Siz olsanız hangisini alırsınız ve neden ?

Sizce hangisi

• Kullanılan toplam oy
    6

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
4ünün peformansı arasında en iyisi p8 ve tasarım olarak da bana göre daha iyi.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
ben olsam honor 7 alırım

+kirin 935
+3 gb ram
+alimünyum kasa
+20/8 mp dual led kamera
+hızlı şarj
+parmak izi okuyucu

bence bu telefon alınır

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
g8 p8 den 0,3 inch daha büyük ekrana sahip
+batarya konusunda g8 biraz daha yüksek süre verir çünkü mah değeri daha yüksek
ekran çözünürlükleri ppı değeri vs aynı cihazların bir fark yok
+ön kamera da p8 8mp(1080 p video kayıt özelliği) g8 5 mp(720 p vide kayıt özelliği) p8 daha yüksek çözünürlük sunabilir
+ bana göre p8 işlemcisi daha başarılı krin 930 kullanılmış bu işlemci amiral gemi işlemcilerinden g8 de 615 var bu işlemci ve varyantları bana göre düşük enerji kullansa da pek performanslı değilk grafik biriminden dolayı ekran çözünürlüğü 1080 p de zorlanır diye düşünüyorum

bunlar bir kaç fark genelleme yaparsak bana göre p8 daha başarılı bir cihaz kullanan arkadaşlardan da fikir almakta fayda var kagıt üzerinde kıyaslama yapsak da son kullanıcı deneyimi daha önemli bana göre

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
g8 p8 den 0,3 inch daha büyük ekrana sahip
+batarya konusunda g8 biraz daha yüksek süre verir çünkü mah değeri daha yüksek
ekran çözünürlükleri ppı değeri vs aynı cihazların bir fark yok
+ön kamera da p8 8mp(1080 p video kayıt özelliği) g8 5 mp(720 p vide kayıt özelliği) p8 daha yüksek çözünürlük sunabilir
+ bana göre p8 işlemcisi daha başarılı krin 930 kullanılmış bu işlemci amiral gemi işlemcilerinden g8 de 615 var bu işlemci ve varyantları bana göre düşük enerji kullansa da pek performanslı değilk grafik biriminden dolayı ekran çözünürlüğü 1080 p de zorlanır diye düşünüyorum

bunlar bir kaç fark genelleme yaparsak bana göre p8 daha başarılı bir cihaz kullanan arkadaşlardan da fikir almakta fayda var kagıt üzerinde kıyaslama yapsak da son kullanıcı deneyimi daha önemli bana göre
g8 aldım üstat p8 e bütçe ayırmadım bu kadar teşekkür ederim umarım üzmez beni

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Mate 7'ye de bakabilirdin aslında. Ya da Honor 7 de güzel seçim olurdu. Neyse senin için hayırlı olsun. Almayanlar bunları da dikkate alırlar..

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
g8 aldım üstat p8 e bütçe ayırmadım bu kadar teşekkür ederim umarım üzmez beni

İyi günlerde kullanın cihaz hakkında ki izlenimlerinizi bizim ile paylaşırsanız alacak arkadaşlar için de iyi olur. Sonuçta listenizdeki cihazların hepsi android özellik olarak da ufak detaylar harici benzer donanıma sahipler pişman olmazsınız güzel cihazdır

Kdjdvkdvmdf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İyi günlerde kullanın cihaz hakkında ki izlenimlerinizi bizim ile paylaşırsanız alacak arkadaşlar için de iyi olur. Sonuçta listenizdeki cihazların hepsi android özellik olarak da ufak detaylar harici benzer donanıma sahipler pişman olmazsınız güzel cihazdır
Geldiği zaman bu konu hakkın da izlenimlerimi sunacağım.