Sizce Assassin’s Creed Valhalla alınır mı?

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,302
Şu an Gold Edition sürümü (oyun + season pass) Ubisoft'un Türkiye mağazasında 336,75 ₺ fiyatına satılıyor.

Oyunu oynamış olan varsa bu fiyata önerir misiniz?

sabri28can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Bir Assassins Creed hayranı olarak şunu söyleyeyim AC: Rogue`den sonrası çöptür benim gözümde. Çünkü oyun aslından tamamen saptı ve saçma sapan bir şey oldu o yüzden tavsiye etmem.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,302
330 TL değmez, alacaksan indirim beklemeni tavsiye ederim. Oynamadıysan RDR2 al bence.
RDR2'ye baktım, benlik bir oyun değil. Ama Assassin’s Creed serisini, özellikle de son çıkan RPG formatındaki oyunları hoşuma gidiyor. Aslında ben bu parayı gözden çıkarmıştım.

Yalnız Origins'te dövüş mekanikleri iyi değildi. Şu an Odyssey oynuyorum, oyun çok güzel olmuş, müzikleri de efsane zaten. Belki de en sevdiğim Assassin’s Creed, Odyssey olabilir.

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
RDR2'ye baktım, benlik bir oyun değil. Ama Assassin’s Creed serisini, özellikle de son çıkan RPG formatındaki oyunları hoşuma gidiyor. Aslında ben bu parayı gözden çıkarmıştım.

Yalnız Origins'te dövüş mekanikleri iyi değildi. Şu an Odyssey oynuyorum, oyun çok güzel olmuş, müzikleri de efsane zaten. Belki de en sevdiğim Assassin’s Creed, Odyssey olabilir.
bence şimdilik almayın hocam
başka oyun oynayın
illa allıcam diyorsanızda yazı bekleyin
yazın kalite indirimler olur ac valhallada
epic games birde 60 tl kupon verir
alırsınız

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,302
Bir Assassins Creed hayranı olarak şunu söyleyeyim AC: Rogue`den sonrası çöptür benim gözümde. Çünkü oyun aslından tamamen saptı ve saçma sapan bir şey oldu o yüzden tavsiye etmem.
Sevdiğimiz Assassin’s Creed'ler farklı, saygı duyarım. Ben RPG oynamayı sevdiğim için son sürümleri sevdim. Yoksa ben de klasik Assassin’s Creed ile son oyunların alakasının olmadığını.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Odyssey'i en üst zorlukta tavsiye ederim. Bazen düşmanlar tek atıyorlar, bol adrenalinli oluyor.

Son düzenleme:

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929
Sevdiğimiz Assassin’s Creed'ler farklı, saygı duyarım. Ben RPG oynamayı sevdiğim için son sürümleri sevdim. Yoksa ben de klasik Assassin’s Creed ile son oyunların alakasının olmadığını.
Witcher serisi, Skyrim, Dragon Age, Divinty 2 ve Cyberpunk 2077, bunlara bakabilirsin.
Ben bunlar arasından sadece Witcher oynadım, kalanlar çevremde sevilen oyunlar.