Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimse tanımıyor herhalde Mustafa Kemal Atatürk'ü neyse bişey yazmıcaksınız sevgi modum burayı kilitle istersen ... Yazık yaa açarken çok heyecanlanmıştım Sdn üyeleri hep yazar die çok güzel şeler yazılır diye ama neyse sorun deil Onair lütfen konuyu kilitler misin?????
Moderatör Notu: Neden kilitleyeyim ki? Biraz bekle, soruna cevaplar az sonra gelir.
Üstün zekalı, ruh sağlığı problemi olmayan (Churchil=Bipolar bozukluk, Musolini-Hitler=Şizofren vs )Her bilimle ilgili tatminkar bilgisi olan, Savaş taktikleri açısından deha, sözleriyle tavırlarıyla karizma ve herhangi bir fikrin kölesi olmayıp milletine en uygun yolu bulan fikir adamı !!!! BAŞ KUMANDAN ATATÜRK, BAŞ ÖĞRETMEN ATATÜRK gibi heryerde söz sahibi gelmiş geçmiş en büyük LİDER...
Askeri dehasıyla gurur duyduğum ve tüm dünyanın büyüklüğünü kabul ettiği bir insan.Fakat bunların dışında onu sirozu ve çapkınlığı ile de hatırlıyorum
Çok çapkın bir adamdır kendisi...
Bu dünyaya onun gibi bir liderin birdaha gelmeyeceğini gururla söylüyorum.
düşünüyorumda Atam olmasaydı biz bu topraklarda hangi şartlar altında yaşıyor olcaktık.