Arkadaşlar pc açıyorum acikista hiçbir şey gelmiyor ve sadece siyah ekran var.Harddiski okumadığı için falanmi diye düşünüp kabloları sokup tkerar taktım ama sonuç aynı.Yardimci olabilecek biri varsa çok sevinirim
Video sürücüsünü yeniden başlatan ve monitör ile bağlantıyı yenileyen Windows tuşu + Ctrl + Shift + B klavye kısa yolunu kullanabilirsiniz.Eğer olmadıysa.Arkadaşlar pc açıyorum acikista hiçbir şey gelmiyor ve sadece siyah ekran var.Harddiski okumadığı için falanmi diye düşünüp kabloları sokup tkerar taktım ama sonuç aynı.Yardimci olabilecek biri varsa çok sevinirim
Benim pc siyah ekran değilmiş.Hic ekran gelmiyor power tuşuna basıyorum reset ışığı kırmızı yanıyor dit dit diye ses geliyor ve ekran gelmiyor.Video sürücüsünü yeniden başlatan ve monitör ile bağlantıyı yenileyen Windows tuşu + Ctrl + Shift + B klavye kısa yolunu kullanabilirsiniz.Eğer olmadıysa.
Ctrl+Alt+Delete yapıp Görev Yöneticisini açın.Yeni Görev: explorer.exe yazıp enterlayın.
Eğer olmadıysa tek çare format.
Windows ta mı gelmiyor yoksa bios dahilmi?Benim pc siyah ekran değilmiş.Hic ekran gelmiyor power tuşuna basıyorum reset ışığı kırmızı yanıyor dit dit diye ses geliyor ve ekran gelmiyor.
Ramlerin yerini değiştir.Ve olmadı ram'in sarı bölgelerini temizle(tiner,aseton,kolonya,silgi)Benim pc siyah ekran değilmiş.Hic ekran gelmiyor power tuşuna basıyorum reset ışığı kırmızı yanıyor dit dit diye ses geliyor ve ekran gelmiyor.
Yok degistirmedim daha şu an değiştirmek için bakıyorum da ramlerde dıger kablolar vs gibi oturtmalı dimi yani kolay çıkarbelleklerin yerini değiştirdinmi
evt takacağın zaman yandaki mandalları aç sonra düz bir şekilde oturtursun direkt tık diye kapanır çıkaracağın zaman mandalları aynı anda yana doğru açacaksın çıkacakYok degistirmedim daha şu an değiştirmek için bakıyorum da ramlerde dıger kablolar vs gibi oturtmalı dimi yani kolay çıkar
Mandallari kapatırken tekntarafi oturuyorken bir tarafı tam oturmuyor.O yüzden düzgün yakaladım tekrar takmaya çalışacağım.Bir de dediğim ses değişiyor sanırım ama şu an gelen ses dııııt (uzun) dıt dıt(kısa) şeklinde.yani dııııt dıt dıtevt takacağın zaman yandaki mandalları aç sonra düz bir şekilde oturtursun direkt tık diye kapanır çıkaracağın zaman mandalları aynı anda yana doğru açacaksın çıkacak