve 7.1) bu tür donma sorunları bulunmamakta.

Teknoloji haberlerini fazla takip etmiyorsunuz sanırım. 30 Ocak'ta RIM'ın gümbür gümbür gelen BlackBerry 10 işletim sistemini tanıtan etkinliği var, cihazlar yurtdışında aynı gün satışa çıkıyor. CrackBerry.com adresi ve YouTube'dan detaylı görsellere ve bilgilere ulaşabilirsiniz. Android'den üst seviye bir işletim sistemi çıkartmışlar.
o telefonların iş için üretidiğini biliyorum ama ağır çalışmasından korkuyorum ağır çalışırsa kırarım :) sosyal ağlarda ve wepte hızlı mı bide nette video açıyormu?

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Elbette ki ediyorum, etmesem burada olmazdım. :) Ama o haberi görmemiştim ki farketmez zaten. Kurtulsalar bile yarım yamalak olacak işler adamlar resmen krizde. Tabi bu benim görüşüm, ben almazdım. BB 10 da Lumia 920 gibi bişey o zaman :)

Reaksiyon puanı
4
o telefonların iş için üretidiğini biliyorum ama ağır çalışmasından korkuyorum ağır çalışırsa kırarım :) sosyal ağlarda ve wepte hızlı mı bide nette video açıyormu?
Gayet hızlı, takılma gibi bir sorun yok. Zaten sosyal ağlar için yazılımları RIM hazırlıyor. Bu şekilde bütün BlackBerry telefonlarda en verimli haliyle işlem görmekte.

Elbette ki ediyorum, etmesem burada olmazdım. :) Ama o haberi görmemiştim ki farketmez zaten. Kurtulsalar bile yarım yamalak olacak işler adamlar resmen krizde. Tabi bu benim görüşüm, ben almazdım. BB 10 da Lumia 920 gibi bişey o zaman :)
Size şu adresten BlackBerry 10 için yayınlanan tüm haberlere göz gezdirmenizi öneriyorum. :) http://crackberry.com/tags/blackberry-10

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence sana kalmış birşey bende bu telefonu kullanmak istiyorum bendede htc desire x var ama bana artık oyunlar hoş gelmiyor sadece twitter facebook whatsapp gibi uygulamalara ihtiyacım var ben aldım ve memnunum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Blackberry kullanıcısı olarak çok memnunum en azından belli bir amaç için aldım mesaj yazmak sosyal ağlar vb şeyler için internette gayet hızlı video izlemek gibi eğer oyun oynamam diyen olursa gerçekten çok gösterişli ve iyi bir telefon özelliklede 7.0 üstü işletim sistemleri

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıpone 3gs de olsa ıpone derim gerisi hikaye hemen hemen her telfonu kullandım..ıpone gibisini görmedim kalite abi:)