Siyaset bölümüne mesaj atmam kısıtlanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Merhabalar, az önce tesadüfen fark ettim siyaset bölümüne mesaj atmam kısıtlanmış yani mesaj atamıyorum bu çokta önemli değil benim için, zaten benim kısıtlanma nedenim işte bu yasakçı zihniyeti ve onların sadece kendileri adına kullanmak istedikleri özgürlük ve demokrasiyi burada sözüm ona mod lara ve o zihniyetteki şahıslara burada açık ve seçik olarak söylememdir..
Keyfiniz bilir hiç umurumda değilsiniz hatta yasağı daha da ileri taşıyabilir forumdan bile atabilirsiniz çünkü bu sizin zihniyetinizden beklenir.
#BizBizeYeterizTürkiyem

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Yasakçı zihniyet?
Yazdığınız şey şu:
EYY KEMALİST DİYE GEÇİNEN SOYTARILAR!

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Yasakçı zihniyet?
Yazdığınız şey şu:
EYY KEMALİST DİYE GEÇİNEN SOYTARILAR!
Bundan alınacaklarını pek sanmamıştım, oysa Onlar Atatür'ün askerleriyiz dediklerinde Onlara, sizler ATATÜR'ÜN İTLERİSİNİZ diyenlere gıkları çıkmamıştı ya,hatta onlarla hala kolkola kucak kucağalar ondan diyorum.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Siyasetten yasaklandın diye yazdığın şeylerle hala siyaset yapmaya çalışıyorsun. Sizin zihniyetinizden de bu beklenir vb. söylemler de yasağın ne kadar doğru olduğunun kanıtı... Etrafına at gözlüğüyle bakıp sabah Ertuğrul Akşam A haber gece yarısı da Kurulus Osman izleyen birininden de hatasını kabul etmesini beklemiyordum zaten.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
O konunun siyasete dönmesinde bazı moderatörlerin hiç sorumluluğu yok mu?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Bence yaptığınız siyaset takım tutmak gibi, takım tutarken insanlarımız aynı kötülükler içerisinde. Ben siyasetten anlamam, hatta anlamak istemem.. Çünkü kötüdür, ayrımcıdır, ötekileştirir.. Hatta ve hatta insan olduğunu unutturur..

Sizde bırakın, rahatlayacaksınız..

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
SDN Siyaset- Tıp Oynayan Üyeler takip ederseniz sebebini görürsünüz. Haklı bulmama rağmen hakaret içerdiği için uzaklaştırma verdiğim üye ile haklı bulmamış olmama rağmen uzaklaştırma verdiğim üye benim gözümde eşittir. A veya B partisine hakaret edende, üyeye veya bir Türk vatandaşına hakaret edende, siyasete argo tabir kullananda ister hoşuma gitsin, ister gitmesin uzaklaştırma alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...