Siz Hangi Telefonu Secerdiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12kfy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,
eğer,
htc one m8 1585 tl
sony xperia z2 1526 tl
iphone 5s 1470 tl
samsung galaxy s5 1243 tl
samsung galaxy note 3 1243 tl
lumia 1520 1243 tl
iphone 5 1077 tl
sony xperia z1 compact 880 tl olsaydı seçiminiz hangisi olurdu?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
One m8 ya da xperia z1 compact alirdim fiyati cok uygun çünkü

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
One m8 ya da xperia z1 compact alirdim fiyati cok uygun çünkü
ben de aynısını düşünüyordum. belki 2 tane alabiliriz. bu nedenle ikisini seçebilirim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kamera konusundaki başarısını biliyorum ama sizce şu an yazılımsal destekleri ve yazılımın kendisi ayrıca markanın tamamen batması gibi şeyer de düşünülerek m8 yerine 300 lira kar ve çok daha iyi bir kamera diye düşünülüp alınır mı yoksa... yami ben şu ana kadar 1520 yi bir defa elledim onda da herhalde biri beni izliyor olsa rezil olurdum, kamera iyi de kamera nasıl açılır bulmak için:helpsmilie: 2 dakika harcadım:)

bytekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy s5 1243 tl
bu fiyata olmaz yanlış yazılmış gaiba.
bu telefonların içinde benim tercihim
htc one m8 olur.

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC One M8 tabiki. Gayet şık ve kulanışlı :mrgreen:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Kesinlikle one m8 ben telefonda kameranın çokta işe yaramadığını gördüm bu yüzden one m8 zaten hepsi gündüz iyi çekiyor gece de hepsi kötü ama en azından seste tasarımda ve arayüzde en iyisi htc bu yüzden htc one m8 alırdım hemde hiç tereddütte kalmadan.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
kamera konusundaki başarısını biliyorum ama sizce şu an yazılımsal destekleri ve yazılımın kendisi ayrıca markanın tamamen batması gibi şeyer de düşünülerek m8 yerine 300 lira kar ve çok daha iyi bir kamera diye düşünülüp alınır mı yoksa... yami ben şu ana kadar 1520 yi bir defa elledim onda da herhalde biri beni izliyor olsa rezil olurdum, kamera iyi de kamera nasıl açılır bulmak için:helpsmilie: 2 dakika harcadım:)

Almam için nedenlerim: Kamerası, Stabilitesi, WP olması, inanılmaz hoş bir ara yüzü olması gibi bir sürü neden var.

Marketi gün geçtikçe gelişiyor ve ben telefondan oyun oyanyan biri değilim, ha çok indirdim ama biraz oynayıp silerim devamlı oynadığım Rise of Berk var şu anlık o kadar.

Kısaca 1520 çok hoşuma gidiyor bide kocaman ekranı :)

Hlebarka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almam için nedenlerim: Kamerası, Stabilitesi, WP olması, inanılmaz hoş bir ara yüzü olması gibi bir sürü neden var.

Marketi gün geçtikçe gelişiyor ve ben telefondan oyun oyanyan biri değilim, ha çok indirdim ama biraz oynayıp silerim devamlı oynadığım Rise of Berk var şu anlık o kadar.

Kısaca 1520 çok hoşuma gidiyor bide kocaman ekranı :)

Lumia 930. Ben aldım çok memnumum tavsiye ederim. Telefon on numara. Sistem stabil kamera dersen nokia zaten biliyorsundur. Navigasyon, dolby digital ses. Telefon on numara beş yıldız.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Lumia 930. Ben aldım çok memnumum tavsiye ederim. Telefon on numara. Sistem stabil kamera dersen nokia zaten biliyorsundur. Navigasyon, dolby digital ses. Telefon on numara beş yıldız.
Ekranında sorun var deniyordu sen bir sorunla karşılaştın mı bide pili nasıl normal kullanımda kaç saat ekran süresi aldın eğer bunların cevabı olumluysa telefon hakikaten 5 yıldız denilebilir.

mtcapan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z1 compact çok ucuzmuş bence iki tane z1 compact al.Birinin kutusunu hiç açma burda 1000 liraya satarsın öbürünü de kendin kullanırsın. :D

Hlebarka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekranında sorun var deniyordu sen bir sorunla karşılaştın mı bide pili nasıl normal kullanımda kaç saat ekran süresi aldın eğer bunların cevabı olumluysa telefon hakikaten 5 yıldız denilebilir.

Ekranda hiç bir problem ile karşılaşmadım sanırım o bazı ilk çıkan cihazlarda vardı ve güncelleme ile giderildi dun bir güncelleme geldi 930 için. Pili gayet yeterli bilmiyorum daha önce Lumia kullandın mı ama sürekli kullanımda 24 saat sorunsuz kullanılıyor. Dersen ki ben sadece arada kurcalarım cihazı ozman 2. Gün bile şarj gerekmez. Ben çok memnun kaldım bilmiyorum zaten işletim sisteminden bahsetmiyorum hiç.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Bilgi için teşekkürler de şu ip 5s eskisin lumiaya geçicem :P

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z1 compact çok ucuzmuş bence iki tane z1 compact al.Birinin kutusunu hiç açma burda 1000 liraya satarsın öbürünü de kendin kullanırsın. :D
süper fikir:thumbup1:
bir düşünürüm,
ama riskli tabi biraz ayrıca getirmek 100 lira yurtdışı.

ben de o zaman düşünürüm lumia serisini. alacağım yerde 930 yok ama 925 i düşünebilirim. 1520 de iyi ama ona vereceğime note 3 e veririm daha iyi düşünüyorum.

peki nexus 5 913 tl olsa, bence z1c varken yüzüne bakılmaz, sizce