Kdjdvkdvmdf
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Siz olsanız hangisini alırsınız ve neden ?
fiyat açısından g8 daha uygun ne kadar fark eder ki performansta4ünün peformansı arasında en iyisi p8 ve tasarım olarak da bana göre daha iyi.
p8 veg8 ile kıyaslar mısınız acaba ?ben olsam honor 7 alırım
+kirin 935
+3 gb ram
+alimünyum kasa
+20/8 mp dual led kamera
+hızlı şarj
+parmak izi okuyucu
bence bu telefon alınır
g8 aldım üstat p8 e bütçe ayırmadım bu kadar teşekkür ederim umarım üzmez benig8 p8 den 0,3 inch daha büyük ekrana sahip
+batarya konusunda g8 biraz daha yüksek süre verir çünkü mah değeri daha yüksek
ekran çözünürlükleri ppı değeri vs aynı cihazların bir fark yok
+ön kamera da p8 8mp(1080 p video kayıt özelliği) g8 5 mp(720 p vide kayıt özelliği) p8 daha yüksek çözünürlük sunabilir
+ bana göre p8 işlemcisi daha başarılı krin 930 kullanılmış bu işlemci amiral gemi işlemcilerinden g8 de 615 var bu işlemci ve varyantları bana göre düşük enerji kullansa da pek performanslı değilk grafik biriminden dolayı ekran çözünürlüğü 1080 p de zorlanır diye düşünüyorum
bunlar bir kaç fark genelleme yaparsak bana göre p8 daha başarılı bir cihaz kullanan arkadaşlardan da fikir almakta fayda var kagıt üzerinde kıyaslama yapsak da son kullanıcı deneyimi daha önemli bana göre
g8 aldım üstat p8 e bütçe ayırmadım bu kadar teşekkür ederim umarım üzmez beni
Geldiği zaman bu konu hakkın da izlenimlerimi sunacağım.İyi günlerde kullanın cihaz hakkında ki izlenimlerinizi bizim ile paylaşırsanız alacak arkadaşlar için de iyi olur. Sonuçta listenizdeki cihazların hepsi android özellik olarak da ufak detaylar harici benzer donanıma sahipler pişman olmazsınız güzel cihazdır