Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sözün bittiği yer ,evet sanırım aşk bu ,tabi bilene yani sadece sevgili babında söylemiyorum örneğin güneşe aşık olan hakka aşık olan her şeyeaşık olunabilir ama artık o kadar yüceltirsin ki söyleyecek söz kalmaz,için cızlar sadece
bi filmde aşkın tanımı şöyle yapılıyordu:
bi müzik duyarsınız çok hoşunuza gider ve eşlik etmeye başlarsınız ama bi süresonra müziği duyamaz olursunuz . siz söylemeye devam edresiniz.Bi süre sonra şarkıyı yeniden duyduğunuzda şarkıyla aynı gittiğinizi anlarsınız işte aşk böyle bişeydir
Bitmediğine inamıyorum ama yerini sevgiye bıraktığında daha uzun süreli olabilir.Ama sen divan şiirlerinden bahsedersen ki harikadır bence ,o zman bitmiyor diyebilirsin.Örneğin bir bölüm var,İskender Pala okuduysan bilirsin ,Bir adam işte bir kızı seviyor ve kızı ailesi başka birisine veriyor.Adam hayatı boyunca unutamıyor.Bir gün bunu boş bi yerde durduruyor ve eline dokunmak istiyor,ve kadının verdiği yanıt "Bırak öyle kalsın" yani insanın teni çok önemlidir ki bencede aşkı silen unsurlardandır.Her neyse fûzûlileştik.
insanın dünyasını altüst eden,aynı zamanda hem acı hem mutlulk veren,uyuşturucu gibi kötü bişeye benzettim kusura bakmayın bağımlılık yapan bişeydir.bir kere aşkı tadan insan onun peşinden sürüklenirr...
sürüklenir ama kontrol etmek gerekir bence düşünsene birine aşık oluyosun ama o seni sevmiyo ne kadar kötü bişey o yüzden bence bazı durumlarda kontrol edilmeli...
Şunu demek istedim bence gerçek aşık sevdiğini söyleyip de söyleyemeyen ateşle yaşamaya alışmış kişidir ve aşk da insan tenine değince bir rüya misli son bulur.Tabi bu benim düşüncem birazda ,ben böyle düşünüyorum
Aşk hastalıktır ve dahi aşık olmayı istemek yürek ister akıl istemez. Aşık olunca da ölümüne değil ölmeden acısını çeke çeke yaşamak gerekir eğer aşk acısına dayanamayıp ölümü düşünüyorsanız siz aşık değilsiniz sadece aptalsınızdır, aşk acısıyla yaşamayı beceremiyecektin neden aşık oldun be kafasız.
çok sevdiğim ir tanım:
" aşk delilik değildir sadece akla ihtiyaç duymaz."