Siyah ekran

cyberg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize merhaba ve iyi bayramlar .
Öncelikle işletim sistemim windows 7 . Şimdi ben bilgisayarı açarken önce hoşgeldin ekranının arkası siyah oluyor ama dönen yuvarlak hala mavi oluyor. 3 saniye sonra ekran düzeliyor ve açılıyor. Ama yeni kullanıcı açtığımda arkaplan hala siyah oluyor kullanıcılar açılıyor ama açtığım yeni kullanıcı başka kullanıcı adıyla gözüküyor. lütfen acil yardım :confused1::confused1:

extreme7153

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı anti virüs programları sistemin geç açılmasına neden olabiliyor. Yada sistemin bazı dosyaları silinmiş veya hasar görmüş olabilir. İhtimaller çok fazla sen en iyisi format at. Eğer sorun hala devam ederse donanımsal bir sorun var demektir. En yakın teknik servise götürmeni tavsiye ederim.

hayalprest78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize merhaba ve iyi bayramlar .
Öncelikle işletim sistemim windows 7 . Şimdi ben bilgisayarı açarken önce hoşgeldin ekranının arkası siyah oluyor ama dönen yuvarlak hala mavi oluyor. 3 saniye sonra ekran düzeliyor ve açılıyor. Ama yeni kullanıcı açtığımda arkaplan hala siyah oluyor kullanıcılar açılıyor ama açtığım yeni kullanıcı başka kullanıcı adıyla gözüküyor. lütfen acil yardım :confused1::confused1:

sanada merhaba Geçmiş Bayramını Kutlarım...

O arka planında siyah ekranın uzun süre Gözükmesi Windows un arkaplanda işlem gerçekleştirmesidir... genelde otomatik güncelleştirme ve yedeklemede oluyor 3 sn sonra ekranın düzelmesinin neden arkaplanda çalışan uygulamaların aktif hale gelir ve windowsun hazır olur

Bu Sorun En çok Bilgisayarın kapanmasını beklemeden güç'ü kesteğinizdede aynı olay oluyor ama bu 1-2 sefer olur..

Sizin Sorun Gereksiz Programların Başlangıçta Çalışması olabilir

Gereksiz uygulamaların temizliğini silmeniz için Cclenear Kullanmanızı Tavsiye Ederim

iyi günler By Msaridd