Sivasspor 2-1 Galatasaray - Video, Maçın Özeti, Golleri | 12 Nisan 2014 Cumartesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
41
Galatasaray, Sivasspor deplasmanında 2-1 yenildi, Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitme yolunda fırsat tepti.

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

sivasspqor-galatasaray.jpg


Aslan ateşle oynuyor

Galatasaray, Sivasspor deplasmana eksik çıktı. Sarı-Kırmızılılar'da kart cezalısı Felipe Melo, Wesley Sneijder ve Hakan Balta ile sakatlıkları bulunan Didier Drogba, Aurelien Chedjou ve Ceyhun Gülselam kadroda yer aldı.

Ligde geçen hafta Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ilk 11'inde 4 değişiklik yapan Mancini, savunmada Hakan Balta'nın yokluğunda Koray Günter'e, orta sahada Melo ve Sneijder'in yerine Veysel Sarı ve Izet Hajrovic'e, ileri uçta ise Drogba'nın yokluğunda Umut Bulut'a şans verdi.

Maça Sivasspor daha organize başlarken; ayağa paslarla ilk dakikalarda oyunda üstünlüğünü kurdu. Aradığı gole ise 17'inci dakikada ulaştı. Aatif Shahechouhe soldan cezasahasına yönelirken Utaka'yla ver kaç yapmak istedi. Nijeryalı oyuncunun penaltı noktası üzerine doğru gönderdiği top, defansa çarpıp Muslera'ya kadar gitti. Uruguaylı file bekçisi topu elinden kaçırırken, geriden gelen Aatif Chahechouhe, Galatasaray ağlarını havalandırdı ve Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi.

21'de bu kez Burhan Eşer, takımını mutlak golden etti. Aydın Karabulut'un soldan altıpas sağ içine gönderdiği ortada Burhan kafayı vurdu, top boş kale yerine üstten auta gitti.

Oyunda yavaş yavaş dengeyi kuran Galatasaray, Sivasspor kalesine yüklenmeye başladı. Aradığı gole ise 42. dakikada ulaştı. Yekta cezasahası sağ dışında topla buluştu. Herkes orta beklerken çalımlarla cezasahasına girip çaprazdan vurdu, top Sivasspor ağlarıyla buluştu ve maça 1-1'lik eşitlik geldi.

59'uncu dakikada Sivasspor 2. gole çok yaklaştı. Utaka cezasahası dışında Semih'e karşın şutunu çekti, top sol direğe çarpıp auta çıktı.

Bir dakika sonra ise ev sahibi ekibin ikinci golü geldi. Aydın Karabulut'un ortasahadan defansın arkasına gönderdiği topla Utaka buluştu. Nijeryalı, önce Muslera'yı geçti; ardından topu ağlarla buluşturdu ve Sivasspor'u 2-1 öne geçirdi.

Galatasaray golden sonra beraberlik için bastırırken, Umut ve Burak'la gole de yaklaştı. Ancak sarı-kırmızılıların gol çabası sonufç vermedi ve karşılaşma 2-1 Sivasspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Bu beraberliğin ardından Galatasaray 53 puanda kalırken, Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'la 1-1 berabere kalmasını iyi değerlendiremedi ve Şampiyonlar Ligi'ne direk gitme yolunda önemli bir fırsatı kullanamadı.

Maç fazlasıyla puanını 43'e çıkaran Sivasspor ise Avrupa Ligi'ne katılma yolunda zorlu bir maçtan üç puanla ayrıldı.

Lig Tv
 

friendly

Müdavim
Müdavim
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,873
Reaksiyon puanı
671
Puanları
3,293
Zorla Kartalımı 2. yapacaksınız.. :D
Hadi bakalım hayırlısı.
 

Tükenir Kalem

Doçent
Katılım
25 Ocak 2014
Mesajlar
767
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Şimdi kimin ne olduğu hala belli değilse ortaya sallama birşey atayım belki tutar :P
1.Fenerbahçe 2.Galatasaray 3.Beşiktaş Bu bölümde bir konuya daha sallamıştım,tutmuştu :D
 

hsnklc

Asistan
Katılım
21 Ekim 2013
Mesajlar
419
Reaksiyon puanı
1
Puanları
16
Helal Sivassporuma benim heyecanla izlediğim maçtır kendisi :) Hem Beşiktaşım açısından önemliydi hemde Sivası 4. lüğe yükseltme açısından ikiside oldu eğer yarın Trabzon Eskişehiri yenemezse Sıralama 1.Fenerbahçe 2.Beşiktaş 3.Galatasaray 4.Sivasspor şeklinde olacak.
 

selçux

Asistan
Katılım
15 Kasım 2013
Mesajlar
319
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
O bir Fenerbahçeli Roberto CARLOSS HAHAHA :biggrin:
 

Elusive

Müdavim
Müdavim
Katılım
2 Eylül 2012
Mesajlar
8,627
Reaksiyon puanı
260
Puanları
1,263
Teşekkürler carlos :P
 

yaşli çocuk

Profesör
Katılım
17 Ağustos 2011
Mesajlar
4,370
Reaksiyon puanı
11
Puanları
218
Tebrikler Sivasspor, tebrikler Roberto Carlos. Bunu ilk defa yapmıyorsun.
 
Üst