Siyah ekran :/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chikoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chikoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bılgısayarıma ekran kartı guncellemesı yapıyodum yukleme yarıdayken ekran karardı ve bıda açılmadı sorun nedır napmam gerek?

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şunu bir dener misin?
Başlat tuşu+R çıkan pencereye explorer.exe yaz enterla.

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayar kapalı olduğunda tekrar açılırken ki görüntüler geliyor mu yani bu siyah ekran olayı sadece bilgisayar tam açıldığında masaüstü mü siyah.Bu ekran gözüküyor mu :
windows7n.jpg

Chikoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pc yi açıp kapamadım hiç bişe yapmadım yükleme yarıdayken ekran gitti bida da gelmedi pc açık ama

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Bılgısayarıma ekran kartı guncellemesı yapıyodum yukleme yarıdayken ekran karardı ve bıda açılmadı sorun nedır napmam gerek?
Bir reset at düzelmezse güvenli modda aç ekran kartı sürücüsünü sil güvenli modda görüntü gelmezse ekran kartını çıkar monitörü onboard olarak tak kasaya

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pc yi kapattığında bu kısımlar geliyorsa ekranı gördüğün andan itibaren F8'e sürekli bas.Bir ekran açılacak.Bu ekranda Bilgisyarınızı Onarın seçeneğini seç. Daha sonra aşağıdaki gibi sistem kurtarma seçenekleri ekrana gelecektir.
bootcozum.png

Bu ekrandan da komut istemi bölümüne girin. Ve ardından aşağıdaki komutları uygulayın.
C:
CD WINDOWS
DEL PREFETCH
Son kodu uyguladığınızda size bu klasör silinsin mi diye soracak evet diyerek yanıtlayın. Sonrasında cd.. yaparak c: anadizinine tekrar dönün ve aşağıdaki kodu girin.
CHKDSK /R
Bunu girdiğinizde ekranda bişiler sorarsa hepsini onaylayın. Bu bir tarama işlemi gerçekleştirecek ve biraz sürecektir. Tahmini süre 15 Dk falan. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlattığınızda siyah ekran sorununuz çözülmüş olaraktır.

Umarım yararlı olur.

Chikoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pc düzeldi şimdide ekran küçük oyunalr falan açılmıyo yüklediğim sürücüyü denetim masasından kaldırdım yine olmadı

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pc hangi yolla düzeldi?Ekran küçükse sağ tık, ekran çözünürlüğü-1366x768 yap