Sivrisinek kovan yazılım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zkplt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zkplt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaz geldi ama bu ilginç yazılım ile sivrisinek kabusu tamamen sona erecek. İndirin, deneyin...

'Anti Mosquito' isimli küçük ve ücretsiz bir yazılım, yaydığı ses sayesinde sivrisinekleri ortamdan uzaklaştırdığını iddia ediyor.

'Anti Mosquito' isimli programın kullanımı oldukça basit. Sadece 125 KB boyutundaki yazılım, "Sivrisinek ve sinekleri bulunduğunuz ortamdan uzaklaştırmakla görevli.

Kurulum gerektirmeyen yazılım arka planda çalışıyor. Program sayesinde, bilgisayarın hoporlörü insan kulağının işitemeyeceği bir ses çıkarıyor. Bu ses, yazılımın geliştiricisine göre sivrisinekleri uzaklaştırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan yazılımı indirip, işe yarayıp yaramadığına kendiniz karar verebilirsiniz.[
...:::İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN:::...

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
İlginç ama o kadar da hoş :D Deneyen Var mı bunu?

zkplt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben denedim.Hiç ses duyamadım ama belki sinek seviyesindedir.:D Hele bir yaz gelsin sinek bulup deniyeceğim :D işe yaramazsa konuyu kapatalım :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sanmiyorum...Bilgisayara gereksiz bi yük...

zkplt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gereksiz olabilir ama yük değil :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bende eline maşa alıp kovalıyor sandım :D
Ya müzik dinlerken bu hayvanlara nasıl ulaşak :)

Lost in Codes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazılımın mantığı sivrisineklerin kaçtığı bir ses frekansını yaymaktan ibaret aynı köpeklerde olduğu gibi. Bu bizim duyamadığımız bir frekans. Ben böyle bir yazılım geliştirmeye çalışmıştım yıllar önce fakat çalışmalarım hoparlorun bu frekansı yayamaması sonucu hüsranla sonuçlanmıştı :D. Acaba şu anda sahip olduğumuz hoparlörler bu frekansı yayabiliyor mu?

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
geçmiş yıllarda buna benzer bir şeyler denemiştim ama sesinden rahatsız olduğum için kaldırmıştım. yani sivrisineklerden çok ben rahatsız olmuştum ama sinekler uçmaya devam ediyordu

zkplt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bu programda ses duyamadım :D Acaba işe yarıyorda sinekler mi kaçıyor yoksa çalışmıyorda ortada sinek mi yok?:D

zkplt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
''Run On Startup'' 'u tıkladığınız zaman başlangışta çalışıyor :D sineklere daha erken müdahale :D

zagor06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klavyenin tam ortasına pat diye bi sinek çakıldı way be desem yalan olur

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
külliyen yalan... zamanında bunun cep telefonları için olanı vardır adanada kitap okurken sivrisinek rahatsız etmesin diye çalıştırdım telefondan çok az bir ses geliyordu cızırtı gibi görecez bakalım dedim şerefsiz sivrisineğin biri geldi elime kondu ısırdı kanımı afiyetle içti ve öldürdüm :D sonra da telefonu kapatıp kitap okumaya devam :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bir bakalım wine ile .deblisi yokmu :D

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Yazın Bilgisayarım açık kalsın da yanında uyuyayım nedense hep sivrisinekler beni bulur :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Hıh sen onu bana söyle zaten sinek cehenmemi antalyada yaşıyoruz :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Sen yazın gel bakıyım :D

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bu program tamamen Yaşlı Teyze lafıdır itibar etmeyin öyle kolay olsa belediyeler tonlarca para harcamaz elektrik direklerinden o sinyali yayardı

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yükledim sanki kulağıma ufacık bir ses geliyor gibi(gerçekten geliyor hoparlörü son sese açınca azıcık bir ses) yaza kadar formatlanmassa pcim hiç sivrisinek gelmez aslında bilgisayara bağlı olarak her odaya bir megafon bağlıcan tmm işte sivrisineksiz ortam.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Müzik açmak bir dert

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu programı SX1'imle bizzat sivri sinek üzerinrıde denedim, kaçmıyor dahada hoşlarına gidiyor.:D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
En yüksek sesle rock müzik aç nasıl kaçıyorlar rapden hoşlanıyorlar ona göre denendi :D

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende bunun telefon için olanı vardı bi aralar yerde ölmek üzere olan sineğe tuttum sinek canlandı uçtu gitti :D:D

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ozamn bunu pirinç tarlasında deniyeceksin. akşam vakti gdiceksin ama işe yaramazsa ordan çıkarmazlar seni :D:D

abunis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben denedim...pc yi kapattıktan ve ışığı söndürdükten sonra daha bi sinirli oldular sanki...hatta dışardan arkadaşlarını çağırdılar!..