Honor_Khomore
Doçent
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Hepsiburada siyah ve altın renkli versiyonlarını ithal etmiş. Gayet güvenilir. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. İyi forumlar.
ÜRÜNÜN LİNKİ
ÜRÜNÜN LİNKİ
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Hepsiburada siyah ve altın renkli versiyonlarını ithal etmiş. Gayet güvenilir. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. İyi forumlar.
ÜRÜNÜN LİNKİ
Dönüştürücü alırsınız çok sıkıntı olmaz bence.Bugün farkettim fiyati da uygun. Yalniz garantisi, sarj cihazi Türkiye uyu. Jve global rom olup olmadığını sordun bakalim hepsiburadaya cevap gelecek mi
Normal performansı gibi olmuyor ayrıca global rom mu yüklü onu da sordum siyah renk olması ve 1399 olması harika umarım fiyat sabit kalır da eylül sonu alırım .Dönüştürücü alırsınız çok sıkıntı olmaz bence.
Benimde şarj adaptörü Türkiye ye uyumlu değil. Mi 4 kullanıyorum 1 liraya ucuna çevirici takıyorsun sorun ortadan kalkıyor. Performans kaybı falan yok. Global rom yüklü tabiki.Normal performansı gibi olmuyor ayrıca global rom mu yüklü onu da sordum siyah renk olması ve 1399 olması harika umarım fiyat sabit kalır da eylül sonu alırım .
Adaptörü bu kadar dert etmeye gerek yok. Aynı özelliklere sahip, Samsung, LG, HTC vb veya Blitzwolf, Belkin, Trust vb markalardan br adaptör ile şarj edebilirsiniz.
Çevirici se performans kaybi olmuyor ama kullanıcı deneyimi zor oluyor. Yaninda hep o adaptörü tasimak, temazsizlik oluo kimisinde kimisi sonradan gevsiyor. Diyeceğim o ki, n11 Türkiye uyumlu gönderirken hepsiburada da öyle mi diye merak ettim.Benimde şarj adaptörü Türkiye ye uyumlu değil. Mi 4 kullanıyorum 1 liraya ucuna çevirici takıyorsun sorun ortadan kalkıyor. Performans kaybı falan yok. Global rom yüklü tabiki.
Alacagim da pesin para birikmiyor hazir siyahi da 1399 ken bir de kupon denk gelse tadindan yenmezalacak arkadaşlara öneririm ben kullanıyorum...
ben almanya'dan aldım 1000 tl ye denk geldi...Alacagim da pesin para birikmiyor hazir siyahi da 1399 ken bir de kupon denk gelse tadindan yenmez![]()