Şu an Gold Edition sürümü (oyun + season pass) Ubisoft'un Türkiye mağazasında 336,75 ₺ fiyatına satılıyor.
Oyunu oynamış olan varsa bu fiyata önerir misiniz?
Oyunu oynamış olan varsa bu fiyata önerir misiniz?
RDR2'ye baktım, benlik bir oyun değil. Ama Assassin’s Creed serisini, özellikle de son çıkan RPG formatındaki oyunları hoşuma gidiyor. Aslında ben bu parayı gözden çıkarmıştım.330 TL değmez, alacaksan indirim beklemeni tavsiye ederim. Oynamadıysan RDR2 al bence.
bence şimdilik almayın hocamRDR2'ye baktım, benlik bir oyun değil. Ama Assassin’s Creed serisini, özellikle de son çıkan RPG formatındaki oyunları hoşuma gidiyor. Aslında ben bu parayı gözden çıkarmıştım.
Yalnız Origins'te dövüş mekanikleri iyi değildi. Şu an Odyssey oynuyorum, oyun çok güzel olmuş, müzikleri de efsane zaten. Belki de en sevdiğim Assassin’s Creed, Odyssey olabilir.
Sevdiğimiz Assassin’s Creed'ler farklı, saygı duyarım. Ben RPG oynamayı sevdiğim için son sürümleri sevdim. Yoksa ben de klasik Assassin’s Creed ile son oyunların alakasının olmadığını.Bir Assassins Creed hayranı olarak şunu söyleyeyim AC: Rogue`den sonrası çöptür benim gözümde. Çünkü oyun aslından tamamen saptı ve saçma sapan bir şey oldu o yüzden tavsiye etmem.
Witcher serisi, Skyrim, Dragon Age, Divinty 2 ve Cyberpunk 2077, bunlara bakabilirsin.Sevdiğimiz Assassin’s Creed'ler farklı, saygı duyarım. Ben RPG oynamayı sevdiğim için son sürümleri sevdim. Yoksa ben de klasik Assassin’s Creed ile son oyunların alakasının olmadığını.
ben cyberpunk ı sevmedimWitcher serisi, Skyrim, Dragon Age, Divinty 2 ve Cyberpunk 2077, bunlara bakabilirsin.
Ben bunlar arasından sadece Witcher oynadım, kalanlar çevremde sevilen oyunlar.