Siyaset Yasağı Duruma Göre Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s.kay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
İç siyasetle ilgili ya da belirli bir siyasi partiyle ilgili karikatür paylaştım konu kilitlendi.Siyaset yasakmış o yüzden kilitlendi.Pek mantıklı.

Ancak başka siyasi partilerle ilgili ya da dünya siyasetiyle ilgili karikatür içeren konular kilitlenmemiş.

Saygılar ..

http://forum.shiftdelete.net/komik-resim/154997-cem-uzanin-yeni-vaadi.html

http://forum.shiftdelete.net/komik-resim/157584-ibb-hizmette-sinir-tanimiyor.html

örnekleri çoğaltmamız mümkün

Not:Örnek verilen linkler bu konu açıldıktan sonra kilitlenmiş olabilirler.

Overlord

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Az evvel siyasi içerikli bir karikatür konusu kilitlendi sanırım bu gözden kaçmış
001_smile.gif

ya da gözden ''kaçırılmış''

yoksa siyaset yasağı sadece iç siyasetle mi sınırlı?

derdini bu mesajda anlatabilecekken 4 ayrı konuya aynı mesajı atarak arızaya bağlamışsın. sanırım buda gözden kaçmış.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Yanlış bilmiyorsam bahsettiğin konu siyasetten kilitlenmedi. Tartışma ve huzursuzluğa yol
açtığı için kilitlendi. Bazı farkları ayırt edebilmek gerekir.

Yine de en doğrusunu ilgili moderatör arkadaşlar bilir ve cevaplandırır.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
derdini bu mesajda anlatabilecekken 4 ayrı konuya aynı mesajı atarak arızaya bağlamışsın. sanırım buda gözden kaçmış.
Yok 4 ayrı konuya aynı mesajı yazıp o konuları üst sıralara çıkarıp ardından böyle bir konu açmak benim fikrimdi.Arızaya bağlamak terimini yakıştıramadım.

Ortada tam uygulanamayan ya da uygulanmayan bir yasak söz konusuyken bu yorumunuz da talihsizlik benim için.:)

---------- saat 01:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:21 eklenmişti ----------

Yanlış bilmiyorsam bahsettiğin konu siyasetten kilitlenmedi. Tartışma ve huzursuzluğa yol
açtığı için kilitlendi. Bazı farkları ayırt edebilmek gerekir.

Yine de en doğrusunu ilgili moderatör arkadaşlar bilir ve cevaplandırır.

Cevabınızdan şunu anlıyorum.Bir siyasi karikatür paylaşılabilir.Altındaki yorumlarda sorun yoksa siyaset serbesttir.Mesajlarda gerginlik varsa siyaset yasaktır..

?

eminim böyle demek istemediniz.Ayrıca kilitlenen konunun son mesajında mod arkadaş''bin kere dedik siyaset yasak diye'' not düşmüş.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Konuları karıştırmış olabilirim, beni mazur görün. İsim vermek istememiştim.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Estafurullah forumla ilgili belirsizlik olan bir konudaki sorularımıza saygı çerçevesi içerisinde cevap vermeniz bile örnek olması gereken bir davranış.İlginize teşekkür ederim.

mesajınıza şöyle de başlayabilirdiniz(pek moda)''neden ortalığı karıştırıp böyle konu açıyorsun öm ile hallet işini provakatör''

gibi mesela.

Bunun da örnekleri mevcut.Derdimiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil.Ancak bağcı sana 2 lira ona 2 lira bana 3 lira derse bu konuyu üyelerin önünde tartışmaya açmak isterim.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
ilk mesajın sonundaki(sonradan eklediğim) notu okursan özgür kardeşim konuya müdahale edildiğini görebileceksin.:)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Öncelikle Saygılar.

Sizin derdinizi anladım ama yanlış bağlamda bakmışsınız konulara!

Bu konu siyasi değildir hiç bir partinin simgesini veya ismini içermiyor biraz dikkat edelim!

Bu konu ise gözden kaçmıştır bizde insanız gözden kaçırmamız görmemiz doğaldır bunun için foruma butonu konulmuşturki siz üyeler konuyu şikayet edin diye böyle bir butonu kullanmayıp konu açmak saçma bir davranıştır!

Sizin asıl amacınız benim konum kitlendi bunlar neden duruyor lütfen biraz daha objektif bakalım. Ben size daha öncede bu cümleleri söylediğimide hatırlıyorum ama siz bizim kusurlarımızı arayıp böyle bir konu açarak nezaketsizliğini bir kez daha tekrar ettiniz yinede Teşekkür ederiz!

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Yok inanın biraz zaman ayırsak onlarca siyasi konu bulunabilir.Ve objektif olarak işini yapan mod arkadaşlar o sırada çevrimiçi ise gerekeni de yaparlar.

Ancak bazı konularda çevrimiçi olan bir kaç mod olmasına rağmen gereken yapılmıyor.

Ben, siyaset yasağı varken, açtığım konunun kilitlenmesine değil de her konuya aynı 'adaletle'' ve ivedilikle yaklaşmayan mod arkadaşlara içerledim.

E hak verirsiniz ki sıcağı sıcağına konusu kilitlenmiş biri olarak kilitlenmemiş başka siyasi konuları gündeme getirmek de anlık bi tepkidir.Ayrıca bu tepki neticesinde tarafınızdan gereken yapılmıştır.

Bu konunun açılması da her yöneticinin daha hassas davranması konusunda bir vesile olur.

Temiz forum olayı böyle olur.Yaşananlar ve aksaklıklar hekesin gözü önünde halledilmiş ya da halledilmeye çalışılmış oldu.

Şikayeti konu açarak belirtmek nezaketsizlik değil bence.Ama bundan sonra şikayet butonunu da kullanacağım.

İyi çalışmalar

düzenleme:Ayrıca ''bu konu bir parti simgesi taşımıyor'' demişsiniz.Siyaset sadece Türkiyedeki partileri kapsayan bir terim değil ki.Siyaset o bahsettiğiniz konuyu da içeren daha geniş bir terimdir.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Evet bahsi geçen konuda biizat moderatörün yorumu var.Neyse işi yokuşa sürmek istemiyoum.Asıl eleştirinin muhattabı arkadaşadır şikayetim.

Sizle sorunum yok.İlginiz için teşekkür ederim