Siyaset Forumumuzda Yeniden Yasak!

Sizce SDN Forum'da siyaset denetimli serbest olmalı mı? (Yılın her döneminde)

  • Evet

    Kullanılan: 11 44.0%
  • Hayır

    Kullanılan: 14 56.0%

  • Kullanılan toplam oy
    25

Gökçe Asena

Profesör
Katılım
10 Aralık 2017
Mesajlar
1,462
Reaksiyon puanı
2,127
Puanları
293
Konum
Purgatory
Görüşlerini beğenmediğiniz kişilere Troll demeyi bırakmalısınız bu herkes için geçerlidir. Akıl akıldan üstündür.
 

Sucrofe

Profesör
Katılım
1 Nisan 2014
Mesajlar
3,270
Reaksiyon puanı
677
Puanları
293
Görüşlerini beğenmediğimden değil, troll olduğu için "troll" diyorum.
 

Sucrofe

Profesör
Katılım
1 Nisan 2014
Mesajlar
3,270
Reaksiyon puanı
677
Puanları
293
O iki hesabın açılma sebebi Erken Seçim 2018 kategorisini trollemek. O hesapların kayıt tarihlerine bakarsanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Mesajlara bakarsanız sadece siyaset, beğenilere bakarsanız birbirlerinin mesajlarını sürekli beğeniyorlar, mesajları iki hesaptan aynı anda atıyorlar ve troll olduklarını da inkar etmiyorlar zaten; hala neden uzatıyorsunuz anlamıyorum.

Farklı görüşte olduğumuz için "troll" diyormuşum. :D Ne alakası var ya?
 

Gökçe Asena

Profesör
Katılım
10 Aralık 2017
Mesajlar
1,462
Reaksiyon puanı
2,127
Puanları
293
Konum
Purgatory
Ne olursa olsun size bu hakkı doğurmaz. Sizin yerinizde bir başkası olsa zaten yine aynı şeyleri söylerim.
 
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,128
Puanları
8,958
Dua et kafana düşürmemiş saksıyı...
Ama böyle giderse bir gün kafan sarılı bir fotoğraf görebiliriz buralarda. :D
misli ile karşılığını bulur göbeğine dokunulmasından hiç hoşlanmaz o nedenle vurmam gerekmiyor...
troll şunlar:
14211b9c19af7637d692b81717f57916_original.JPG

Tahmini Teslimat Zamanı
troll = oyuncaktır.
 
Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Katılım
3 Şubat 2018
Mesajlar
8,013
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
9,393
Puanları
1,708
Gerçekten düşünüp sorgulayanlar bilgisini aktaranlar tartışanlar var, sırf laf giydirme, gır gır yapma maksatlı yazanlar var, sitem eden isyan edenler var, çok uç noktalarda dolaşan takım fanatiği hüviyetine bürünmüş aşırı parti sempatizanları var, var da var vs. vs. bu durum sadece bu forum için de geçerli değil, gerçek hayatta bile tanıdığınız biriyle, bir arkadaşınızla, bir akrabanız ile siyasi konular tartışmak iyi gelmiyor her iki tarafa da.
Nitekim; (en azından bu yıl olduğu gibi) moderatörlerin olaya müdahil olmasıyla, bir nebze sağlıklı bir zeminde siyaset alanında tartışma ortamı oluşturabilir. Yılın belirli dönemlerinde siyasi konular, tartışmalar denetimli bir şekilde serbest olabilir.
Konudaki oylamaya sadık kalalım, sonuç ne çıkarsa ona uyalım. Şimdiden hayırlı olsun, tüm forum sakinleri için.
 

Constantin87

Profesör
Katılım
1 Aralık 2013
Mesajlar
3,516
Reaksiyon puanı
1,969
Puanları
358
Bence seçim zamanı serbest olmalı diğer zamanlarda saçma saçma başlıklara cevap vermekten gına geliyor.
 
Üst