spy60
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Merhaba arkadaşlar ben HTC one x kullanıyordum onu kuzenime vermek zorunda kaldım... ( uzun hikaye ) Şimdi Blackberry bold 9900 almak istiyorum, sizce almalımıyım?
KESİNLİKLE ALMA!! sen bi kere android oyunlarına ve arayüzüne alıştıktan sonra blackberry kadar iğrenç bir telefona geçersen senden şüphe ederim aynı fiyata çok çok daha iyi ve kullanışlı telefonlar alabilirsin. illa android al demiyorum istersen lumia veya iphone da alabilirsin. ama bence blackberry alma.Merhaba arkadaşlar ben HTC one x kullanıyordum onu kuzenime vermek zorunda kaldım... ( uzun hikaye ) Şimdi Blackberry bold 9900 almak istiyorum, sizce almalımıyım?
Blackberry 9900 multimedia olmasada sosyal ağlar için gayet şık ve güzel bir telefon. Bir one x kullanıcısısın eski olsa da onun hazzını yaşamışsın bir kere yani sen oyun istersin şunu istersin bunu istersin.Samsung düşünme de her telefonu düşünHa ben artık oyun istemem sosyal ağlar olsun whatsapp fb twitter falan dersen alabilirsin . Ancak oyun vb şeyler için 1.tercihin android olsun
![]()
Sizin bahsettiğiniz cihazların tümü BlackBerry 6 işletim sistemi kullanmakta. Yeni dalga cihazlarda (BlackBerry 7 ve 7.1) bu tür donma sorunları bulunmamakta.KESINLIKLE ALMAAA NOKIA 3310 DAHA IYI, en azindan snake var. ben daha once bbm den dolayi 9300 kullandim, ardindan 9790 aldim herkes blackberry i birakti. Bi kere dokunmatik sorunu var, her gun telefonun bataryasini cikarip takman lazim, cunku kasilmalar oyle bir hal aliyor ki kafayi yiyorsun. Tavsiyem curve 8520 al zaten cuzdan parasi + iphone samsung tarzi bir telefon alabilirsin bence. Ama bir telefon almak istiyorum sadece dersen kesinlikle blackberry alma. Her telefon daha iyidir inan bana.
Teknoloji haberlerini fazla takip etmiyorsunuz sanırım. 30 Ocak'ta RIM'ın gümbür gümbür gelen BlackBerry 10 işletim sistemini tanıtan etkinliği var, cihazlar yurtdışında aynı gün satışa çıkıyor. CrackBerry.com adresi ve YouTube'dan detaylı görsellere ve bilgilere ulaşabilirsiniz. Android'den üst seviye bir işletim sistemi çıkartmışlar.Valla akıbeti de belli değil zaten RIM'in, bugün var yarın yok. Bence alma.
Teşşekür ederim arkadaşlar iyiki almadım ama genelde sosyal ağ ve whatsapp kullanıyorum arada asphalt 7 gibi oyunlar oynuyorum tavsiyleriniz için çok teşekür ederim
One X'te Android gibi sürekli işlemciyi sömüren bir işletim sistemi olduğunu unutma. Evet doğru diyorsun yeni dalga BlackBerry cihazlarının bataryaları düşük fakat sen Android'de ki gibi oyun oynamayacaksın bu telefonla. Sosyal ağlarla sürekli etkileşimde kalıp fotoğraf ve video çekersen bile bir gün gidecek bataryan. BIS paketi aldığından dolayı sayfalar gayet güzel açılacaktır.
Ben samsung tan nefret ederim telefonsuz kalsam samsung almam ben blackberry çok merak ettiğim için almak istiyorum sosyla ağda filan iyimiş ama wep te ne kadar hızlı onu bilmiyorum. özelliklerine baktım bataryası çok düşük işime yaramaz zaten one x bile bataryası dayanmıyor o nasıl dayacak ki![]()
o telefonların iş için üretidiğini biliyorum ama ağır çalışmasından korkuyorum ağır çalışırsa kırarımBlackBerry şu anda alma. Telefonlar kötü değil ama Android kullanıcıları genelde telefonu oyun gibi yazılımlardan dolayı kullandıkları için BlackBerry'i sevmiyorlar. BlackBerry hiç bir zaman oyun hitaplı hazırlanmadı, hep iş telefonu olmuştur. Eğer ben oyun oynamak istemiyorum sadece sosyal ağlarla hızlı etkileşim kurmak istiyorum ve işimde bana yardımcı olsun diyorsan al. Fakat biraz bekle, 30 Ocak'ta BlackBerry 10 işletim sistemli telefonlar duyurulacak ve Şubat ayı içerisinde de ülkemizde satışa sunulacaktır. Biraz internetten BlackBerry 10'un videolarını izlersen Android'den çok üstün bir işletim sistemi olduğunu göreceksin. Bu sefer hem iş hem oyun için telefon hazırlıyor RIM. Benim elimde Curve 9360 var, Şubat ayı geldiğinde satıp yeni cihazlardan almayı hedefliyorum. Aklında soru işareti varsa sorabilirsin.
Sizin bahsettiğiniz cihazların tümü BlackBerry 6 işletim sistemi kullanmakta. Yeni dalga cihazlarda (BlackBerry 7 ve 7.1) bu tür donma sorunları bulunmamakta.
Teknoloji haberlerini fazla takip etmiyorsunuz sanırım. 30 Ocak'ta RIM'ın gümbür gümbür gelen BlackBerry 10 işletim sistemini tanıtan etkinliği var, cihazlar yurtdışında aynı gün satışa çıkıyor. CrackBerry.com adresi ve YouTube'dan detaylı görsellere ve bilgilere ulaşabilirsiniz. Android'den üst seviye bir işletim sistemi çıkartmışlar.
Teknoloji haberlerini fazla takip etmiyorsunuz sanırım. 30 Ocak'ta RIM'ın gümbür gümbür gelen BlackBerry 10 işletim sistemini tanıtan etkinliği var, cihazlar yurtdışında aynı gün satışa çıkıyor. CrackBerry.com adresi ve YouTube'dan detaylı görsellere ve bilgilere ulaşabilirsiniz. Android'den üst seviye bir işletim sistemi çıkartmışlar.
Gayet hızlı, takılma gibi bir sorun yok. Zaten sosyal ağlar için yazılımları RIM hazırlıyor. Bu şekilde bütün BlackBerry telefonlarda en verimli haliyle işlem görmekte.o telefonların iş için üretidiğini biliyorum ama ağır çalışmasından korkuyorum ağır çalışırsa kırarımsosyal ağlarda ve wepte hızlı mı bide nette video açıyormu?
Size şu adresten BlackBerry 10 için yayınlanan tüm haberlere göz gezdirmenizi öneriyorum.Elbette ki ediyorum, etmesem burada olmazdım.Ama o haberi görmemiştim ki farketmez zaten. Kurtulsalar bile yarım yamalak olacak işler adamlar resmen krizde. Tabi bu benim görüşüm, ben almazdım. BB 10 da Lumia 920 gibi bişey o zaman
![]()
blackberry nin tuşlusu güzelGayet hızlı, takılma gibi bir sorun yok. Zaten sosyal ağlar için yazılımları RIM hazırlıyor. Bu şekilde bütün BlackBerry telefonlarda en verimli haliyle işlem görmekte.
Size şu adresten BlackBerry 10 için yayınlanan tüm haberlere göz gezdirmenizi öneriyorum.http://crackberry.com/tags/blackberry-10