GTA 5'teki at yarışı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
240GB SSD bana yetmiyor 1 sene önce almıştım oysaki. Ama ben SSD'ye GTA 5 kurmak istiyorum. Ve alsam geriye 1600TL kalıyor. Sizce almalımıyım?
1.300 civarları. Samsung ssd.SSD fiyat ?
Model nedir?1.300 civarları. Samsung ssd.
EVO.Model nedir?
Tam ismini söyle lütfen
Ben 1TB SSD'yi yerel disk C yapıcam. Zaten benim 2TB HDD'm var. Ama GTA 5 ve Rust yavaş açılıyor.Bunu almak yerine 3 tane seçenek öneririm.
1-) Yüksek hızlı HDD almak.
240 GB C) diski olur HDD ikincil disk olur.
2-) daha düşük bir SSD almak
Bu seçenekte oyunlarını SSD'ye kurmak istersen diye . Şimdiki kullandığın SSD C) olarak kalacak , aldığın daha düşük özellikli SSD ikincil SSD olacak.
3-) Samsung SSD'yi almak
Samsung SSD'yi alıp şimdiki SSD ile değiştirmek.
Önerilen seçenek; 2
Sistem ve HDD nedir ?Ben 1TB SSD'yi yerel disk C yapıcam. Zaten benim 2TB HDD'm var. Ama GTA 5 ve Rust yavaş açılıyor.
Ama bunun IOPS değerleri düşük.NVME,sanırım anakartında yok.NVME fiatları,düz SSD fiatları civarında iken,1380 TL düz bi SSD ye vermeyin artık.
Şu ssd ,gayet düzgün ve kalite.Fiat olarak da ,çok çok ideal. Almışken de 1 TB alın .Bi daha da arkanıza
bakmazsınız.
I5 9400f RX580 16GB RAM. 2TB seagate barracuda.Sistem ve HDD nedir ?
Dostum şimdi 2 yılda 1 almak istemiyorum. Almışken en yükseği olsun.Bence işi icabı alanlar dışında normal bir kullanıcının o kadar pahalı bir ürün alması saçma geliyor.
500 GB M2 SSD almanı öneririm 500-600 TL gibi fiyatlara bir oyun için 1 TB SSD almak gerçekten saçma. İlerde ihtiyacın oldukta yeni SSD ler eklersin en dandik anakartta bile artık en az 4-5 SSD 1 tane M2 takabiliyon.
O kadar farkı ,normal kullanıcı hissedemez bile. Bu değer için 650 TL fazla vereceksen,ona karışmam.Neredeyse orta şeker bi anakart parası.Ama bunun IOPS değerleri düşük.
Mesaj otomatik birleştirildi:
I5 9400f RX580 16GB RAM. 2TB seagate barracuda.
Tamam. Peki bu senin önerdiğin iyi markamı? TBW değerleri nedir? Bide ben 1TB istiyorum. Şimdi windows yüzünden az olucak.O kadar farkı ,normal kullanıcı hissedemez bile. Bu değer için 650 TL fazla vereceksen,ona karışmam.Neredeyse orta şeker bi anakart parası.
Bende NVMe yeri yok.Anakartında M2 SSD yuvası var mı ?
Bu devirde okuya yazma değerleri 500-600 Mb/s olan SSD lere okadar para vermek saçmalık bence.
Hiç yoktan okuma yazma değerleri 2500-3000 Mb olan M2 SSD olsa bir nebze al derdim.
Dostum şimdi 2 yılda 1 almak istemiyorum. Almışken en yükseği olsun.
Benim NVMe yerim yok.Alacaksan şöyle bir şey almalısın eski nesil bir SSD değil.
Benim NVMe yerim yok.
Ben annemi babamı nasıl ikna ederim diye düşünüyorum. SATA SSD'ye ikna olurlar. Ama buna olmaz.Anakartı değiştirip 500 GB çok hızlı M2 SSD al o zamanNeredeyse aynı paraya geliyor.
TBW değeri garanti ile ilgili. Ömür ile bi alakası yok. Ki ,Patriotun TBW değeri ,835 TBV dir. Samsung un TBV değeri, 600 dür.Tamam. Peki bu senin önerdiğin iyi markamı? TBW değerleri nedir? Bide ben 1TB istiyorum. Şimdi windows yüzünden az olucak.