Siyah ekran pc

Kulla Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar pc açıyorum acikista hiçbir şey gelmiyor ve sadece siyah ekran var.Harddiski okumadığı için falanmi diye düşünüp kabloları sokup tkerar taktım ama sonuç aynı.Yardimci olabilecek biri varsa çok sevinirim

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Arkadaşlar pc açıyorum acikista hiçbir şey gelmiyor ve sadece siyah ekran var.Harddiski okumadığı için falanmi diye düşünüp kabloları sokup tkerar taktım ama sonuç aynı.Yardimci olabilecek biri varsa çok sevinirim
Video sürücüsünü yeniden başlatan ve monitör ile bağlantıyı yenileyen Windows tuşu + Ctrl + Shift + B klavye kısa yolunu kullanabilirsiniz.Eğer olmadıysa.
Ctrl+Alt+Delete yapıp Görev Yöneticisini açın.Yeni Görev: explorer.exe yazıp enterlayın.
Eğer olmadıysa tek çare format.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ram belleğin yerini değiş. Hala tık yoksa uzay montaj yap.

Kulla Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Video sürücüsünü yeniden başlatan ve monitör ile bağlantıyı yenileyen Windows tuşu + Ctrl + Shift + B klavye kısa yolunu kullanabilirsiniz.Eğer olmadıysa.
Ctrl+Alt+Delete yapıp Görev Yöneticisini açın.Yeni Görev: explorer.exe yazıp enterlayın.
Eğer olmadıysa tek çare format.
Benim pc siyah ekran değilmiş.Hic ekran gelmiyor power tuşuna basıyorum reset ışığı kırmızı yanıyor dit dit diye ses geliyor ve ekran gelmiyor.

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Benim pc siyah ekran değilmiş.Hic ekran gelmiyor power tuşuna basıyorum reset ışığı kırmızı yanıyor dit dit diye ses geliyor ve ekran gelmiyor.
Windows ta mı gelmiyor yoksa bios dahilmi?

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
belleklerin yerini değiştirdinmi

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Ramlerin yerini değiştir.Ve olmadı ram'in sarı bölgelerini temizle(tiner,aseton,kolonya,silgi)
Olmaz ise ekran kartını çıkarıp Dahili Gpu ile test et.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
bilgisayar tam olarak nasıl ötmekte çünkü bilgisayarlar öterek sorunun ne olduğunu söyleyebilmekte cihazınızın sitesinden araştırma yapabilirsiniz o ditlemelerin her çeşitinin farklı bir manası var eğer pc toplamaysa anakartınızın sitesine bakın

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Yok degistirmedim daha şu an değiştirmek için bakıyorum da ramlerde dıger kablolar vs gibi oturtmalı dimi yani kolay çıkar
evt takacağın zaman yandaki mandalları aç sonra düz bir şekilde oturtursun direkt tık diye kapanır çıkaracağın zaman mandalları aynı anda yana doğru açacaksın çıkacak

Kulla Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
evt takacağın zaman yandaki mandalları aç sonra düz bir şekilde oturtursun direkt tık diye kapanır çıkaracağın zaman mandalları aynı anda yana doğru açacaksın çıkacak
Mandallari kapatırken tekntarafi oturuyorken bir tarafı tam oturmuyor.O yüzden düzgün yakaladım tekrar takmaya çalışacağım.Bir de dediğim ses değişiyor sanırım ama şu an gelen ses dııııt (uzun) dıt dıt(kısa) şeklinde.yani dııııt dıt dıt