Mr.Pavarotti
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 592
Bay yezide biat etmek dışında..
Onların iki tane kırmızı çizgisi var: 1-Osmanlı aşkı 2-Para aşkı bu iki Sevda yüzünden koca ülkeyi bozuk para gibi harcadılar.Bay yezide biat etmek dışında..
Kusura bakma ama halkın vergileri ile israf sarayını yapıp orda krallar gibi yaşayan,insanlara “Kestane balı yiyin,manda yoğurdu yiyin gibi” alay edici laflar söyleyen,Cuma namazında eline mikrofonu alıp bu ülkenin değerli sanatçılarından biri olan minik serçeye “Senin dilini koparırım” diyen bir şahısa ben saygı duymuyorum.Cumhurbaşkanı saygı istiyorsa önce konuşma üslubunu düzeltmeli.Saygı istiyorsa önce halkını düşünmeli.AKP ve Tayyip Erdoğan gittiği gün bu ülkeye güneş doğacaktır.Bir sürü kırmızı çizgisi vardır. Vatan- Millet - Devlet -Bayrak- Dini inancı- devlet büyüklerine saygı gibi ( Kim olursa olsun sevmese bile Cumhurbaşkanına - Başbakana Valiye Emniyet müdürüne askere polise hakaret etmezler. )
Bazıları böyle terimleri bilmeyebilir veya uzak olabilir. Erdoğan gitsinde nasıl giderse gitsin diye hakaret vari konuşanlar anlamaz. Mesela AKP'li seçmen hiç bir zaman devletini kötülemez ne olursa olsun ülke öldü bitti battı demez ne olursa olsun polisla çatışmaz. Polise askere hakaret etmez. Mesela eskiden başörtüsü olaylarında bile polis orada toplananları döverdi kimse kolay kolay karşılıkta vermezdi. Ama diğer partilerin protestolarında veya eylemlerinde mesela gezi parkında flan diğer seçmenler polise molotof atmaktan tut kilit taşı atmaya neler neler. Bayrak yakmadan tut devlet malına zarar yağma ve zarar verme gibi bir sürü olay olabilir.
Mesela AKP seçmeni Ahmet Necdet Sezer i de sezmez ama gidip hakaret etmez. Sonuçta Cumhurbaşkanı der. Lakin şuan ki muhalif seçmenin gerçekten gözü dönmüş ve ağzından çıkanı kulakları duymuyor mantıklı düşünemiyorlar.
Ülkenin kaliteli muhalefete ve kaliteli Muhalife ihtiyacı var
Not: Burada moderatörler konulara karşı neden çok duyarsız. Yezid'in dinen anlamı çok ağırdır ve bir müslümana kullanılamaz. Resmen hakaret ama burada moderatörler nasıl izin veriyorlar anlaşılır gibi değil.
Konu AKP veya Cumhurbaşkanı olunca hakaret serbest ise bilelim ?
AKP nin içinde bir milletvekili var.Bu kendini bilmez diyor ki “Tayyip Erdoğan’a attığınız her oy hanenize sevap olarak yazılacaktır”?????? içişleri bakanı denilen kişi Sedat Pekerle bir dönem ciddi bir samimiyeti vardı.Öyle bir anlatıyorsun ki sanki AKP dekilerin hepsi sütten çıkmış ak kaşık.Sana boşuna troll demiyorum.???Ben seçmen için dedim ama sen tabi sadece muhalif medya takip ettiğin gibi bu tarz basma kalıp videolar attın. Bu videoların çoğunu tasrif etmiyorum. Ama seçmen ile ne alakası var bunların !
Bu videoda ki isimler şuan nerede hangisi partide ona bakacan ! İnsan oğlu yanlış yapar mı yapar. Mesele onları partide tutuyorlar mı tutmuyorlar mı ona bakacan. Bu polis videsunun sonucunda polis ceza aldı onuda bilmen gerekir. Gençleri döven polisleri teşhis etme videosu o. Dayak yiyenler şikayetçi olmuş ki karakolda teşhis yapılıyor.
Mesela AKP içinde Sezgin Tanrıkulu gibi Tweet atan birisi durabilir mi ? Canan Kaftancıoğlu gibi isimler görev alabilir mi ? Bunu değerlendirmen lazım.
Hocam gerçek müslüman ile göstermelik müslüman arasında bazı farklar vardır.Gerçek müslümanda para hırsı olmaz ama göstermelik müslümanda para hırsı olur.Gerçek müslüman zor durumda olan insanlara yardım eder onlarla alay etmez ama göstermelik müslüman alay eder.Gerçek müslüman yalan söylememeye çalışır,söylediğinde utanır,yüzü kızarır ama göstermelik müslümanın 10 lafından 8 i yalandır.Gerçek müslüman tehditvari konuşmaz,eleştirilere saygı duyar,göstermelik müslüman en ufak eleştiriye saygı duymaz,tehditvari konuşur.Bunların Müslümanlığı hikaye.Ülkenin içinde bulunduğu durum ve israf sarayı herşeyi fazlası ile anlatıyor.Benim dedem hacı ve 4 4 lğk bir müslüman idi benim nazarımda @Applemania hocam. Çocuk yaşta namaza başlamış ömür boyu devam ettirdi Allah rahmet eylesin ben ondan duyduğum bir öğütü söylemek istiyorum sana ve herkese; 'Dinin ile ilgilinenler derdiniz ile ilgilenmiyorsa onlar sahtekar oğlum' derdi.. şimdi bu öğüdün çerçevesinde şu son 20 yılına bakıyorum ülkenin.. ne çok sahtekar var..
Ben seçmen için dedim ama sen tabi sadece muhalif medya takip ettiğin gibi bu tarz basma kalıp videolar attın. Bu videoların çoğunu tasrif etmiyorum. Ama seçmen ile ne alakası var bunların !
Bu videoda ki isimler şuan nerede hangisi partide ona bakacan ! İnsan oğlu yanlış yapar mı yapar. Mesele onları partide tutuyorlar mı tutmuyorlar mı ona bakacan.
Kendisini bizzat tanırım Akapeli meclis üyesi 2011 den beri hala görev yapıyor kayıp atlar olayına adı geçiyordu meshulu mu bilmiyorum ismi Hacı Bayram Türkoğlu ve bu kişi de oğlu
Kırmızı çizgi demişin sana kırmızı çizgileri saydık. Gerçek bir vatansever bu kırmızı çizgile geçilince rahatsız olur zaten.
Evet hocam işte rahatsız olan yol bak onu diyorum akp içinde bu ve benzeri tutumlardan rahatsız olan bi yönetim yok. Ben kişi ile problemli değilim sana göstermeye çalışıyorum ki kaç kez de gösterdim işte.
Ama sen ne yapıp ne edip çıkıyon işin içinden